Medlemskab

FULDT MEDLEM (Læs om Hold-medlem ved at scrolle ned)

Med et Blå himmel YOGA-medlemskab får du ubegrænset yoga for 550,- om måneden. (Studerende pris på fuldt Medlemskab: 450 kr. se mere under Priser)

Medlemskab virker motiverende, så du kommer mere afsted til yoga. Hvis du tager to hold om ugen, vil det kunne betale sig.

Køb medlemskab ved at klikke på linket herunder, så bliver det trukket automatisk hver måned på den dato du købte det, f. eks. d. 17. i hver måned.

Klippene bliver sat ind på din konto i løbet af en dags tid, DET SKER ALTSÅ IKKE AUTOMATISK. hvis du gerne vil booke hold med det samme, så ring eller sms evt. til Sisse 26230917, så kan hun gøre det hurtigere.

KØB FULDT MEDLEMSKAB

BETINGELSER: Du betaler en måned frem i tiden og vil du afmelde dit medlemskab så gør det senest en uge før din faste betalingsdato. Der er dog en to måneders bindingsperiode fra den dag du køber medlemskabet.

Med et fuldt medlemskab booker du hold som sædvanligt, og kan afmelde indtil 7 timer før, ligesom med et klippekort. Hvis du udebliver uden at afmelde vil du blive opkrævet 40,- i bøde. Medlemskab kan ikke bruges på workshops og forløb såsom Børneyoga og Gravidhold. Du må heller ikke booke og tage en ven med med medlemskab-klip. Til gengæld får du rabat på de fleste workshops (f. eks. 200 kr. istedet for 250,-).

 

HOLD-MEDLEMSKAB

Med et hold-medlemskab får du et enkelt fast ugentligt hold for 315,- om måneden.

Denne løsning er god til dig, der synes at klippekort-systemet gør det for nemt at blive hjemme, og som kan lide sammenholdet i et hold der kender hinanden. Du sparer penge ift. klippekort-ordningen og får lavet mere yoga. Du behøver heller ikke at booke på forhånd med et Hold-medlemskab, du skal bare dukke op samme tid, hver uge. Samtidig sikrer du dig en plads, hvis det er et meget populært hold.

Køb hold-medlemskab ved at klikke på linket herunder, så bliver beløbet trukket automatisk hver måned på den dato du købte det, f. eks. d. 17. i hver måned. Skriv derefter en mail til sisse@sisseyoga.dk om hvilket hold det er du vil tilmeldes.

KØB HOLD-MEDLEMSKAB

BETINGELSER: Du betaler en måned frem i tiden og vil du afmelde dit medlemskab så gør det senest en uge før din faste betalingsdato. Der er dog en to måneders bindingsperiode fra den dag du køber medlemskabet.

Hold-medlemskab koster 315,- for et fast ugentligt hold, f. eks. torsdag morgen kl. 7.20. Det kan ikke bruges på andre hold, heller ikke hvis du misser en time. Hvis læreren bliver nød til at aflyse og ikke kan finde vikar, får du en valgfri anden time. Hold-medlemskabet kan sættes i bero ved længere ferie en gang om året.