Kejserinderne (Postnatal)

check www.kejserinderne.dk for dates

Kejserinderne

Med fysioterapeut Heidi Holm og Jordemoder Anne Ruby.

Der er løbende nye hold, så hold øje med  kejserinderne.dk

KEJSERINDERNE er et unikt Step by Step helingsforløb, hvor vi hjælper dig med at ”kickstarte" din krop efter en fødsel, som også var en stor maveoperation.

Uanset om dit kejsersnit var planlagt eller akut, om du er kiste glad eller ked af det, så er det faktum at din krop/nervesystem, har behov for en hjælpende hånd til at komme sig ovenpå operationschokket, og ”finde sine ben igen”.

Vi lærer dig effektiv arvævsbehandling, giver dig niveau inddelt genoptræning, og hjælper dig med bearbejdning af selve fødselsoplevelsen så du, efter endt forløb, føler dig klar til at starte eller genoptage fysisk aktivitet (hvis det er dit ønske), har fået behandlet arvævet og skabt tryghed omkring din fødselshistorie.

Efter de 8 uger, "kender" du dit ar og ved hvordan du behandler det, føler dig mere hel på midten, fordi dine mavemuskler er begyndt at samarbejde igen og har forståelse for hvad det vil sige at gå ind i en evt. ny graviditet, med et ar i livmoderen.

Igennem hele forløbet har du en livline til os via et lukket on line forum, så du kan stille spørgsmål til os selvom vi ikke er sammen. Du kan også bruge dette forum til at udveksle erfaringer med de øvrige deltagere.

Vi er max. 10 deltagere pr. hold, for der skal være plads til at se, høre og korrigere optimalt, så du får størst muligt udbytte af din indsats.

Du kan starte allerede 4 uger efter fødslen, det afgørende er at DU er klar til at pakke baby til en udflugt på et par timer.

PRIS: 2600,- (husk din plads er først sikret når betalingen er registreret)

TILMELDING: info@kejserinderne.dk

MERE INFO: www.kejserinderne.dk