MOBIL: Klik på ikonet øverst for menu.

Sisse Siegumfeldt, indehaver

Blå himmel er mit lille hjertebarn, der åbnede i januar 2014. Jeg havde undervist på fuld tid i 10 år og tiden var inde til at samle Børneyoga, voksenhold og kurser under samme tag. 
Jeg har dyrket yoga i 15 år og det er i høj grad blevet den røde tråd i mit liv. Min kilde til glæde og energi når himlen er blå, og mit holdepunkt og anker når stormen suser. Min tilgang til at undervise yoga er at se folk i øjnene og formidle yoga så enhver kan forstå det. Alle skal have en varm og god oplevelse og en glad krop med hjem.

BørneYogaen har været med hele vejen og jeg har undervist tusindvis af børn og hundredevis af pædagoger og skolelærere i BørneYoga.

Jeg har flere yogauddannelser bag mig bl. a.: Hatha Yoga hos Claus Hagen 2004-05, Vinyasa Yoga hos Yoga Arts Teacher Training 2007. Anusara Immersions 1-3 hos: Desiree Rumbaugh, Jordan Bloom, Neesha Zollinger 2009-2010 og Det Lille Yogahus' Børneyogalæreruddannelse 2012-2013 samt Mindfulness- instruktør uddannelse 2014. Kurser bl. a. : Aerial Yoga Foundations & Aerial Yoga Building, Yoga Terapeutik, Mindfulness for børn, Yogafilosofi-kursus, The Psychology of Yoga, Dynamic Yoga oma. Og så har jeg undervist! Et godt stykke over 12.000 timer må det være blevet til og jeg elsker det stadig.

Jeg har desuden skrevet bogen: "YOGA - et kvarter om dagen" (Gyldendal 2013) og lavet DVD´en "BørneYoga og de 5 Sanser" (SisseYoga 2011). Min nye bog: "Yoga for Børn - og deres voksne" udkommer på Gyldendal til august.

Amelie Wahl

"Yoga is the journey of the self, through the self, to the self."
Yoga handler for mig om at finde frem til den bedste version af sig selv, og det handler om balance. Balancen mellem styrke og blødhed, at holde fast og give slip, at udfordre sig selv og respektere sine grænser. I min undervisning er der derfor altid lidt inspirerende og udfordrende elementer samt en god fysisk alignment. Og når krop og sind er i balance er der større overskud til dig selv og andre, til livet og hverdagen, til nydelse og fordybelse. Her er der ikke nogle forventninger andet end at du dukker op og deltager i timen, med tiden vil resten komme af sig selv.

Jeg er uddannet hos LagoCph i Hatha og Vinyasa yoga og har, ifm. afslutningen på min yogalæreruddannelse, flere GRATIS hold i Blå himmel lørdag formiddage. Derudover arbejder jeg i administrationen i Blå Himmel YOGA og hjælper med alt hvad der hører til for at drive et yogastudie.

Laura Bach Skou

Først og fremmest er Yoga er for mig en måde at bevæge kroppen.."move your body and your heart will follow" har jeg læst et sted.
Som livet udvikler sig bliver det tydeligere og tydeligere for mig at det er en god ide at invitere guddommeligheden ind i dagligdagen. Jeg synes det er sådan en utrolig lykke at man (bare) kan bevæge sin krop for at tiltrække alt det skønne. De lykkelige sammentræf og bare det at kunne trække vejret frit -det er yoga for mig. Og der er nyt at opleve hver dag. Det er et samarbejde med naturen!
Jeg har undervist i snart 10 år og er uddannet fra Hamsa Yoga Studio. Derudover har jeg deltaget på et hav af kurser, Bl. a. indenfor Anusara, især hos Ross Rayburn. Jeg er også billedkunstner, og uddannet scenograf fra Designskolen.

Susanne Lidang

I mine yogatimer er der højt til loftet og uhøjtidelig stemning. Undervisningen er præget af en legende og undersøgende tilgang til yogaen, og der er masser af hjerterum, nærvær og smil. At gå til yoga kan være lidt ligesom at være til en fest. Hvor sjov den er, afhænger i høj grad af dig selv. Jeg anbefaler, at du lader bekymringerne ligge, går ud på dansegulvet og går lidt amok! Slipper tøjlerne og giver den gas til musikken. Bliver selvforglemmende og ikke bare danser – men er dansen. Det har en virkelig frigørende effekt. Ren meditation, hvis du spørger mig.

Jeg underviser i Hatha yoga i Fitnessdk, hos Yogaliving, Blå himmel Yoga, Fysioterapien i Jorcks Passage, samt på arbejdspladser. Desuden afholder jeg løbende workshops. Jeg er certificeret Hatha yogalærer, uddannet og eksamineret  hos Louise Fjendbo. Jeg er desuden forfatter til bogen ”Vild med yoga” (People’s Press 2015). I samarbejde med Sportmaster og Politiken har jeg derudover lavet flere yogavideoer, bl.a. for løbere.

Læs mere på: http://susannelidangyoga.dk/

Maria Ejegod

 

Jeg faldt i armene på Yoga første gang i 2010 i USA. Siden da er det hurtigt blevet til næsten 1000 timers Teacher Training med Yoga Alliance, i henholdsvis Vinyasa, Aerial Yoga, Yin Yoga, Hot Power Fusion, Sculpt Yoga, Sub Yoga og Restorativ Yoga.

Den indre ro, kombineret med styrken som stillingerne giver, skaber fokus og livsglæde, og en vilje til at kunne leve i og omfavne hvert øjeblik, uden at dømme eller skubbe væk.

Til at sige velkommen til både livets hjertesorger og glæder.

 

Ditte Parby

At undervise yoga er for mig lig med nærvær, samvær og selvforglemmelse. Det at formidle yogaen og at opleve og nyde den i fællesskab med mine elever giver sådan mening for mig. Her mærker jeg, at jeg er i live. Jeg har igennem de sidste 20 år beskæftiget sig med undervisning og rådgivning i en bred vifte af områder inden for sundhed og bevægelse. At undervise i yoga er i midlertid min største passion, og jeg har bl.a. gennemgået en 250 timers Vinyasa-lærer uddannelse hos Paul Jerard, E-RYT 500, ligesom jeg de sidste 10 år har modtaget undervisning og deltaget på workshops og kurser hos et væld af kvalificerede yogalærere i ind- og udland. Yoga handler for mig om balance, bevidsthed og smidighed i både krop og sind for på den måde at komme tættere på en tilværelse i harmoni og universel glæde. Med hjertevarme og en positiv livsindstilling gør jeg meget ud af at favne og inspirere både nybegyndere og erfarne yogier. Min undervisning er alsidig, smilende og uhøjtidelig, og jeg ser det som min fornemste opgave at designe mine klasser, så alle føler sig velkomne, trygge og godt tilpas. Jeg underviser i både Hatha yoga, Hatha flow, Vinyasa flow og restorativ yoga. Desuden er jeg uddannet pilateslærer hos Dianne McCarthy og på visse klasser inddrager jeg elementer herfra. 

Lill Palmblad

Yoga er min passion og jeg holder meget af at dele den med andre. Jeg har dyrket yoga i efterhånden 10-11 år, både Astanga, Hatha og Yin. Gennem årene har jeg nydt godt af mange fantastiske danske og internationale undervisere, som har givet mig en masse at give videre af i min egen undervisning. Foruden min ’hverdagspraksis’ og en lang række af workshops er jeg i 2012 certificeret fra Samahita Centered Yoga og videreuddannet hos Sattva Yoga. Desuden er jeg uddannet psykolog og har derigennem mange års erfaring med formidling, undervisning og dialog med mennesker i forskellige sammenhænge. Efter selv at have været leder en del år, har jeg nu valgt at starte eget firma som selvstændig erhvervspsykolog, med fokus på arbejdsmiljø, ledelse og stress.

Min undervisning spænder fra Yin yoga over blid hatha til mere krævende og styrkebaserede sekvenser. Jeg har ofte fokus på åndedræt – og altid på en positiv og uformel stemning. Yoga er for mig ro og glæde i krop og sind – og det særlige nærvær der opstår, når vi oplever og deler det sammen.

Constanza Julio Del Rio

I have been teaching aerial skills (silk, static trapeze) since I was 22 year old. I am a certified Yoga Teacher, Aerial Fitness Instructor and Antigravity Fitness Instructor, trainings that I have carried out in the UK, Ireland and Chile. I develop my classes with high energy and a fun factor, focusing on rythm, with good beats to match the feeling of every transition. I have a dance background, so I love the connection between music and movement. 

A big principle in my classes is the inclusive approach. I hfocus on both the group and students individually, to make sure every student feels comfortable in class and enjoy the experience.

Teaching Aerial Yoga for me is to share and transmit my motivation and knowledge with the students. You can expect in my classes to use your core and stretch your thoughts…

Sisse Jensen Dall (Workshops)

Jeg har altid elsket at være fysisk aktiv og har trænet et eller andet så længe jeg husker. Da jeg mødte yoga (på cirka samme tid, som verden blev introduceret til Spice Girls), opdagede jeg at yogaens fantastiske redskaber ikke kun skabte balance og velvære rent kropsligt, men balance på et dybere niveau som strakte sig langt ud over det kropslige. I seks år var jeg ansat i Forsvaret og brugte personligt yoga til at håndtere presset i krigszoner som Irak og Afghanistan. I 2011, begyndte jeg at undervise soldaterne i Helmand og resten er historie, som man siger. I dag er jeg yogalærer for sportsfolk på heltid og underviser blandt andet FCK's første hold i yoga. Jeg bruger metoderne fra Bowspring i min undervisning – et bevægelsessystem hvor fokus er på rygradens naturlige kurver, aktive muskler på kroppens bagside og styrke og stabilitet i krop og sind.

Jeg skriver desuden på en bog om yoga for sportsfolk, der udkommer på Gyldendal i 2016.

Læs mere på http://www.yogaforsportsfolk.dk/

Evi Xiromeriti (Gravidyoga)

Jeg er certificeret yogainstruktør inden for Vinyasa yoga (LagoCph, Danmark), Hatha yoga (Yoga Vidya, Indien) Yin yoga (Sattva, Immersion) samt Gravidyoga og Yogaterapi for kvinder (hos Uma Dinsmore-Tuli). Siden 2011 har jeg undervist i forskellige yogacentre og firmaer samt afholdt workshops og retreats i Danmark og i Grækenland.
Min undervisning foregår i et roligt tempo med grundig instruktion, hvor man får mulighed for at vende blikket indad og fordybe sig i yogaens univers.
Mit formål når jeg underviser er at skabe rum for at den enkelte elev kan have sin egen individuelle oplevelse af, hvad yoga er og kan.

Heloise Rosing (Gravidyoga og vikar)

Heloise Rosing er uddannet Yin yoga-lærer og Gravidyoga-lærer. Hun guider en hjertevarm og inspirerende klasse med gode øvelser for styrke og smidighed. Der arbejdes tålmodigt og roligt med åndedrættet og med at skabe tillid til egen krop og der sættes især fokus på forbindelse mellem mor og barn.

Julie Sichlau (Workshops)

Jeg startede min yogapraksis for godt 8 år siden da jeg boede i New York. Her startede jeg hos YogaToThePeople og blev hurtigt tiltrukket af den intense form for træning af både kroppen og sindet. Jeg er 200 RYS certificeret fra Quantum Yoga School hos Lara Baumann, Sri Lanka, som er dybt inspireret af Ayurveda, Jivamukti og Kundalini yoga.

I dag er yogaen en livsstil, en daglig styrkende og helbredende proces, som hjælper min krop med at give slip på spændinger og opbygge smidighed og balance. Spiritualitet er afspejlet i min yogapraksis og i min undervisning, og jeg oplever at flere og flere nyder kombinationen af ​​en svedig Vinyasa flow klasse og en rolig meditationspraksis og chanting.

Læs mere på:  http://artofheartyoga.com/

 

Julie Vogelsberger (Vikar)

Yoga er for mig en måde at få kontakt til kroppen, åndedrættet og sit ”indre jeg”. Det er også et redskab til at opnå en øget kropsbevidsthed; til at blive bevidst om sine (bevægelses)mønstre- og tendenser - både på og især udenfor yogamåtten.

I mine yogatimer vil du få et dybere kendskab til dine bevægelsesmønstre – nogle, som tjener dig godt, andre som måske er mindre hensigtsmæssige for din krop. Vi arbejder med/mod disse mønstre og du får herigennem mulighed for at blive bevidst om, hvor meget potentiale, du selv rent faktisk har for at få både mere energi og ro i krop og sind. Dette kan øge din rummelighed og give dig følelsen af større frihed. At møde dig selv og elske dig selv, nøjagtigt som den du er, er udgangspunktet i mine yogatimer.

Jeg underviser i Hatha og Vinyasa yoga og alle niveauer er velkomne. Jeg underviser som udgangspunkt på engelsk, men kan sagtens undervise på dansk, hvis der er stemning for dét.

Pernille Garde (Vikar)

Jeg er koreograf, danser og yogalærer.

Yoga gør mig nærværende og mere bevidst. Yoga bringer mig ned i kroppen og løfter mig på én og samme tid op. Yoga er for mig, når sindet og kroppen mødes i en vidunderlig dans. I mine yogaklasser bliver du både udfordret og mødt i øjenhøjde. I en afslappet atmosfære og med klare instruktioner, med fokus på åndedræt og en dyb kropsfornemmelse, bevæger vi os i et bølgende flow gennem solhilsner og ind og ud af forskellige yogastillinger. Vi laver yoga udfra den tanke, at hvert menneske har et potentiale og at det potentiale har sit helt eget unikke kropslige udtryk. Namaste og vel mødt!

Jeg er uddannet yogalærer fra Hamsa Yoga Studio i 2010  og har undervist på Sara Gaarbo danseuddannelsen.dk, S.A.T.S, Charlottehaven og Frida Hallqvist Pilates-studio på Frederiksberg. Uddannet koreograf og danser på Statens Scenekunstskole i 1999. Se evt. http://www.pernillegarde.dk/

Camilla Paarup (Vikar)

Jeg underviser Hatha og Vinyasa yoga. Yoga handler for mig om smidighed, styrke og frihed i krop og sind, og jeg har en dyb kærlighed til yogaens magiske forening af krop og sind.
Fysisk styrke blandet med smidighed og blødhed med fokus på at aligne kroppen er omdrejningspunktet for min undervisning. Man kan sige, at det handler om at træne sin krop derhen, hvor den har allerbedst af at være – der hvor der er de mest optimale forhold for, at energi kan flyde frit. Samtidig med at der er en uformel stemning og højt til loftet. Om du er vant til fysisk træning eller er totalt begynder er underordnet. Alle er velkomne og vil opleve at yoga gør noget helt specielt ved netop dig. Jeg har dyrket yoga siden 2001, er uddannet fra Yogaliving og underviser hos Yoga i Valby, Yogasalonen på Østerbro og er tilknyttet Yogaliving som fast vikar.  Derudover har jeg afholdt retreat på Mallorca.