19. - 21. maj 2017

Legende forår: Aerial og Hatha-retreat på Møn

Vinter-Aerial-retreatet blev så hurtigt udsolgt og jeg synes vi alle fortjener mere retreat-tid, så her kommer et dejligt forårs-retreat, denne gang på Møns Retreat Center hvor der plads til flere slynger.

Fordyb dig i Hatha, Aerial Yoga og Meditation i vidunderlige omgivelser på smukke Møn. En  weekend med fokus på genopladning og lys i hjertet i den mørke tid. Kom helt ned i gear og find energi og glæde med supersund mad, leg i slyngen og meditation.
 
Vi dyrker yoga og meditation flere gange hver dag. Om morgenen Hatha-yoga med fokus på at komme helt ned i tempo og mærke hver eneste fiber i kroppen slappe af. Om eftermiddagen den mere legende og dynamiske Aerial-yoga, der foregår delvis i en særlig slynge/hængekøje der hænger ca. 1 m. over gulvet.

Yogaslyngen er et nyt banebrydende redskab indenfor yoga og ret fantastisk. Den omslutter kroppen som en slags puppe og giver en helt utrolig beroligende og støttet afspænding, der krammer og sætter gang i lykkehormonerne. Den opfordrer til at lave mere yoga med hovedet nedad hvilket er sundt og foryngende for både krop og sind. Og den gør at man arbejder meget dybtgående med kernemuskulaturen, idet man hele tiden skal holde balancen.

Aerial er velegnet til alle nysgerrige yogaudøvere og kan f.eks. give en intens træning uden at lægge vægt på armene hele tiden. Men, hvis du i forvejen svimmel af yoga eller ikke kan lide at have hovedet nedad er det nok ikke for dig (endnu). Niveauet tilpasses den enkelte deltager, begyndere udi Aerial er velkomne (hvis du er helt begynder også mht. yoga og bevidst bevægelse kan det dog godt være en stor mundfuld.) 

Vi mediterer ifm. med hver yogatime og igen om aftenen før en nærende søvn i Mønstilheden. Meditationen er guidet hele vejen igennem, udfra enkle mindfulness-teknikker.

Midt på dagen er der mulighed for at gå ture, bade, se Møns klint eller bare slappe af derhjemme. Møns Retreat Center (som ikke er Strandgården på Møn, hvor jeg har været før) er et stort tidligere plejehjem der nu har retreats, spirituelle festivaller og heling på programmet. Den store smukke bambussal har plads til at svinge sig i de fritliggende bjælker og naturen omkring stedet er smuk og stranden indenfor gåafstand.

Maden er vegetarisk, økologisk og superlækker, leveret af Møns retreat Center, så du kan blive opladet og udrenset og finde ny energi. Vi spiser et overdådigt morgenmåltid kl 9.45 efter morgenyoga og meditation, en let frokost kl. 13.30 og et superlækkert aftensmåltid kl. ca. 18.30 efter eftermiddagsyoga. 

Yogaferie information

Underviser: Sisse Siegumfeldt
Start: Fredag d. 19. maj kl. 13
Slut: Søndag d.  21. maj kl. 13
Pladser: 16

PRIS For ca. 12 t. yoga incl. kost og logi:

Dobbeltværelse pr. pers. 2800,-
Enkeltværelse pr. pers. 3400,- 

 

Tilmelding og Betaling

Skriv til info@blaahimmelyoga.dk for mere information og indbetal depositum 800 DKK på reg. 2105 konto. 6885741426. Depositum refunderes ikke ved afmelding fra deltagerens side.

Restbetaling sker d. 15. april, ved afmelding herefter tilbagebetales beløbet ikke, medmindre pladsen tages af en fra ventelisten.

Transport

Transport til Møn Retreat & Kursuscenter er ikke incl. og arrangers selv. Adressen er: Vollerupgade 2 4792 Askeby

Vi sender kørselsvejledning med bil og info om offentlig transport per mail inden retreat. Der er mulighed for at blive hentet ved bussen, efter aftale i god tid inden.