28.juni - 5. juli 2018

Yogaretreat i Grækenland

En uges yoga, meditation og fordybelse på den smukke græske ø Lesbos. 

Giv slip på hverdagens krav, lad stressen blive hjemme, og giv dig selv en uge til at ånde nuet ind og mærke livsglæden boble. På yogaferie kan du gå virkelig i dybden med yoga og meditation og opleve den frihed og forandring det kan medføre.

Vi starter dagen med guidet Meditation efterfulgt af en langsom variant af Vinyasa Yoga, hvor bevægelserne er kædet sammen i et flow, der varmer, styrker og smidiggør hele kroppen. Niveauet tilpasses den enkelte deltager og begyndere som øvede er velkomne. 

Tidligt på aftenen laver vi Hatha-yoga med fokus på tilstedeværelse, åndedræt, at komme helt ned i tempo og mærke hver eneste fiber i kroppen slappe af. Vi slutter af med Meditation og Afspænding. Hver dag har et tema, hentet fra yogafilosofien, og vi arbejder med tankerne bag yoga i forhold til en almindelig hverdag og som et led i en personlig udviklingsproces.

Midt på dagen er der mulighed for at gå på stranden, vandre i naturen, stirre ud over det ægæiske hav, eller nyde nuet i poolen hjemme på yogahotellet Milelja. En eftermiddag er fri, så man kan tage på en længere tur, hvis man har lyst, istedet laver vi meditativ yoga i stearinlysenes skær om aftenen.

Det er ottende år i træk at jeg afholder retreat på Milelja - der er bare perfekt. Milelja Guest House er et lækkert og hyggeligt hotel der specialiserer sig i yoga-kurser. Vi har hele stedet for os selv, der er ikke andre gæster, kun fred og ro. Der er enkelt- og dobbeltværelser, klorfri pool med vand fra stedets egen mineralske kilde, varm jacuzzi, wellness-spa, god massage, en overdådig morgenmadsbuffet og fantastiske omgivelser. Den smukke Yoga-sal er rund og med udsigt over bjergene og den lille middelalderby Molyvos, se www.milelja.com 

Stranden nær Milelja er et af mine yndlingssteder på denne jord: der er helt fredeligt, ikke andet end vand, himmel, horisont og lyden af bølgerne. Den er dog stenet, men der er fine sandstrande lige i nærheden. Molyvos er en hyggelig havneby på Lesbos' nordøstlige spids, med udsigt til Tyrkiet. Alle husene er bygget i natursten og byen slanger sig op af bjerget, med små stejle gader på kryds og tværs. Byen er fredet, hvilket vil sige at det ikke lovligt at bygge i moderne materialer, så der er ingen store hoteller eller discoteker. Molyvos  har i gennem mange år været et yndet rejsemål for yogaentusiaster på grund af den smukke natur, de hyggelige små cafeer og tavernaer og den varme stemning.

I løbet af de sidste år er øen blevet mere forbundet med flygtninge end med yoga - men ruterne har ændret sig og der kommer ikke flygtninge ind ved Molyvos længere. Desværre er turisterne også udeblevet i stor stil i sommeren 2015, så vi støtter lokalsamfundet og de fantastiske mennesker på øen ved at blive ved med at komme. Lokalbeboerne er et særligt folkefærd - de er blevet nomineret til Nobels fredspris for deres måde at tage imod flygtningene på.

Namaste Sisse

(Læs mere under billederne af Milelja Retreat Center, "vores" strand, smukke Molyvos, solnedgangen og yogashalaen om aftenen.)

Yogaferie information

Ankomst: Torsdag d. 28. juni 
Afgang: Torsdag d. 5. juli
Underviser: Sisse Siegumfeldt
Undervisningssprog: Dansk, eller Engelsk hvis der er behov
Pladser tilbage: 18 (ud af ca. 18)
 
Tilmelding
For mere info: info@blaahimmelyoga.dk
Tilmelding sker ved indbetaling af depositum kr. 1000,-
til reg. 2105 konto. 6885741426
Depositum tilbagebetales ikke ved afmelding fra deltagers side.
Restbetalingen sker d. 15. maj (Men man kan stadig tilmelde sig efter denne dato, hvis der er pladser). Ved afmelding efter 25. maj tilbagebetales beløbet ikke. Prisen kan ændre sig, men den pris du har tilmeldt dig til gælder uanset hvad.

 

Priser
UNDERVISNING: ca. 25 timers yoga og meditation: 2500,-

FLYBILLET:  Spies har det eneste direkte fly, det er om torsdagen i år, book her: www.spies.dk Prisen svinger mellem ca. kr. 3200,- til ca. 4300,- afhængig af hvornår du booker og om du søger ofte på rejsen (så søg i anonymt søgefelt).

HOTEL: På Milelja Retreat Center, varierende priser, se herunder, f.eks. et A værelse, enkelt: 3600,-

Dvs. hvis du rejser alene, med direkte fly og enkeltværelse i Kat A, bliver det ca. 9000,- til 10.000,-. Denne pris includerer brunch hver dag og to gange aftensmad i løbet af ugen. Hvis du deler værelse, skifter fly undervejs bliver det billigere.
 
Milelja Retreat Center
Værelse er incl. stor, lækker morgenbuffet og to gange fælles aftensmad på Milelja, samt brug af alle faciliteter: pool, spabad osv. Man kan som enkeltperson ønske delt værelse, men kommer der ikke andre deltagere der vil dele, betaler man for enkeltværelse. Vi er de eneste på Milelja, så der er et begrænset antal værelser i hver kategori. Man kan ikke bo andre steder i byen og deltage på retreat på Milelja.


Kategori A 
Værelse med terrasse med delvis havudsigt og eget bad eller
Værelse med stor delt balkon, havudsigt og bad delt med andet rum
Dobbelt, pr. person:        2700,-
Enkelt:                                 3600,-

 

Kategori C
Supercharmerende enkeltstående hus, der ligner en cirkusvogn (men lækker), eget køkken og bad. 

Dobbelt, pr. person:           3000,-
Enkelt, pr. person:             4100,-


Kategori D

40 m2 lejlighed med terrasse/balkon, bad og køkken
Triple, pr. person:              2600,-
Dobbelt, pr. person:           3200,-
Enkelt, pr. person:             4800,-

 

Kategori E

Meget luxuriøs lejlighed på 36m2 + 45m2 terrasse på toppen af Milelja. Helt nybygget og utrolig lækkert.

Dobbelt, pr. person:           3600,-
Enkelt, pr. person:             6900,-


 
Flyrejse
Bookes selv, Spies har en direkte afgang søndag kl. ca. 7 som de fleste deltagere vælger. Man kan også vælge at mellemlande, der er mange mulige ruter, søg på rejser til Mytilene, Mithilini eller en variation af disse transkribtioner. Søg altid i inkognito vindue i din browser, ellers stiger prisen hurtigt. Taxa fra Lufthavnen nær Mythilini til Molivos koster ca. 75 Euro - vi plejer at dele taxaer, eller booke en minibus.

"Turen til Lesbos var en gave ikke kun for mig selv, men for mine nærmeste - Jeg kom hjem fuld af overskud!

"Du er en fantastisk underviser, som har plads, overskud og rummelighed til at se og mærke alle på tværs af vores forskellige niveauer og personlighed."

"Turen har virkelig været vendepunkt for mig, jeg kom hjem med et helt nyt perspektiv på mit liv, glad og TILFREDS med det hele, incl. mig selv (brun og yogalækker som jeg jo er"

"God variation i yoga-undervisningen - fra det blide, mere meditative, til det mere fysisk krævende"

"Sisse må være verdens bedste yogalærer! Udover at være dygtig, er hun klog og som balsam for sjælen at være i nærheden af. Yogaferie i smukke Milelja på Lesbos med Sisse er det bedste man kan gøre for sig selv!"

"Høj faglighed, men heldigvis også plads til forløsende grin og fjolleri - I'll be back!!!"