Lørdag d. 28. oktober kl. 13.30 - 15.00

Bowspring for Løbere

Med Sisse Jensen Dall

Er du interesseret i optimal bevægelse fra fødderne og helt ind i det mentale, så gør som mange andre sportsudøvere og tag et seriøst kig på Bowspring sammen med én af de få lærere i verden, som både er uddannet i Yoga for sportsfolk og Bowspring. Bowspring er yogaens nye, rebelske barn i klassen, og Bowspring for løbere henvender sig til dig som er nysgerrig omkring hvordan du kan bruge denne nye bevægelsesform til at optimere dit løb, få balance i krop og sind, og undgå skader. Det er sådan set ligegyldigt, om du løber rundt om søerne en gang om måneden, eller om du træner op til et marathon, du kan stadig bruge redskaberne fra og Bowspring til at optimere dit løb.

Hvis du er vant til yoga vil du kunne genkende meget få af de traditionelle stillinger. I stedet vil du få metoder som stemmer overens med den nyeste viden indenfor optimal og anstrengelsesløs bevægelse. (Du må også godt deltage hvis du ikke løber, men er interesseret i at lære mere om Bowspring). 

Ved løb opstår muskulære ubalancer, skævheder, stramme hofter, stive haser, fremadkrummede skuldre og en masse andet.  Arbejdet med Bowspring skaber balance i kroppen. Vi vil også kigge på vejrtrækning, fokus og restitution i forhold til løb, da Bowspring kræver ekstremt meget nærvær og opgør med ubevidste, indgroede mønstre.

Workshoppen egner sig for nybegyndere såvel som øvede yogier, da det meste vil være nyt for de fleste. Workshoppen passer det også til dig, som føler at du er ’for stiv til yoga'. Sisse Dall er yogalærer/bevægelsescoach for sportsfolk og underviser blandt andet FCK's førstehold i yoga.

Læs mere om Sisse Dall under fanebladet "Lærere" (scroll ned)

TID: Lørdag d. 28. oktober kl. 12.30 - 15.00

PRIS: 300,- eller fire klip. 

TILMELDING : Tryk på købsknappen herunder.

TILMELDING MED KLIP: Gå til Skema og book dig ind på holdet. (Hvis du ikke er elev i Blå himmel endnu, skal du oprette dig som bruger og købe klip i bookingsystemet, under Skema.)

MEDLEMSPRIS: 250,- betal til Mobile Pay 26230917 og send mail til info@blaahimmelyoga.dk (kun for medlemmer med fast månedligt abbonement.)

Bowspring for Løbere 28/10-17

Sisse Jensen Dall

300,00 DKK