Behandlere

Sara Saxild, ManuVision-kropsbehandler

Jeg har en baggrund som musiker, bl. a. i Under Byen, og er nu under uddannelse som kropsbehandler indenfor ManuVision. Jeg har færdiggjort første år, og giver derfor ManuVision elevbehandlinger:

Med massage, stræk og tryk afspændes og vækkes kroppen. Det giver mulighed for et dybere og lettere åndedræt. Under behandlingen løsnes de muskelspændinger der medfører ubehag, stivheder og smerter omkring ryg/lænd, skuldre, nakke eller andre led, og det vil øge gennemstrømningen så kroppen opleves blødere og mere fri. Ved tilstande som stress, angst og depression kan dybere åndedræt, afspænding og pulsering af kroppen virke stærkt beroligende og forløsende.

PRIS: Pris fra årsskiftet 2019: 500 kr. Behandlingen varer ca. en time.

TIDER: Jeg behandler fast i Blå himmel Yoga torsdage fra 8-14,  og hele fredag, men kan bookes på andre tidspunkter, også eftermiddage og weekender. Skriv til mig ang. tider, på ssaxild@gmail.com eller tlf. 30276023

LÆS MERE: på Facebook: ManuVision elevbehandling ved Sara Saxild  Læs mere om ManuVision behandlingen her : http://www.manuvision.dk/da/behandling.aspx

Charlotte Brinkmann Sørensen, Fasciatræning

Charlotte er Pilates- og reformer-instruktør og uddannet indenfor Elastic Training / Fasciatræning.

Vi arbejder med fasciavævet (bindevævet) og træner kroppen på en helt ny måde. Fasciavævet omslutter hele din krop og er indvævet i alle dine muskler, sener, ligamenter, etc. Fascievævet tager del i al bevægelse, uanset hvad du foretager dig, men det kan blive usmidigt og uelastisk og forårsage spændinger og mistrivsel.
Gennem Elastic Training skaber vi bevidsthed om de blokerede områder, så vi kan løsne dem. Du bliver fri for muskelspændinger og fornemmelsen af en stiv og fastlåst krop, og oplever at få en mere afbalanceret krop, bedre gennemstrømning og forbedret kvaliteten af dine bevægelser.

Træningen er understøttet af den nyeste forskning inden for bevægelse og træning af fascia. Elastic Training er et fantastisk supplement til din anden træning og et godt sted at starte, hvis du har været igennem en periode med sygdom eller skader.

INTRO-TILBUD i december og januar:

Personlig træning (1 person):
1 prøvetime af 65 min: 350,- kr/person
Duo træning (2 personer, der træner sammen)
1 prøvetime af 70 min: 250,- kr/person
TIDER: Charlotte er i Blå himmel Yoga mandage til kl. 14 og torsdage fra kl. 14. Kontakt mig for tider og mere information på mobil: 26 36 05 72 eller email: cbs@charlottebrinkmann.com

Sine Jørgensen, Totum kropsterapeut elev

Jeg er kropsterapeut elev hos Totum og bliver færdiguddannet til slut april i år. Jeg tilbyder elevbehandlinger. Totum kropsterapi ser krop og sind som en helhed. Ved at arbejde med spændinger og smerter i kroppen, kan man samtidig bearbejde uforløste følelser og oplevelser, som har sat sig i kroppen.
En behandling hos mig kan både have fokus på de fysiske spændinger som det primære, eller have en mere terapeutisk tilgang i forhold til sammenhængen mellem krop og psyke. Det er helt op til dig. Jeg arbejder med dybdegående massage, dybe stræk, pulserende bevægelser og fokus på vejrtrækningen. Målet er at skabe gennemstrømning i kroppen, særligt i de områder som opleves som spændte og ømme.
Som behandler stræber jeg efter at skabe et trygt rum, hvor der er ro og plads til at du kan være præcis som du er. Jeg møder dig, der hvor du er, og uanset hvilket fokus du ønsker behandlingen skal have.
PRIS: 450 kr. for en behandling på ca. 60 min.
TIDER: Jeg behandler hos Blå Himmel Yoga onsdage kl. 17-22
Du kan booke din tid her https://sinejorgensen.onlinebooq.dk/ eller kontakte mig på 23 45 87 14.
LÆS MERE: www.facebook.com/sinejorgensenkropsterapi

Johann Feil, Holistic Masseur

Through trips to India, I found the initial inspiration and did my first ayurveda massage courses. Since then, I have done courses in reflexology, marma points, pressure points, classic massage and intuition. I did most of my holistic massage training in Berlin where I lived the last 8 years. Today I provide holistic massages in a intuitive sense.
I always start my sessions with a short conversation, where I get an understanding of your needs and expectations. This also gives me an impression of how you are feeling in the very moment when you are to receive treatment. Overall, I can help with any physical tension or provide general mind calming massages.
I moved to Copenhagen last summer and the last six months I have worked full time with massage. I always feel great inspiration and motivation in meeting my clients.
Looking forward to meet you.
TIME: I am available at Blå Himmel Yoga studio Tuesdays from 15-21. I also offer mobile massage service at other times incl. weekends. I can meet you at your home or workspace.
For bookings please contact me on 42 92 91 71 or johannfeil@gmx.net.
PRICE: 1 hour: 350 kr. and 1½ hour 500 kr.