Tilmelding til BørneYoga og AerialTeens

OBS. OBS. 1. august flytter Blå himmel Yoga ind hos KULA Yoga i Værløse. Sisse og Blå himmel fortsætter i Værløse med Børne- og Teenhold - tilmeld dig herunder. Kula Yoga er superlækkert, har højt til loftet og ligger 600 m. fra Værløse St. 

(Et nyt yogastudie,  Ascend, overtager lokalerne på Strandboulevarden og fortsætter med at have Børne/Teenyoga, følg selv med på deres hjemmeside.) 

BØRNEYOGA 4-6 år Tirsdag kl 15.45 med Sisse Siegumfeldt

BørneYoga er sjov, udfordrende og helt i børnehøjde. Yogalege og sekvenser træner balance, styrke, smidighed og koordination. Hver time har et tema eller en fortælling der binder forløbet sammen og holder børnenes opmærksomhed. Vi slutter af med afspændings- og mindfulnessøvelser som tit er de allermest populære øvelser blandt børnene. BørneYoga giver en sund og naturlig udvikling af hele barnet. Ved hele tiden at mærke efter, mærke hvad stillingerne gør, bliver børnene bedre til at navigere i sig selv – og det giver ro, selvværd og mod. Forældrene til børn i de længere forløb fortæller om mere koncentration, fokus, bedre søvn og glade unger. Børnene er med til at forme undervisningen, hvor vi laver klassiske stillinger såvel som nye, leger sjove yoga-lege, slår kolbøtter, står på hænder og ligger stille og svæver på en sky. Der er max. 12 elever på Børneyoga for de 4 – 6 årige.

AERIAL YOGA 11-15 ÅR Tirsdag kl 16.45 med Sisse Siegumfeldt

(Også kendt som hængekøje-yoga, fly-yoga, antigravity yoga, Unnatta, Aeroyoga, aerial sling og aerial hammock)

Foregår delvis i en særlig slynge/hængekøje der hænger ca. 1 m. over gulvet. Denne yogaform er fantastisk til børn og teens, fordi det er sjovt, udfordrende, og legende. Yogaslyngen opfordrer til at lave mere yoga med hovedet nedad hvilket er sundt og udviklende for både krop og sind. I aerialyoga arbejder man meget dybtgående med kernemuskulaturen, idet man hele tiden skal holde balancen. Til sidst omslutter yogaslyngen kroppen som en slags puppe og giver en helt utrolig beroligende og støttet afspænding.

PRIS & TILMELDING

Efterårssæsonen starter 24. august og slutter 14. december.

1400 kr. indtil juleferien (16 gange) eller

800 kr. indtil efterårsferien (8 gange)

Ved sæsonskift er der forspringstilmelding for de elever der allerede går på holdet. For at se hvor mange pladser der er på et hold:  Klik på betalingsknappen og den lille rullemenu viser dig hvor mange pladser der er tilbage. Når du har betalt for barnet skal du ikke gøre yderligere, så er hun/han meldt til.

LÆS MERE OM BØRNEYOGAPIONER SISSE SIEGUMFELDT HER

PRØVETIME

Søndag d. 22. august i Kula Yoga:

Børneyoga 4-6 år kl. 11.00-11.45

Aerialyoga 11-15 år kl. 12.00-13.00

Tilmelding til gratis Prøvetime:

Skriv barnets navn, samt din egen email og tlf, til info@blaahimmelyoga.dk

Husk at melde fra hvis du ikke kommer, der er begrænsede pladser. Vil du sikre dig en plads, kan du altid tilmelde dig holdet før Prøvetimen, på købsknapperne herunder.