Sisse Siegumfeldt

Jeg har undervist på fuld tid i 10 år og tiden var inde til at samle Børneyoga, voksenhold og kurser under samme tag. 
Jeg har dyrket yoga i 14 år og det er i høj grad blevet den røde tråd i mit liv. Min kilde til glæde og energi når himlen er blå, og mit holdepunkt og anker når stormen suser. Min tilgang til at undervise yoga er at se folk i øjnene og formidle yoga så enhver kan forstå det. Alle skal have en varm og god oplevelse og en glad krop med hjem.

BørneYogaen har været med hele vejen og jeg har undervist tusindvis af børn og hundredevis af pædagoger og skolelærere i BørneYoga.

Jeg har flere yogauddannelser bag mig bl. a.: Hatha Yoga hos Claus Hagen 2004-05, Vinyasa Yoga hos Yoga Arts Teacher Training 2007. Anusara Immersions 1-3 hos: Desiree Rumbaugh, Jordan Bloom, Neesha Zollinger 2009-2010 og Det Lille Yogahus' Børneyogalæreruddannelse 2012-2013 samt Mindfulness- instruktør uddannelse 2014. Kurser bl. a. : Yoga Terapeutik, Mindfulness for børn, Yogafilosofi-kursus, The Psychology of Yoga, Dynamic Yoga oma.

Jeg har desuden skrevet bogen: "YOGA - et kvarter om dagen for en glad krop og et stærkt sind" (Gyldendal 2013) og lavet DVD´en "BørneYoga og de 5 Sanser" (SisseYoga 2011)

Kiri Weimann

Yoga er for mig en måde at finde mening med det hele. Jo dybere jeg kommer i yogaens livsfilosofi og formår at åbne op og give mig hen, des mere mening giver det mig. Det var en pludselig hændelse, der ændrede min kurs fra et liv som spirende karrierekvinde med fuld fart frem til et liv med børneyoga, personlig udvikling og ro frem for alt. Jeg fandt tilbage til yogaen den dag, hvor jeg besluttede at livet er skønt, selvom jeg levede med daglige hovedpiner, ørerpropper og konstant tinnitus. Jeg har nu glæde af at undervise skønne børn og unge i yoga og lære dem at være i nuet, elske sig selv og at regn er til at danse i...

Jeg er uddannet børneyogalærer gennem Lille Yogahus og har suppleret min uddannelse med kurser inden for mindfulness for børn, True North, Yogaterapi for børn med særlige behov og meditation for børn og unge. Jeg er stifter af Børneyogahulen og medstifter af teenYOGAspace og er derudover uddannet cand.merc. i kommunikation. 

Rikke Dall-Hansen

Børneyoga for mig er noget helt magisk, et sted hvor barn og voksen kan lege og udvikle sig sammen, et sted hvor man kan være sig selv og hvor man kan finde energi såvel som ro. Yoga har betydet meget for mig og mit liv, den har givet mig balance, taknemlighed og en dybere forståelse for mig selv og andre, samt en masse redskaber til at tackle livets op- og nedture. Min store kærlighed til børneyoga kommer nok af, at jeg er et stort legebarn, som elsker alt der er kreativt, spændende, sjovt og udfordrende.

Udover at være børneyogainstruktør arbejder jeg også som Kropsterapeut og Dans- og bevægelsesterapeut og har arbejdet i mange år som professionel danser og cirkusartist. Elementer fra de ting tager jeg med ind i undervisningen også, da jeg føler det legende og kreative understøtter børneyogaen og er med til at gøre undervisningen spændende og sjov.
Jeg har over 10 års arbejdserfaring med børn og unge, inden for dans, teater, institutioner (vuggestue, børnehave, skole, fritidsordninger), cirkus, samt lavet børneevents i Danmark, England og Italien. Jeg har taget børneyogalæreruddannelse igennem Yogarollinger og Hjertebarns Børneyoga- og mindfulnesslærer uddannelsen ved Sisse/BlåHimmelYoga og er uddannet DMP.

Camilla Bay

Børneyoga er for mig glæde og sjov, stille og magiske stunder, kropsbevidsthed og styrke – og meget mere endnu.

Jeg har selv dyrket yoga gennem flere år, og det er en værdifuld del af mit liv. Det giver mig ro og energi samt en fornemmelse af styrke både i krop og sind. Dette motiverede mig til at uddanne mig i børneyoga, da jeg tænkte, at det måtte kunne gøre rigtig meget godt for de børn jeg arbejdede/arbejder med. De sidste fire år har jeg så inddraget yogaen og elementer herfra i mit daglige arbejde, blandt andet for børn med særlige behov.

 Af uddannelse har jeg deltaget i Hjertebarn – en uddannelse i børneyoga og børnemindfullness, hér hos Sisse/BlåHimmelYoga, og taget modul 2 og 3 af Kids Teacher Training, samt kurset Det Samlede Barn hos LilleYogaHus. Jeg er uddannet pædagog og arbejder som børnehaveklasseleder på en stor folkeskole i København.

Nina Eklund

Jeg er 35 år og har været pædagog i 8 år, har fået yogaen ind fra barnsben sammen med min mormor. Yoga er min passion, mit pusterum en integreret del af mig.

Jeg er certificeret børneyogalærer, og har de senste år undervist i børne-, familie- og teenyoga både på institutioner og yogastudier, bla. hos Lille Yogahus, samt på Copenhagen Yoga Festival.

Min undervisning tager udgangspunkt i en historie/eventyr  som vi fortæller med vores krop og slutter altid af med afspænding (savasana). Yoga er en stund med med magi, sjov og nærvær.

Til efteråret starter jeg på en 200 timers Yin yoga uddannelse.

 

Arenze Fischer

Yogalærer, børneyogalærer, gravid- og efterfødselsyogalærer, historiefortæller og cand.scient. i antropologi.

For mig er yoga en vej til at finde ro, finde hjem, finde mig selv. Jeg tog min første yogatime i januar 1994, og blev hurtigt bidt af både yoga og meditation. Det har siden ført til flere lange retreats, flere yogalæreruddannelser, og et par år i en ashram. Jeg har levet af at være yogalærer siden 2002, og har undervist alt fra irske universitetsstuderende til børnehavebørn med særlige behov til specialhold for gamle muslimske kvinder.

Jeg underviser ofte børn med udgangspunkt i historier, myter og fortællinger, som skaber en ramme for yogaen. Historiefortælling er en fantastisk måde at træne børns opmærksomhed og fantasi og myter er med til at give mening i tilværelsen. Familiehold giver børn og voksne en mulighed for at få en fælles oplevelse, hvor de deltager på lige fod.

Uddannelse: Yoga-og meditationslærer hos Galway Yoga School i Irland (ca. 800 timer). Efterfødselsyoga for mor & baby hos Sitaram Partnership, Yoga for gravide hos British Wheel of Yoga. Mindfulness instruktør hos Henning Daverne. Børneyogalærer fra Lille Yogahus, Kurser: Yogaterapi for børn med særlige behov, Mindfulness in Schools og Connected Kids, Storytime Yoga hos Sydney Solis. Studerer pt. Idrætspædagogik på Professionshøjskolen.