MOBIL: Klik på ikonet øverst for menu.

Priser

Til de almindelige hold for voksne skal du enten bruge klippekort eller blive fast medlem. Klippekortene købes på nettet, direkte i Skema, med et Dankort eller kredtikort. Klippene ligger på din konto i bookingsystemet og bliver trukket automatisk når du booker dig ind på en time.

Medlemskab købes her: Medlemskab Der findes både fuldt medlemskab, ligesom i et finess-center, eller Hold-medlemskab, hvor du går på et bestemt hold, ligesom aftenskole.

Klippekort-systemet er meget fleksibelt, du kan komme på alle de hold du vil, og prøve forskellige lærere og stilarter af. Vil du hellere følge et bestemt hold, kan du booke dig ind på det hold 10 uger frem og blot afmelde hvis du bliver forhindret. Afmelding skal ske 7 timer før holdstart.

Gyldigheden på klippekort er fra købsdatoen, ikke den dato kortet tages i brug. Læs mere under Handelsbetingelser.

Klippekort 

1 x yoga 120 kr. Gyldig 1 måned.

3 x yoga 335 kr. Gyldig 3 mdr.

5 x yoga 550 kr. Gyldig 4 mdr.

10 x yoga 975 kr. Gyldig i 5 mdr. 

20 x yoga 1700 kr. Gyldig i 8 mdr.

Klippekort købes i vores bookingsystem, under Skema

Studerende/Pensionist: 10 x yogatimer: 750 kr. Gyldig i 5 mdr. (Opret først en profil. Overfør 750,-  via Mobile Pay til 26230917 og send også et billede af dit studiekort.)

 

Medlemskab

Medlemskab: 550 kr. Ubegrænset yoga. 

Hold-medlemskab: 315 kr. Et fast ugentligt hold, ligesom aftenskole.

Studerende/Pensionist, fuldt Medlemskab: 450 kr. (Lav først en profil. Opret medlemskab til fuld pris og send derefter et billede af dit studie-id til Sisse. Hun reducerer prisen og refunderer 100,- )

Fast betaling hver måned. To måneders bindingsperiode. Medlemskaberne købes ikke i bookingsystemet, men på dette fanebladMedlemskab.

Børneyoga, Workshops og Efterfødsel

Forløb har individuelle priser, se under BabyWorkshops og BørneYoga

 

Privattimer

Dyrk yoga på tidspunkter der passer ind i livet og hverdagen og få en helt personlig instruktion. Du kan bearbejde en specifik fysisk eller mental udfordring, eller finde vej gennem en flaskehals i din yoga. Når der ikke er hold i studiet, kan lærerne booke sig in med privatelever. Skriv en mail til Sisse på sisse@sisseyoga.dk for at booke en tid med hende eller en af de andre dygtige undervisere. 

Privattime: 600 kr. for en time