Behandlere

Sara Saxild, ManuVision-kropsbehandler

Jeg har en baggrund som musiker, bl. a. i Under Byen, og er nu under uddannelse som kropsbehandler indenfor ManuVision. Jeg har færdiggjort første år, og giver derfor ManuVision elevbehandlinger:

Med massage, stræk og tryk afspændes og vækkes kroppen. Det giver mulighed for et dybere og lettere åndedræt. Under behandlingen løsnes de muskelspændinger der medfører ubehag, stivheder og smerter omkring ryg/lænd, skuldre, nakke eller andre led, og det vil øge gennemstrømningen så kroppen opleves blødere og mere fri. Ved tilstande som stress, angst og depression kan dybere åndedræt, afspænding og pulsering af kroppen virke stærkt beroligende og forløsende.

PRIS: Pris fra årsskiftet 2019: 500 kr. Behandlingen varer ca. en time.

TIDER: Jeg behandler fast i Blå himmel Yoga torsdage fra 8-14,  og hele fredag, men kan bookes på andre tidspunkter, også eftermiddage og weekender. Skriv til mig ang. tider, på ssaxild@gmail.com eller tlf. 30276023

LÆS MERE: på Facebook: ManuVision elevbehandling ved Sara Saxild  Læs mere om ManuVision behandlingen her : http://www.manuvision.dk/da/behandling.aspx

Charlotte Brinkmann Sørensen, Fasciatræning

Charlotte er Pilates- og reformer-instruktør og uddannet indenfor Elastic Training / Fasciatræning.

Vi arbejder med fasciavævet (bindevævet) og træner kroppen på en helt ny måde. Fasciavævet omslutter hele din krop og er indvævet i alle dine muskler, sener, ligamenter, etc. Fascievævet tager del i al bevægelse, uanset hvad du foretager dig, men det kan blive usmidigt og uelastisk og forårsage spændinger og mistrivsel.
Gennem Elastic Training skaber vi bevidsthed om de blokerede områder, så vi kan løsne dem. Du bliver fri for muskelspændinger og fornemmelsen af en stiv og fastlåst krop, og oplever at få en mere afbalanceret krop, bedre gennemstrømning og forbedret kvaliteten af dine bevægelser.

Træningen er understøttet af den nyeste forskning inden for bevægelse og træning af fascia. Elastic Training er et fantastisk supplement til din anden træning og et godt sted at starte, hvis du har været igennem en periode med sygdom eller skader.

INTRO-TILBUD i december og januar:

Personlig træning (1 person):
1 prøvetime af 65 min: 350,- kr/person
Duo træning (2 personer, der træner sammen)
1 prøvetime af 70 min: 250,- kr/person
TIDER: Charlotte er i Blå himmel Yoga mandage til kl. 14 og torsdage fra kl. 14. Kontakt mig for tider og mere information på mobil: 26 36 05 72 eller email: cbs@charlottebrinkmann.com