Aerial Yoga for Teens og Tweens

Blå himmel Yoga bor nu hos KULA Yoga i Værløse, ca. 700 m. fra Værløse St. Her er superlækkert, hyggeligt og højt til loftet.

 

Aerial Yoga 11-15 år Tirsdag kl 16.45-18.00

Forårssæsonen starter 17. januar og slutter 28. marts 2023 (Fri i Uge 7)

 

Foregår delvis i en særlig slynge/hængekøje der hænger ca. 1 m. over gulvet. Aerial Yoga er fantastisk til børn og teens, fordi det er sjovt, udfordrende, og legende. Undervisningen har elementer fra dans, akrobatik og yoga. Vi arbejder både med grundtræning og i forløb med koreografier. Til sidst omslutter yogaslyngen kroppen som en slags puppe og giver en helt utrolig beroligende og støttet afspænding.

 

Pris & Tilmelding

1100 kr. for 10 gange (17. januar - 28. marts 2023, fri i Uge 7)

Undervisningen foregår hos KULA Yoga i Værløse. 

 

Tilmeld dit barn

Ved sæsonskift er der forspringstilmelding for de elever der allerede går på holdet. For at se hvor mange pladser der er på et hold:  Klik på betalingsknappen og den lille rullemenu viser dig hvor mange pladser der er tilbage. Når du har betalt for barnet skal du ikke gøre yderligere, så er hun/han meldt til.

Prøvetime

På Aerialholdet kan man tage første gang som prøvetime hvis der er pladser. For senere start:  skriv og hør om der er pladser og om man kan komme til prøvetime 🙂 Skriv også barnets navn, samt din egen email og tlf, til info@blaahimmelyoga.dk

Underviser Sisse Siegumfeldt

Er lidt af en børneyogapioner herhjemme og har undervist i Børneyoga i 18 år. Hun har uddannet hundredevis af pædagoger, skolelærere og yogalærere i børneyoga og har skrevet bogen: "Yoga for børn - og deres voksne" (Gyldendal, 2016). Hun er certificeret hos Yoga Alliance som RYT200, YACEP og RCYT (Registered Childrens Yoga Teacher). LÆS MERE

Fra en mor:

“På vegne af pigerne vil jeg gerne sige tak for nogle gode yogatimer hver tirsdag. De har været super glade for at være hos dig. 

Den yngste er på mange måder et sensitivt barn, og hun har fået meget ud af dine timer. Det er utroligt at se hvordan hun har brugt det du har lært dem. Hun turde sagtens starte på fritidshjem, for nu havde hun jo puttet mod i sit hjerte….det siger vel alt.”

 

Fra et yogabarn:

“Børneyoga er sjovt og hyggeligt. Man får lov at lege stillingerne og man bliver rolig, men samtidig er det super underholdende. Man bliver yogaglad bagefter.

Jeg bruger det nogen gange i skolen, hvis jeg føler mig stresset så går jeg på toilettet og trækker vejret. Det er lidt ulækkert, men også beroligende.”