Handelsbetingelser

 

GENERELT

Når du køber yogatimer, workshops, eller varer hos Blå himmel YOGA siger du samtidig ja til vores købs- og betalingsbetingelser, så læs dem venligst grundigt.

Alle priser er i danske kroner, DKK. Dine oplysninger bliver krypterede og er sikre, inklusiv dine bankoplysninger. Vi beholder ingen oplysninger.

.

KLIPPEKORT

Købes over nettet i fanebladet Skema med Dankort og de internationale kreditkort MasterCard, Visa, JCB, UnionPay og American Express.

At købe klip er at forpligte sig til et forløb, f. eks. 5 måneder ved et 10-turskort. Du bestemmer selv hvordan forløbet skal sammensættes, men efter 5 måneder er det slut. Og ligesom hvis du var tilmeldt et 5 måneders forløb på en aftenskole, får du heller ikke her penge tilbage for ubrugte gange. Klippekort kan dog sættes i bero ved sygdom eller ferie (1 gang om året, i 1 måned) - men vi skal have besked før dit klipekort udløber. Er klippene slettede er det for sent. 

Fortrydelsesret er der dog og har du ikke taget dit klippekort i brug, kan du indenfor 14 dage efter købsdatoen meddele os det og få prisen refunderet.

Klippekort er personlige og må ikke deles. Dog må man gerne invitere folk med en enkelt gang og klippe på deres vegne, så de kan lære os at kende :) Du kan simpelthen booke dig på et hold to gange og tage din ven under armen.

Klippekort gælder et bestemt antal måneder fra købsdatoen, ikke fra den dato du tager det i brug.

Intro-kort til 3 x yoga: Gyldig 2 mdr. Må kun købes én gang.

Klippekort 5 x yogatimer: Gyldig 3 mdr.

Klippekort 10 x yogatimer: Gyldig i 5 mdr.

Klippekort 20 x yogatimer: Gyldig i 8 mdr.

Klippekort 1 x yogatime: Gyldig 1 måned.

 

MEDLEMSKAB og HOLD-MEDLEMSKAB

Betaling for medlemskab foregår gennem PayPal. Der er intet gebyr.

Medlemskab er abbonnement på ubegrænset yoga, der trækkes på en fast månedlig dato, som er den samme dato du oprindelig købte medlemskabet. Hold-medlemskab er tilknyttet et fast ugentligt hold, ligesom aftenskoletilmelding, bortset fra at man betaler måned for måned.

Medlemskabet træder i kraft fra købsdatoen, ikke den dag du tager det i brug. Medlemskab er bindende de første to måneder og kan så opsiges senest en uge før din næste betaling.

Hvis du får nyt kreditkort og vil bruge det til dit medlemskabs-abonnement, skal du gøre det i PayPal. Skriv evt. en mail til os hvis du er i tvivl hvor.

 

BOOKING

Bookning af hold, hvad enten du har medlemskab eller klippekort, foregår her på hjemmesiden, under Skema. Bookningen af et givent hold er bindende, men kan dog afmeldes indtil 7 timer før. Hvis du har klippekort og udebliver fra et booket hold, bliver klippet trukket alligevel. Har du medlemskab og udebliver uden at afmelde, vil du blive opkrævet 40,- i bøde pr. hold.

Medlemskab og klippekort kan ikke bruges til forløb såsom Børneyoga og Gravidhold. Visse workshops kan betales med klip, men ikke med medlemskab.

 

WEBSHOP

Betaling i vores Webshop foregår med Dankort eller kreditkort (MasterCard, Visa, JCB, UnionPay og American Express), der er ikke gebyr. Alle priser er i danske kroner, DKK. Priserne vises uden forsendelsesomkostninger. Dine oplysninger bliver krypterede og er sikre, inklusiv dine bankoplysninger. Vi beholder ingen oplysninger.

Du kan også købe andre varer i studiet med Mobile Pay eller kontant. Visse varer har vi kun til websalg.

Offentlige institutioner kan anvende EAN-fakturering som betalingsmulighed ved at skrive til sisse@sisseyoga.dk og angive hvilke varer I vil bestile, samt EAN nr., institutionens navn, kontaktpersons navn og adresse.
 

FORSENDELSE

Levering sker med Post Danmark hjem til dig eller med CoolRunner til en Pakkeshop i nærheden. Udgiften for levering er typisk 34,- og lægges til varens pris, hvilket fremgår tydeligt i indkøbskurven. MIndre pakker, såsom tøj,  sendes typisk med PostDanmark direkte til dit hjem. Lidt større pakker sendes med CoolRunner til en pakkeshop. Hvis der ikke er en Pakkeshop i nærheden af dit hjem, sender vi pakken med PostDanmark.

Forsendelse udenfor Danmark er dyrere. Når en ordre er afgivet, går der 3-4 hverdage før du har dine varer. Penge for varene trækkes først fra din konto når alle varer er sendt afsted. Er varen forsinket vil du få besked via e-mail.

 

FORTRYDELSESRET

Hvis du fortryder købet, kan du inden for 14 dage meddele os det. Herefter har du yderligere 14 dage til at returnere varen hvorefter du vil få pengene retur. Varen skal som udgangspunkt være ubrugt, dvs. som i en butik, man må godt prøve tøjet og kigge på varerne, men tags osv. skal være på. Hvis varen er i en stand vi kan sælge den igen refunderer vi det fulde beløb du har betalt (incl. fragt), men du betaler selv portoen for at sende varen retur. Efter den nye forbrugerlov kan man også fortryde et køb hvor varen er taget i brug, det er her op til os at vurdere hvad varen evt. vil kunne sælges for som brugt. Denne vurdering sker først efter vi har modtaget varen og gennemgået den og returportoen er stadig for egen regning. Print din faktura ud og læg i pakken, som skal pakkes omhyggeligt og sendes til: Korsørgade 19, st.tv. 2100 Kbh. Ø.

 

REKLAMATION

Vi pakker vores varer meget grundigt ind, men er din vare alligevel blevet beskadiget i transporten, skal du kontakte os på sisse@sisseyoga.dk hvorefter vi aftaler nærmere ang. ny vare. Dette skal ske indenfor rimelig tid af varens modtagelse. Opstår der indenfor 2 år problemer eller fejl med varen, udover hvad man kan fovente ved alm. brug, skal vi ligeledes kontaktes, med faktura og grundig beskrivelse af manglen. Hvis manglen skyldes fejl eller beskadigelse under transport får du en uskadt vare istedet, såfremt varelager haves.

 

WORKSHOPS

Betaling for hold og workshops foregår også med dankort og kreditkort.

 

NYHEDSBREV

Når du bliver elev eller kunde hos Blå himmel YOGA siger du samtidig ja til at modtage vores nyhedsbrev. Hvis du ikke ønsker at modtage det, kan du afmelde dig med et enkelt klik første gang du får det.

 

VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER

SisseYoga ved Sisse Siegumfeldt

CVR/SE-nr.: 32919774

Korsørgade 19, st.tv. (her er intet yogastudie!)

2100 Kbh. Ø.

Tlf. +45 26 23 09 17

Sisse@sisseyoga.dk

Nordea Bank reg. nr. 2105 kontonr. 6885 741 426

IBAN DK5420006885741426 Swift: NDEADKKK