Børneyoga-Sommerskole

2. – 6. august 2021

Sommerskole for alle skolebørn i Uge 31, d. 2/8 – d. 6/8.

Underviser: Sisse Siegumfeldt, sammen med forskellige gæstelærere.

Temaet er Yoga og Kreativitet og hver dag starter med yoga, afspænding, åndedræts- og koncentrationsøvelser, alt sammen i børnehøjde og med masser af sjov. Derefter arbejder vi kreativt i grupper og alene. Vi skal bruge de åbne sanser og roen fra yoga til at fordybe os i det skabende arbejde. Vi laver også Aerialyoga, hjemmelavede is, smukke malerier og andet godt.

 

PROGRAM hver dag fra 9 – 14.30 (kan ændre dag):

Mandag : Yoga og billedkunst

Tirsdag : Cirkusyoga, akrobatik og gøgl

Onsdag : Yoga, dans og improvisation

Torsdag : Yoga, historiefortælling og myter

Fredag : Yoga og afslutning

 

ALDER: Alle skolebørn, dvs. barnet skal have gået i 0. kl. og være på vej op i 1. kl. (de ældste deltagere skal typisk op i 6. kl.)

PRIS: 1500,- (prisen er incl. alle materialer og børnene får noget ret flot kunsthåndværk med hjem, som de selv har lavet. Derudover får de eftermiddagssnacks og is når det passer ind.)

MAX. deltagerantal: 12 (måske 14 afhængig af restriktioner)

STED: Blå himmel YOGA, samt Fælledparken og de små parker i nærheden så snart vejret tillader det.

PRAKTISK: Madpakke, solcreme og træningstøj medbringes hver dag. Penalhus, forklæde, evt. udklædning osv. får I at vide fra dag-til-dag.

UNDERVISER: Sisse har undervist børn i yoga i over 16 år år. Hun har en baggrund som skuespiller og har danset og sunget meget i den sammenhæng. “For mig at se går afspænding og kreativitet hånd i hånd. Den kreative tilstand er naturlig og når vi finder ind i os selv opstår der et flow, en strøm af skaberkraft, som er en stor glæde at udtrykke.”

Der vil også være gæsteundervisere med speciale indenfor de forskellige kunstarter.

TILMELDING:  Brug betalingsknappen nedenunder: