Aerial Yoga forløb i Kula Yoga

OBS. OBS. 1. august flytter Blå himmel Yoga ind hos KULA Yoga i Værløse. Sisse og Blå himmel fortsætter i Værløse med bla. Aerial Yoga  - tilmeld dig herunder. Kula Yoga er superlækkert, har højt til loftet og ligger 600 m. fra Værløse St.

AERIAL YOGA Begynder

Tirsdag kl 18.00 - 19.30 med Sisse Siegumfeldt

(Også kendt som hængekøje-yoga, fly-yoga, antigravity yoga, Unnatta, Aeroyoga, aerial sling og aerial hammock)

Aerial yoga foregår delvis i en særlig slynge/hængekøje der hænger ca. 1 m. over gulvet. Det er en legende, sjov, udfordrende og dybt forløsende bevægelsesform - der er intet ligesom Aerial. Yogaslyngen omslutter kroppen som en slags puppe og giver en helt utrolig beroligende og støttet afspænding. Den opfordrer til at lave mere yoga med hovedet nedad hvilket er sundt og foryngende for både krop og sind. Og den gør at man arbejder meget dybtgående med kernemuskulaturen, idet man hele tiden skal holde balancen. Aerial er velegnet til alle nysgerrige yogaudøvere og kan f.eks. give en intens træning uden at lægge vægt på armene hele tiden. I begynderforløbet tager vi os god tid til at blive fortrolige med slyngen, opbygge den fornødne styrke og  have det sjovt med slyngen. Holdet er 90 min og afsluttes altid med skønne restorative aerial stillinger og en dyb afspænding.

Aerial Yoga er ikke velegnet hvis du er gravid eller har hjerteproblemer eller alvorlige rygproblemer.

AERIAL YOGA Fortsætter (Aerial Intermediate)

Tirsdag kl 19.45 - 21.15 med Sisse Siegumfeldt

Aerial fortsætter er til dig der har taget aerial yoga før. Du har helt styr på teknikken omkring at vende på hovedet og kan selv klatre op i en high straddle. Vi skal arbejde på styrke, på små serier, en masse flips og tricks, og der er masser af tid til et par restorative stillinger til sidst og en god lang afspænding.

Aerial Intermediate course is for those who have taken aerial yoga before. You have have aced the technique of going upside down and can climb into a high straddle without assistance. We will work on strength, on small series, lots of flips and tricks, and there is plenty of time for restorative poses at the end and a nice, long relaxation.

Will be taught in English if English speakers sign up.

PRIS & TILMELDING

Begge forløb starter 24. august og slutter 12. oktober.

1000 kr. indtil efterårsferien (8 gange)

For at se hvor mange pladser der er på et hold:  Klik på betalingsknappen. Når du har betalt skal du ikke gøre yderligere, så er du meldt til.

LÆS MERE OM SISSE SIEGUMFELDT HER

PRØVETIME

Søndag d. 22. august i Kula Yoga:

Aerialyoga Begynder kl. 13.30-14.30

Tilmelding til gratis Prøvetime:

Skriv  til info@blaahimmelyoga.dk

Husk at melde fra hvis du ikke kommer, der er begrænsede pladser. Vil du sikre dig en plads, kan du altid tilmelde dig holdet før Prøvetimen, på købsknapperne herunder.