Yogalærere i Blå himmel Yoga

Sisse Siegumfeldt, indehaver

Gennem de sidste 20 år er yoga i høj grad blevet den røde tråd i mit liv. Min kilde til glæde og energi når himlen er blå, og mit holdepunkt og anker når stormen suser. Jeg har undervist på fuld tid siden 2004, og min passion er blevet min levevej. Jeg har de seneste mange år haft yogastudiet Blå himmel Yoga på Østerbro, men nedskalerer og flytter fra 1. august 2021 ind hos Kula Yoga, hvorfra jeg vil have mine egne hold, uddannelser og workshops. Det glæder jeg mig så meget til!

Min tilgang til at undervise yoga er at se folk i øjnene og formidle yoga, så enhver kan forstå det. Alle skal have en varm og god oplevelse og en glad krop med hjem. BørneYogaen har været med hele vejen, og jeg har undervist tusindvis af børn og uddannet hundredevis af pædagoger og skolelærere i BørneYoga. Jeg uddanner derudover også Aerialyoga-lærere, og sammen med Louise Bruun har jeg en Yogainstruktør-uddannelse der kombinerer viden om yoga og antiinflammatorisk kost. Jeg underviser uddannelser, afholder retreats og workshops, men har også til stadighed hold og privatelever, både med almindelig yoga og ansigtsyoga.

Efter en skummel fortid som skuespiller, cirkusprinsesse og bartender, fandt jeg yogaen i år 2000 og var solgt til stanglakrids fra første time. Derefter praktiserede jeg dagligt i flere år før jeg tog min første yogauddannelse: Hatha Yoga hos Claus Hagen 2004-05, og efterfølgende Vinyasa Yoga hos Yoga Arts Teacher Training 2007. Anusara Immersions 1-3 hos: Desiree Rumbaugh, Jordan Bloom, Neesha Zollinger 2009-2010 og Det Lille Yogahus’ Børneyogalæreruddannelse 2012-2013, Mindfulness- instruktør uddannelse 2014, Aerial Yogauddannelser hos Aerial Yoga Berlin 2016 og Om Factory New York 2018, Yoga Detour om Functional, mobility-orienteret yoga 2019, Ansigtsyogauddannelse 2021. Kurser bl. a. : Yoga Terapeutik, Mindfulness for børn, Yogafilosofi-kursus, The Psychology of Yoga, Dynamic Yoga, Myofascial Release oma. Og så har jeg undervist! Et godt stykke over 15.000 timer må det være blevet til og jeg elsker det stadig.

Jeg har desuden skrevet bogen: “YOGA – et kvarter om dagen” (Gyldendal 2013) og “Yoga for Børn – og deres voksne” (Gyldendal  2016), og lavet DVD´en “BørneYoga og de 5 Sanser” (SisseYoga 2011).

Jeg er medlem af Yoga Alliance som E-RYT 200, RCYT og YACEP. Derudover medstifter af Danske Yoga- og Meditationslærere (DYOM) og medlem af bestyrelsen.

Ditte Parby

At undervise yoga er for mig lig med nærvær, samvær og selvforglemmelse. Det at formidle yogaen og at opleve og nyde den i fællesskab med mine elever giver sådan mening for mig. Her mærker jeg, at jeg er i live.

Jeg har igennem de sidste 20 år beskæftiget sig med undervisning og rådgivning i en bred vifte af områder inden for sundhed og bevægelse. At undervise i yoga er i midlertid min største passion, og jeg har bl.a. gennemgået en 250 timers Vinyasa-lærer uddannelse hos Paul Jerard, E-RYT 500, en uddannelse i Yoga mod Stress hos Anne Goncalves (72 t.),  Aerial Yoga uddannelse hos Blå himmel Yoga, samt Face Yoga lærer fra Holistisk Hudterapi. Jeg har de sidste 10 år desuden deltaget på workshops og kurser hos et væld af kvalificerede yogalærere i ind- og udland. Yoga handler for mig om balance, bevidsthed og smidighed i både krop og sind for på den måde at komme tættere på en tilværelse i harmoni og universel glæde. Med hjertevarme og en positiv livsindstilling gør jeg meget ud af at favne og inspirere både nybegyndere og erfarne yogier. Min undervisning er alsidig, smilende og uhøjtidelig, og jeg ser det som min fornemste opgave at designe mine klasser, så alle føler sig velkomne, trygge og godt tilpas. Jeg underviser i både Hatha yoga, Hatha flow, Vinyasa flow og restorativ yoga. Desuden er jeg uddannet pilateslærer hos Dianne McCarthy og på visse klasser inddrager jeg elementer herfra.

Constanza Julio Del Rio

Constanza started her yoga journey in her home country of Chile. After a career in Fashion Design and Arts, she decided to pursue her love of yoga further and now has over 2000 hours of study in Yoga Therapy, Restorative Yoga, Aerial Yoga, Yoga Philosophy and Anatomy. 
Constanza is an approachable, passionate and creative teacher. She believes in facilitating a learning space where students feel the freedom to discover new ways of expressing movement. Constanza invites her students to leave preconceptions and expectations at the door and empowers students to be in charge of their own bodies and practice.
In Constanza’s classes you are invited to move from your senses, experience sweet restorative asanas and end every session with a nice long savasana. 
Her perception of an advanced practitioner is more related to knowing yourself and let go of self-judgment, instead of focusing on how physically capable you are in your asana practice.
The teachers who have influenced her: ‘I have been lucky enough to learn from Richard Rosen, Steve Haines, Jason Crandell, Maha Rajan, Prakash Narayanan, Rajadurai, Anna Ashby, Gary Carter, Mark Singleton, among many others.’
Constanza teaches internationally and has taught in Europe, Africa, India and South America.

Constanza is from Chile and teaches in English.

Anemone Aurora

Anemone har dyrket yoga og meditation i mere end 12 år og har healet sig selv fra et liv med kroniske smerter. Hun er uddannet ergoterapeut med speciale i smertelindring. Idag arbejder hun som Yin Yogalærer, Massør og healer. Hun underviser i en kinesisk form for Yin Yoga kaldet Dao Yin Yoga som hun har udviklet i samarbejde med hendes kinesiske Kong Fu lærermester efter 3 måneder i et daoistisk tempel i Nepal. På alle Anemones klasser er der fokus på at skabe indre ro, give slip på følelser i hele kroppen gennem dybe åndedræt. Du er altid velkommen til at komme med specielle ønsker på holdet og at stille spørgsmål efter timen.