Covid-19 info

UPDATE d. 24. oktober

VOKSENHOLD: Fra mandag d. 26. oktober er antallet på holdene ydeligere begrænset og fra d. 29. oktober skal man bære mundbind til og fra måtten, men det er ikke påkrævet når man dyrker yoga. Medlemmer: Vær søde at afmelde hvis I ikke kommer, og vær realistisk omkring hvad du kan!!  Der er meget få pladser og det er så ærgerligt hvis flere pladser er taget af folk der ikke dukker op. Derudover gælder de gamle retningslinjer stadig .

BØRNEYOGA: De nye retningslinjer påvirker ikke Børneyogaen synderligt, da sportsaktiviteter for børn og unge er fritaget forsamlingsforbuddet. Dog skal I som voksne, og de unge over 12 år, bære mundbind når I kommer her. Børnene tager så mundbindet af når de sidder på måtten og bliver undervist.
Vi spritter som sædvanligt hænder før og efter timen og alt udstyr bliver spritsprayet efter brug.

UDDANNELSERNE: Afholdes stadig, Hjertebarn er dog flyttet til større lokaler, og vil evt. blive suppleret med noget videomateriale, som blot vil være extra ift. normalt.

RESTRIKTIONER efter genåbning d. 8. juni:

GENERELT:

- Generel omtanke fra alle, hygiejne og hosteetikette. Bliv hjemme hvis du er syg.
- Ekstra rengøring, afspritning flere gange dagligt på fælles kontaktflader.
- Alle må hjælpe til med at spritte af - sammen er vi stærkest.

PLADS OG AFSTAND:

- Max. 12 på holdene (14 på børnehold). Placer måtterne forskudt, ikke på rækker, så afstanden fra næse til næse bliver størst.
- Vi har skabt ekstra plads i ventearealer, brug endelig hele cafeen, der ikke holder åbent foreløbig.
- Klæd så vidt muligt om hjemmefra, da omklædningsrummet er meget lille.

UDSTYR:

- Så vidt muligt egen måtte, tæppe og håndklæde med, vi har nu en reol, så medlemmer og børn kan have deres yogamåtte og udstyr liggende fast i studiet, hvis ønsket. Håndklædet kan bruge til at lægge over en pølle fx.
- Vi har to sæt udstyr som bruges hver anden dag, og hveranden dag ligger i karantæne, det spritter man selv af efter brug.
- Lånemåtter spritter man selv af efter brug.
- Håndsprit tilgængeligt, overflader sprittes hele tiden af, sprit selv af på toilettet når du har brugt det.
- Vi stikker ikke ansigtet ind i slyngen, og de bliver imprøgneret med nanospray og vasket hyppigt. Virus overlever ikke længe på tekstil.

UNDERVISNING:

- Ingen kraftige/fnysende åndedrætsøvelser, eller øvelser hvor man rør ved sit ansigt.
- Ingen partnerøvelser. Ingen hands-on assists fra lærer til elev.
- Ingen chanting.

Vi har de bedste og klogeste elever i verden og alle undersøgelser viser at yoga er meget sikkert at dyrke - vi har jo lukket mund hele tiden!