Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

 

Skal man selv have en måtte med? Du må gerne tage din egen måtte med, men vi har måtter som du frit kan bruge.

 

Jeg er helt nybegynder - hvor skal jeg starte? Hatha-holdene foregår alle i et roligt tempo hvor alle kan være med. Kig efter de blå hold på skemaet. Har du nogenlunde kropsbevidsthed fra en anden type bevægelse, så bare prøv dig frem på skemaet. Alle hold og undervisere er begyndervenlige, og er der en enkelt øvelse der er for svær, så er det altid ok at tage en lille pause når man laver yoga :)

 

Jeg er stiv som et bræt, er yoga så noget for mig? Ja, i allerhøjeste grad! Yoga vil hurtigt gøre dig smidigere og stærkere. Det handler ikke om  præstation, men om hvordan du får det af at dyrke yoga.

 

Jeg er meget stresset, hvor skal jeg starte? Yin yoga og Blid Hatha er de hold der går langsomst og er mest direkte afspændende. Men det kommer også an på hvem du er, måske får du mere ro af et af de hold med mere flow og sved på panden? Der er ikke et klart svar, prøv dig frem og spørg evt. din lærer.

 

Hvor ofte skal man dyrke yoga? Man kan dyrke yoga dagligt hvis det er tilpasset den form du er i. Mange får rigtig meget ud af en ugentlig yogatime. Hvis du vil ændre kroppen og mærke fremskridt, så er 2-3 gange om ugen nok passende.

 

Hvor køber jeg et klippekort? I bookingsystemet under fanebladet Skema. Først skal du oprette dig som bruger ved at følge beskrivelsen. Derefter: log dig ind, og tryk på "Dine indstillinger" øverst i skærmbilledet  og klik "Køb kredit". 

 

Er der gratis prøvetime? På børneholdene er der, ja, det er forløb, de kører over et halvt år med binding, derfor er der gratis prøvetime, Voksenholdene er med klippekort og ingen binding, du kommer bare frit på de hold du ønsker. Du kan købe et, tre, fem, ti eller tyve klip efter du har oprettet en profil under Skema-fanebladet. Der er ingen gratis prøvetime.

 

Jeg har problemer med log-in i Skema eller jeg skal logge ind 2 gange? De er to muligheder: enten skift browser. Hvis du lige nu er på nettet i Internet Explorer, så prøv i stedet Google Chrome, Mozilla, eller hvad du ellers måtte have på din computer. eller: ryd historik og Cooies: F. eks. på en Iphone: Indstillinger > Safari >Ryd historie og webstedsdata

 

Når jeg bruger på bookingsiden (Skema) på min telefon eller tablet, kan jeg kun se en dag ad gangen. Jeg vil gerne se hele uge-skemaet, kan man det? Ja, du skal helt nederst på skærmbilledet og trykke på Vis skrivebord, så får du den version man ser fra sin computer, som har et uge-skema med godt overblik.

 

God fornøjelse og Namaste