Bliv BørneYoga- og BørneMindfulness-lærer

These courses are only held in danish.

Vi tilbyder "Yoga er en leg" - et endages-kursus i at undervise børn i yoga og den mere omfattende "Hjertebarn" - en uddannelse i BørneYoga og Børne-Mindfulness. Kurserne henvender sig til yogalærere, lærere, pædagoger eller forældre. På Hjertebarn-kurset især, lægges der også vægt på at deltagerne får integreret yoga og mindfulness i deres egen hverdag, og derved får de bedste betingelser for at videreformidle det til børnene.

Sisse Siegumfeldt er exam. Yogalærer, Børneyogalærer og Mindfulness instruktør. Hun har undervist i Børneyoga siden 2005 - formentlig som den første herhjemme. Hun har undervist tusindvis af børn i yoga og mindfulness og hundredevis af skolelærere og pædagoger i at undervise børn i yoga. Hun afholder de populære kurser Yoga er en leg, og nu Hjertebarn, der giver yogalærere, skolelærere og pædagoger konkrete redskaber til at videregive yoga i børnehøjde. Hun har desuden udgivet DVD'en "BørneYoga og de 5 sanser" (SisseYoga 2011) og bogen "YOGA - et kvarter om dagen for en glad krop og et stærkt sind" (Gyldendal 2013).

"Siden 2005 har jeg haft den store fornøjelse at undervise i børneyoga. Børnenes fantasi og åbenhed går lige til yogaens hjerte. Børn i dag har travlt - de får utrolig mange input og stimuleres konstant. Børneyoga muliggør de dybe, poetiske øjeblikke af rent nærvær og fokus som ligger så naturligt til børn."

 

Fra en yogamor:

"På vegne af pigerne vil jeg gerne sige tak for nogle gode yogatimer hver tirsdag. De har været super glade for at være hos dig. Den yngste er på mange måder et sensitivt barn, og hun har fået meget ud af dine timer. Det er utroligt at se hvordan hun har brugt det du har lært dem. Hun turde sagtens starte på fritidshjem, for nu havde hun jo puttet mod i sit hjerte....det siger vel alt.

God sommer til vi ses igen."