MOBIL: Klik på ikonet øverst for menu.

Sisse Siegumfeldt, indehaver

Blå himmel er mit lille hjertebarn, der åbnede i januar 2014. Jeg har undervist på fuld tid siden 2004 tiden var inde til at samle Børneyoga, voksenhold og kurser under samme tag. 
Gennem de sidste 17 år er yoga i høj grad blevet den røde tråd i mit liv. Min kilde til glæde og energi når himlen er blå, og mit holdepunkt og anker når stormen suser. Min tilgang til at undervise yoga er at se folk i øjnene og formidle yoga så enhver kan forstå det. Alle skal have en varm og god oplevelse og en glad krop med hjem.

BørneYogaen har været med hele vejen og jeg har undervist tusindvis af børn og hundredevis af pædagoger og skolelærere i BørneYoga.

Jeg har flere yogauddannelser bag mig bl. a.: Hatha Yoga hos Claus Hagen 2004-05, Vinyasa Yoga hos Yoga Arts Teacher Training 2007. Anusara Immersions 1-3 hos: Desiree Rumbaugh, Jordan Bloom, Neesha Zollinger 2009-2010 og Det Lille Yogahus' Børneyogalæreruddannelse 2012-2013, Mindfulness- instruktør uddannelse 2014, samt Aerial Yoga uddannelse 2016. Kurser bl. a. : Yoga Terapeutik, Mindfulness for børn, Yogafilosofi-kursus, The Psychology of Yoga, Dynamic Yoga oma. Og så har jeg undervist! Et godt stykke over 13.000 timer må det være blevet til og jeg elsker det stadig.

Jeg har desuden skrevet bogen: "YOGA - et kvarter om dagen" (Gyldendal 2013) og lavet DVD´en "BørneYoga og de 5 Sanser" (SisseYoga 2011). Min nye bog: "Yoga for Børn - og deres voksne" udkom på Gyldendal i august.

Lill Palmblad

Yoga er min passion og jeg holder meget af at dele den med andre. Jeg har dyrket yoga i efterhånden 10-11 år, både Astanga, Hatha og Yin. Gennem årene har jeg nydt godt af mange fantastiske danske og internationale undervisere, som har givet mig en masse at give videre af i min egen undervisning. Foruden min ’hverdagspraksis’ og en lang række af workshops er jeg i 2012 certificeret fra Samahita Centered Yoga og videreuddannet hos Sattva Yoga. Desuden er jeg uddannet psykolog og har derigennem mange års erfaring med formidling, undervisning og dialog med mennesker i forskellige sammenhænge. Efter selv at have været leder en del år, har jeg nu valgt at starte eget firma som selvstændig erhvervspsykolog, med fokus på arbejdsmiljø, ledelse og stress.

Min undervisning spænder fra Yin yoga over blid hatha til mere krævende og styrkebaserede sekvenser. Jeg har ofte fokus på åndedræt – og altid på en positiv og uformel stemning. Yoga er for mig ro og glæde i krop og sind – og det særlige nærvær der opstår, når vi oplever og deler det sammen.

Sandy TszYan Leung

After completing a 200 hours teacher’s training in 2015, Sandy continues to seek out various training, workshops and immersions to obtain knowledge and get inspirations. In 2016, Sandy finished her 50 hours teacher’s training in Yin Yoga with Jo Phee, specialising in hip, traditional Chinese medicine and meridians.

Sandy loves a mentally challenging slow, Hatha Flow class, her classes are infused with mindfulness meditation, breath to movement flows and static relaxation in betweens. She believes the importance of both a strengthen element and relaxation element of a class.

She believes that with breathe lies the magic of the moments, and with breath lies the magic of yoga. Sandy eats vegetables but she also eats meat, her philosophy in life style is moderating yet liberating. She believes in the connection between the physical body and the mind but she also believes in the freedom and its medicine to people. 

Sandy comes from Hong Kong and teaches in English.

Constanza Julio Del Rio

I have been teaching aerial skills (silk, static trapeze) since I was 22 year old. I am a certified Yoga Teacher, Aerial Fitness Instructor and Antigravity Fitness Instructor, trainings that I have carried out in the UK, Ireland and Chile. I develop my classes with high energy and a fun factor, focusing on rythm, with good beats to match the feeling of every transition. I have a dance background, so I love the connection between music and movement. 

A big principle in my classes is the inclusive approach. I focus on both the group and students individually, to make sure every student feels comfortable in class and enjoy the experience.

Teaching Aerial Yoga for me is to share and transmit my motivation and knowledge with the students. You can expect in my classes to use your core and stretch your thoughts…

Constanza is from Chile and teaches in English.

Laura Bach Skou

Først og fremmest er Yoga er for mig en måde at bevæge kroppen.."move your body and your heart will follow" har jeg læst et sted.
Som livet udvikler sig bliver det tydeligere og tydeligere for mig at det er en god ide at invitere guddommeligheden ind i dagligdagen. Jeg synes det er sådan en utrolig lykke at man (bare) kan bevæge sin krop for at tiltrække alt det skønne. De lykkelige sammentræf og bare det at kunne trække vejret frit -det er yoga for mig. Og der er nyt at opleve hver dag. Det er et samarbejde med naturen!
Jeg har undervist i snart 10 år og er uddannet fra Hamsa Yoga Studio. Derudover har jeg deltaget på et hav af kurser, Bl. a. indenfor Anusara, især hos Ross Rayburn. Jeg er også billedkunstner, og uddannet scenograf fra Designskolen.

Liselotte Frandsen

Min tilgang til yoga er rummelig og afslappet, så begyndere såvel som øvede kan deltage i mine timer, hvor jeg med grundige instruktioner guider både bevægelser og åndedræt.

Som udgangspunkt er min yogaundervisning præget af mange styrkende øvelser samt aktive stræk, så når man deltager på mit hold, vil man med stor sandsynlighed få sved på panden på trods af det rolige tempo. Afslutningsvis indlægger jeg dog altid restorative øvelser, så både krop og sind får muligheden for at afstresse.

Jeg er uddannet Hatha-yogalærer ved Louise Fjendbo og har derudover taget adskillige kurser ved Jordan Bloom, som også er en af mine store inspirationskilder. Sideløbende med min job som yogalærer læser jeg anatomi, fysiologi og sygdomslære - for at fordybe mig yderligere i krop og helbred, som også er min store passion.

Lihiy Cohen

 
Lihiy is a Pilates, yoga and fitness instructor. She has a background oin rhythmic gymnastics and ballet. Her classes involve plenty of stretching, together with balance exercises and a great focus on alignment. If you like being challenged and trying new, playful exercises, in a nice atmosphere you should come and try out some of her classes.
 
Lihiy comes from Israel and teaches in English.

Rhianon Ebsworth

Rhianon has trained with Hamsa Yoga in Copenhagen, She is Welsh and teaches in English. Her classes are fun and dynamic and eventually she will write a bio, we hope.

Julie Vogelsberger (vikar)

Yoga er for mig en måde at få kontakt til kroppen, åndedrættet og sit ”indre jeg”. Det er også et redskab til at opnå en øget kropsbevidsthed; til at blive bevidst om sine (bevægelses)mønstre- og tendenser - både på og især udenfor yogamåtten.

I mine yogatimer vil du få et dybere kendskab til dine bevægelsesmønstre – nogle, som tjener dig godt, andre som måske er mindre hensigtsmæssige for din krop. Vi arbejder med/mod disse mønstre og du får herigennem mulighed for at blive bevidst om, hvor meget potentiale, du selv rent faktisk har for at få både mere energi og ro i krop og sind. Dette kan øge din rummelighed og give dig følelsen af større frihed. At møde dig selv og elske dig selv, nøjagtigt som den du er, er udgangspunktet i mine yogatimer.

Jeg underviser i Hatha og Vinyasa yoga og alle niveauer er velkomne. Jeg underviser som udgangspunkt på engelsk, men kan sagtens undervise på dansk, hvis der er stemning for dét.

Maria Ejegod (Workshops)

 

Jeg faldt i armene på Yoga første gang i 2010 i USA. Siden da er det hurtigt blevet til næsten 1000 timers Teacher Training med Yoga Alliance, i henholdsvis Vinyasa, Aerial Yoga, Yin Yoga, Hot Power Fusion, Sculpt Yoga, Sub Yoga og Restorativ Yoga.

Den indre ro, kombineret med styrken som stillingerne giver, skaber fokus og livsglæde, og en vilje til at kunne leve i og omfavne hvert øjeblik, uden at dømme eller skubbe væk.

Til at sige velkommen til både livets hjertesorger og glæder.

 

Sisse Jensen Dall (Workshops)

Jeg har altid elsket at være fysisk aktiv og har trænet et eller andet så længe jeg husker. Da jeg mødte yoga (på cirka samme tid, som verden blev introduceret til Spice Girls), opdagede jeg at yogaens fantastiske redskaber ikke kun skabte balance og velvære rent kropsligt, men balance på et dybere niveau som strakte sig langt ud over det kropslige. I seks år var jeg ansat i Forsvaret og brugte personligt yoga til at håndtere presset i krigszoner som Irak og Afghanistan. I 2011, begyndte jeg at undervise soldaterne i Helmand og resten er historie, som man siger. I dag er jeg yogalærer for sportsfolk på heltid og underviser blandt andet FCK's første hold i yoga. Jeg bruger metoderne fra Bowspring i min undervisning – et bevægelsessystem hvor fokus er på rygradens naturlige kurver, aktive muskler på kroppens bagside og styrke og stabilitet i krop og sind.

Jeg har desuden skrevet bogen Yoga for sportsfolk (Gyldendal, 2016). 

Alicia Thomsen (Workshops)

Alicia combines over 17 years of experience in Natural Medicine as both a Chiropractor and Yoga teacher. 

Formally trained in Ballet, the transition from the Dance studio to the Yoga studio came naturally. After completing 500 hours of teacher training with YogaWorks in San Francisco, Alicia taught at the various YogaWorks locations including anatomy applied to yoga for the 200hr Teacher Training program. Alicia's Yoga teaching style includes precision of alignment and anatomical detail while encouraging a deep inward experience. In addition to teaching, Alicia has a private practice where she sees clients on a one-on-one basis for therapeutic bodywork sessions.

 

Ditte Parby (Workshops)

At undervise yoga er for mig lig med nærvær, samvær og selvforglemmelse. Det at formidle yogaen og at opleve og nyde den i fællesskab med mine elever giver sådan mening for mig. Her mærker jeg, at jeg er i live. Jeg har igennem de sidste 20 år beskæftiget sig med undervisning og rådgivning i en bred vifte af områder inden for sundhed og bevægelse. At undervise i yoga er i midlertid min største passion, og jeg har bl.a. gennemgået en 250 timers Vinyasa-lærer uddannelse hos Paul Jerard, E-RYT 500, ligesom jeg de sidste 10 år har modtaget undervisning og deltaget på workshops og kurser hos et væld af kvalificerede yogalærere i ind- og udland. Yoga handler for mig om balance, bevidsthed og smidighed i både krop og sind for på den måde at komme tættere på en tilværelse i harmoni og universel glæde. Med hjertevarme og en positiv livsindstilling gør jeg meget ud af at favne og inspirere både nybegyndere og erfarne yogier. Min undervisning er alsidig, smilende og uhøjtidelig, og jeg ser det som min fornemste opgave at designe mine klasser, så alle føler sig velkomne, trygge og godt tilpas. Jeg underviser i både Hatha yoga, Hatha flow, Vinyasa flow og restorativ yoga. Desuden er jeg uddannet pilateslærer hos Dianne McCarthy og på visse klasser inddrager jeg elementer herfra. 

Amelie Wahl (på barsel)

"Yoga is the journey of the self, through the self, to the self."
Yoga handler for mig om at finde frem til den bedste version af sig selv, og det handler om balance. Balancen mellem styrke og blødhed, at holde fast og give slip, at udfordre sig selv og respektere sine grænser. I min undervisning er der derfor altid lidt inspirerende og udfordrende elementer samt en god fysisk alignment. Og når krop og sind er i balance er der større overskud til dig selv og andre, til livet og hverdagen, til nydelse og fordybelse. Her er der ikke nogle forventninger andet end at du dukker op og deltager i timen, med tiden vil resten komme af sig selv.

Jeg er uddannet hos LagoCph i Hatha og Vinyasa yoga og har, ifm. afslutningen på min yogalæreruddannelse, flere GRATIS hold i Blå himmel lørdag formiddage. Derudover arbejder jeg i administrationen i Blå Himmel YOGA og hjælper med alt hvad der hører til for at drive et yogastudie.