Aerial Yoga forløb i Kula Yoga

Blå himmel Yoga er flyttet ind hos KULA Yoga i Værløse. Kula Yoga er superlækkert, har højt til loftet og ligger 600 m. fra Værløse St.

Aerial Yoga Forløb

Tirsdag kl. 18.00 - 19.30 med Sisse Siegumfeldt

 

(Også kendt som hængekøje-yoga, fly-yoga, antigravity yoga, Unnatta, Aeroyoga, og aerial hammock)

Aerial yoga foregår delvis i en særlig slynge/hængekøje der hænger ca. 1 m. over gulvet. Det er en legende, sjov, udfordrende og dybt forløsende bevægelsesform - der er intet som det. Yogaslyngen omslutter kroppen som en slags puppe og giver en helt utrolig beroligende og støttet afspænding. Den opfordrer til at lave mere yoga med hovedet nedad hvilket er sundt og foryngende for både krop og sind. Og den gør at man arbejder meget dybtgående med kernemuskulaturen, idet man hele tiden skal holde balancen. Det er velegnet til alle nysgerrige yogaudøvere og kan f.eks. give en intens træning uden at lægge vægt på armene hele tiden.

I dette forløb tager vi os god tid til at blive fortrolige med slyngen, opbygge den fornødne styrke og  have det sjovt med slyngen. Vi arbejder med at have tillid, have hovedet nedad, med de mange greb, med at forstå slyngens bevægelser og lære at styre den. Vi laver en del almindelige yogastillinger med slyngen som prop og destabiliserende udfordring, og også altid nogle tricks og flips - man styrer selv hvor langt man vil gå. Holdet er 90 min og afsluttes altid med skønne restorative aerial stillinger og en dyb afspænding.

Aerial Yoga er ikke velegnet hvis du er gravid eller har hjerteproblemer eller alvorlige rygproblemer.

PRIS & TILMELDING

HOLDENE ER LAGT NED INDTIL VIDERE PGA. DEN ØKONOMISKE SITUATION, SKRIV ENDLIG HVIS DU ER INTERESSERET

 

Tilmeld dig

For at se hvor mange pladser der er på et hold:  Klik på betalingsknappen. Når du har betalt skal du ikke gøre yderligere, så er du meldt til.

LÆS MERE OM SISSE SIEGUMFELDT

Prøvetime

Hvis du overvejer at tilmelde dig tirsdag aften holdet er du velkommen til at tage en prøvetime først. Skriv  til info@blaahimmelyoga.dk for at høre om der er plads og aftale en dag. Dette er kun for dig der faktisk kan gå tirsdag aften, bor i nærheden og har råd til et forløb. Hvis du bare vil prøve Aerial, har vi jævnligt intro Workshops

Aerial Yoga