MOBIL: Klik på ikonet øverst for menu.

BørneYoga

 

TILMELD BØRNE- og TEENYOGA-HOLD på fanebladet Børne/Teen-hold

Blå himmel YOGAs filosofi er at yoga er godt for folk i alle størrelser. Vores BørneYoga-undervisning er sjov, fysisk og helt i børnehøjde.

Vi tilbyder faste ugentlige BørneYoga-hold, TeenYoga-hold, Barn/forælder yoga-workshops og for de voksne; kurser i at undervise børn i yoga. Klik på underfanebladene på denne side for at læse mere.

Se artikel om BørneYoga i bladet Skolestart.

BørneYoga giver en sund og naturlig udvikling af hele barnet. Ved hele tiden at mærke efter, mærke hvad stillingerne gør, bliver børnene bedre til at navigere i sig selv - og det giver ro, selvværd og mod. Forældrene til børn i de længere forløb fortæller om mere koncentration, fokus, bedre søvn og glade unger.

Yogalege og sekvenser træner balance, styrke, smidighed og koordination. Børnene er med til at forme undervisningen, hvor vi laver klassiske stillinger såvel som nye, leger sjove yoga-lege, slår kolbøtter, står på hænder og ligger stille og svæver på en sky.

 

Sisse Siegumfeldt er exam. Yogalærer og Børneyogalærer og har undervist i Børneyoga siden 2004 - formentlig som den første herhjemme. Hun har undervist tusindvis af børn i yoga og mindfulness og hundredevis af skolelærere og pædagoger i at undervise børn i yoga. Yoga er en leg-kurset og Hjertebarn -uddnnelsen giver yogalærere, skolelærere og pædagoger redskaber til at videregive yoga i børnehøjde. Hun har desuden udgivet DVD'en "BørneYoga og de 5 sanser".

"Siden 2005 har jeg haft den store fornøjelse at undervise i børneyoga. Børnenes fantasi og åbenhed går lige til yogaens hjerte. Børn i dag har travlt - de får utrolig mange input og stimuleres konstant. Børneyoga muliggør de dybe, poetiske øjeblikke af rent nærvær og fokus som ligger så naturligt til børn."