Yogalærere i Blå himmel Yoga

Sisse Siegumfeldt, indehaver

Blå himmel er mit lille hjertebarn, der åbnede i januar 2014. Jeg har undervist på fuld tid siden 2004 og tiden var inde til at samle Børneyoga, voksenhold og kurser under samme tag. Gennem de sidste 17 år er yoga i høj grad blevet den røde tråd i mit liv. Min kilde til glæde og energi når himlen er blå, og mit holdepunkt og anker når stormen suser. Min tilgang til at undervise yoga er at se folk i øjnene og formidle yoga, så enhver kan forstå det. Alle skal have en varm og god oplevelse og en glad krop med hjem. BørneYogaen har været med hele vejen, og jeg har undervist tusindvis af børn og hundredevis af pædagoger og skolelærere i BørneYoga.

Jeg har flere yogauddannelser bag mig bl. a.: Hatha Yoga hos Claus Hagen 2004-05, Vinyasa Yoga hos Yoga Arts Teacher Training 2007. Anusara Immersions 1-3 hos: Desiree Rumbaugh, Jordan Bloom, Neesha Zollinger 2009-2010 og Det Lille Yogahus’ Børneyogalæreruddannelse 2012-2013, Mindfulness- instruktør uddannelse 2014, samt Aerial Yoga uddannelse 2016. Kurser bl. a. : Yoga Terapeutik, Mindfulness for børn, Yogafilosofi-kursus, The Psychology of Yoga, Dynamic Yoga oma. Og så har jeg undervist! Et godt stykke over 15.000 timer må det være blevet til og jeg elsker det stadig.

Jeg har desuden skrevet bogen: “YOGA – et kvarter om dagen” (Gyldendal 2013) og lavet DVD´en “BørneYoga og de 5 Sanser” (SisseYoga 2011). Min nyeste bog: “Yoga for Børn – og deres voksne” udkom på Gyldendal i august 2016.

Sandy TszYan Leung

After completing a 200 hours teacher’s training in 2015, I continue to seek out various training, workshops and immersions to obtain knowledge and get inspiration. In 2016, I finished a 50 hours teacher’s training in Yin Yoga with Jo Phee, specialising in traditional Chinese medicine and meridians.

I love a mentally challenging slow, Hatha Flow class, infused with mindfulness meditation, breath-to-movement flows and static relaxation in between – I always have both strengthening and relaxing elements in my classes. I believe that when we go deep into the breath the magic of the moment unfolds, and through the breath we discover magic of yoga. I eat vegetables but I also eat meat, my philosophy in life is moderating, yet liberating.

Sandy comes from Hong Kong and teaches in English.

Constanza Julio Del Rio

Constanza started her yoga journey in her home country of Chile. After a career in Fashion Design and Arts, she decided to pursue her love of yoga further and now has over 2000 hours of study in Yoga Therapy, Restorative Yoga, Aerial Yoga, Yoga Philosophy and Anatomy. 
Constanza is an approachable, passionate and creative teacher. She believes in facilitating a learning space where students feel the freedom to discover new ways of expressing movement. Constanza invites her students to leave preconceptions and expectations at the door and empowers students to be in charge of their own bodies and practice.
In Constanza’s classes you are invited to move from your senses, experience sweet restorative asanas and end every session with a nice long savasana. 
Her perception of an advanced practitioner is more related to knowing yourself and let go of self-judgment, instead of focusing on how physically capable you are in your asana practice.
The teachers who have influenced her: ‘I have been lucky enough to learn from Richard Rosen, Steve Haines, Jason Crandell, Maha Rajan, Prakash Narayanan, Rajadurai, Anna Ashby, Gary Carter, Mark Singleton, among many others.’
Constanza teaches internationally and has taught in Europe, Africa, India and South America.

Constanza is from Chile and teaches in English.

Katrine Johnsen

Jeg har praktiseret yoga i godt 15 år, og er uddannet i Hatha og Vinyasa (200 RYT) på Yoga Garden i San Francisco. En baggrund som danser betyder at jeg er rundet af dansens sans for rytme og dynamik, og der er er næsten altid et element af flow i min undervisning. Samtidig er jeg optaget af da mange små detaljer, der udgør fundamentet for en sikker yogapraksis. Jeg synes altid, at det giver mening at vende tilbage til nogle af de helt simple ting ved yogaen, for at justere, at skabe større stabilitet og dermed større frihed hen ad vejen.

For mig er yogaen den klogeste måde at bevæge min krop på, en mulighed for at trække vejret dybt i en hurtigt drejende verden, en kilde til næring og ro for sindet og en måde at møde verden, mig selv og andre mennesker med kærlig omtanke. Det er derfor jeg elsker at undervise det, og derfor jeg tror på at alle, uanset baggrund, alder og smidighed, kan få glæde af at praktisere yoga.

Det er vigtigt for mig at møde elever, der hvor de er – at se dem, med hver deres unikke erfaring, krop og forudsætning – det er det jeg altid prøver at tage med mig, og leve op til som yogalærer.

Ditte Parby

At undervise yoga er for mig lig med nærvær, samvær og selvforglemmelse. Det at formidle yogaen og at opleve og nyde den i fællesskab med mine elever giver sådan mening for mig. Her mærker jeg, at jeg er i live.

Jeg har igennem de sidste 20 år beskæftiget sig med undervisning og rådgivning i en bred vifte af områder inden for sundhed og bevægelse. At undervise i yoga er i midlertid min største passion, og jeg har bl.a. gennemgået en 250 timers Vinyasa-lærer uddannelse hos Paul Jerard, E-RYT 500, en uddannelse i Yoga mod Stress hos Anne Goncalves (72 t.), ligesom jeg de sidste 10 år har modtaget undervisning og deltaget på workshops og kurser hos et væld af kvalificerede yogalærere i ind- og udland. Yoga handler for mig om balance, bevidsthed og smidighed i både krop og sind for på den måde at komme tættere på en tilværelse i harmoni og universel glæde. Med hjertevarme og en positiv livsindstilling gør jeg meget ud af at favne og inspirere både nybegyndere og erfarne yogier. Min undervisning er alsidig, smilende og uhøjtidelig, og jeg ser det som min fornemste opgave at designe mine klasser, så alle føler sig velkomne, trygge og godt tilpas. Jeg underviser i både Hatha yoga, Hatha flow, Vinyasa flow og restorativ yoga. Desuden er jeg uddannet pilateslærer hos Dianne McCarthy og på visse klasser inddrager jeg elementer herfra.

Amelie Wahl

“Yoga is the journey of the self, through the self, to the self.”
Yoga handler for mig om at finde frem til den bedste version af sig selv, og det handler om balance. Balancen mellem styrke og blødhed, at holde fast og give slip, at udfordre sig selv og respektere sine grænser. I min undervisning er der derfor altid lidt inspirerende og udfordrende elementer samt en god fysisk alignment. Og når krop og sind er i balance er der større overskud til dig selv og andre, til livet og hverdagen, til nydelse og fordybelse. Her er der ikke nogle forventninger andet end at du dukker op og deltager i timen, med tiden vil resten komme af sig selv.

Jeg er uddannet hos LagoCph i Hatha og Vinyasa yoga. Derudover arbejder jeg i administrationen i Blå Himmel YOGA og hjælper med alt hvad der hører til for at drive et yogastudie.

Pernille Garde

Yoga gør mig nærværende og mere bevidst.  Yoga bringer mig ned i kroppen og løfter mig på én og samme tid op. Yoga er, for mig, når sind og krop mødes i en vidunderlig dans. Yogaen åbner for kroppens poesi og sætter os i dyb kontakt med os selv. Vi lærer os selv bedre at kende, når vi balancerer i dansende Shiva eller når vi opmærksomt vender blikket ind mod kroppens rum i stille meditation. Yoga holder fokus på det, der er vigtigt; træk vejret, giv slip og hav tillid.

I mine yogaklasser bliver du både udfordret og mødt i øjenhøjde. I en afslappet atmosfære og med klare instruktioner, med fokus på åndedræt og en dybere kropsfornemmelse, bevæger vi os i et bølgende flow gennem forskellige yogastillinger. Med en poetisk og positiv tilgang til krop og sjæl, får du varme i kinderne og sved på panden. Namaste og vel mødt!

Uddannet yogalærer fra Hamsa Yoga Studio i 2010. Undervist unge hos Kbh+, Sara Gaarbo danseuddannelsen.dk, S.A.T.S, Charlottehaven og Frida Hallqvist Pilates-studio på Frederiksberg. Uddannet på Statens Scenekunstskole i 1999 som danser og koreograf. Pernille arbejder som koreograf og skaber løbende egne forestillinger.

 

Arenze Fischer (Efterfødselshold og vikar)

Yogalærer, børneyogalærer, gravid- og efterfødselsyogalærer, historiefortæller og cand.scient. i antropologi.
For mig er yoga en vej til at finde ro, finde hjem, finde mig selv. Jeg tog min første yogatime i januar 1994, og blev hurtigt bidt af både yoga og meditation. Det har siden ført til flere lange retreats, flere yogalæreruddannelser, og et par år i en ashram. Jeg har levet af at være yogalærer siden 2002, og har undervist alt fra irske universitetsstuderende til børnehavebørn med særlige behov til specialhold for gamle muslimske kvinder.
Jeg underviser ofte med udgangspunkt i historier, myter og fortællinger, som skaber en ramme for yogaen. Historiefortælling er en fantastisk måde at træne børns opmærksomhed og fantasi og myter er med til at give mening i tilværelsen. Familiehold giver børn og voksne en mulighed for at få en fælles oplevelse, hvor de deltager på lige fod.
Uddannelse: Yoga-og meditationslærer hos Galway Yoga School i Irland (ca. 800 timer). Efterfødselsyoga for mor & baby hos Sitaram Partnership, Yoga for gravide hos British Wheel of Yoga. Mindfulness instruktør hos Henning Daverne. Børneyogalærer fra Lille Yogahus, Kurser: Yogaterapi for børn med særlige behov, Mindfulness in Schools og Connected Kids, Storytime Yoga hos Sydney Solis. Studerer pt. Idrætspædagogik på Professionshøjskolen.

Carmen Csilla Medina (vikar)

På grund af min multikulturelle (cubanske-ungarske) baggrund har jeg altid været optaget af at lære nyt, at prøve at forstå mig selv og verden omkring mig for at integrere tilsyneladende forskellige ideer og perspektiver. Disse kræfter førte mig til at tage en uddannelse som en psykomotorisk terapeut, hvor man arbejder med sammenkoblingerne mellem det fysiske, det psykologiske og det sociale.

På grund af min alsidige uddannelse og bred vifte af interesser er min karriere et patchwork: Jeg er en (aerial) yogalærer, fitnessinstruktør, terapeut, massør, danser, cirkusartist (aerial silks) og instruktør, workshop facilitator, performance artist og danseanmelder. For mig søger alle disse forskellige udtryksformer at forbinde os til vores kroppe.

At have en bevægelsespraksis kan spille en vigtig rolle i vores velfærd. Fra min egen erfaring har min bevægelsespraksis hjulpet mig gennem mørke perioder siden jeg var teenager og har introduceret mig til mennesker og lokalsamfund, der forvandlede mit liv. Derfor vil jeg gerne hjælpe folk med at finde og vedligeholde deres egen bevægelsessti, en praksis der bringer dem glæde og dyb tilfredshed. Dette kan være i den blide eller mere intense ende af spektret, eller måske kombinationen af ​​begge. Mit mål er at få dig til at føle dig opmuntret og støttet på din egen rejse. Min undervisningsstil karakteriseres af længere – blide eller stærke – stillinger, så både vores sind og vores fascia kan overgive sig til det. En legesyg atmosfære er afgørende for mig at skabe en positiv oplevelse, så lidt humor og gensidig latter er almindeligt i mine klasser. Kom som du er i dag, der er plads til alle.

Julie Vogelsberger (vikar)

Yoga er for mig en måde at få kontakt til kroppen, åndedrættet og sit ”indre jeg”. Det er også et redskab til at opnå en øget kropsbevidsthed; til at blive bevidst om sine (bevægelses)mønstre- og tendenser – både på og især udenfor yogamåtten.

I mine yogatimer vil du få et dybere kendskab til dine bevægelsesmønstre – nogle, som tjener dig godt, andre som måske er mindre hensigtsmæssige for din krop. Vi arbejder med/mod disse mønstre og du får herigennem mulighed for at blive bevidst om, hvor meget potentiale, du selv rent faktisk har for at få både mere energi og ro i krop og sind. Dette kan øge din rummelighed og give dig følelsen af større frihed. At møde dig selv og elske dig selv, nøjagtigt som den du er, er udgangspunktet i mine yogatimer.

Jeg underviser i Hatha og Vinyasa yoga og alle niveauer er velkomne. Jeg underviser som udgangspunkt på engelsk, men kan sagtens undervise på dansk, hvis der er stemning for dét.

Charlotte Snede Sørensen (vikar)

Yoga er mit drive. Jeg har altid dyrket meget sport og været fysisk aktiv, og da jeg for år tilbage fik mange smerter i min ryg, begyndte jeg til yoga. Min krop fik det straks bedre, både på grund af de fysiske øvelser, men også den mere mentale del – hvor du begynder at åbne op.

Jeg vil gerne give tilbage af alt det gode, som yogaen har givet mig. Det behøver ikke at være for at lære vilde smidige stillinger – yoga er for alle, som har lyst til at lære sig selv at kende.

I mine timer skal det være sjovt, og det gør ikke noget, hvis du får sved på panden eller at du kommer ud af din komfortzone. Der er højt til loftet og plads til grin – vigtigst er, at du har det godt.

Ved siden af arbejder jeg freelance i filmbranchen med scenografi. Charlotte underviser på dansk og engelsk i Aerial Yoga

Laura Bach Skou (vikar)

Først og fremmest er Yoga er for mig en måde at bevæge kroppen..”move your body and your heart will follow” har jeg læst et sted.
Som livet udvikler sig bliver det tydeligere og tydeligere for mig at det er en god ide at invitere guddommeligheden ind i dagligdagen. Jeg synes det er sådan en utrolig lykke at man (bare) kan bevæge sin krop for at tiltrække alt det skønne. De lykkelige sammentræf og bare det at kunne trække vejret frit -det er yoga for mig. Og der er nyt at opleve hver dag. Det er et samarbejde med naturen!
Jeg har undervist i snart 10 år og er uddannet fra Hamsa Yoga Studio. Derudover har jeg deltaget på et hav af kurser, Bl. a. indenfor Anusara, især hos Ross Rayburn. Jeg er også billedkunstner, og uddannet scenograf fra Designskolen.

Benedikte Bandak (vikar)

Yoga er for mig en måde at finde tilbage til det enkle; åndedrættet, kroppen, den uforstyrrede væren. Det er en måde at skabe en forbindelse til det der allerede er i og udenfor mig selv. Det kan lyde kompliceret, men det er ofte der, jeg finder mig selv, når jeg har trukket vejret og bevæget mig på yogamåtten. Jeg er uddannet i Vinyasa yoga (200 RYT) hos True North Vinyasa i Portugal og har derudover taget diverse kurser og workshops, bl.a. 50 timers yoga teknik hos Hamsa Yoga Studio. Jeg underviser i hatha og hatha flow for alle niveauer. Mine klasser vil oftest være en blanding af styrkebaserede sekvenser og mere meditative flows.

Oliver Lund Storgaard (vikar)

Jeg er en passioneret yoganørd, der er utrolig nysgerrig og elsker at lære nyt om yoga og menneskets fantastiske krop. For mig er det at undervise en fantastisk mulighed for at dele det, jeg elsker, samt udvikle mig personligt og fagligt. Selv har jeg mediteret i ni år og dyrket yoga i fire år. Dertil har jeg en baggrund indenfor kampsport, CrossFit og løb, hvilket har givet mig en dybdegående anatomisk forståelse af kroppens styrke og kinetiske kæder.
Efter at have færdiggjort min kandidat tog jeg til Rishikesh i Indien, hvorfra jeg er yogauddannet. Det var en fantastisk rejse, hvor jeg lærte utroligt meget om yoga, filosofi, anatomi og mig selv.
For mig er yoga et helt unikt værktøj til at skabe balance i krop og sind. I en travl hverdag har det store gavnlige effekter at arbejde med kropsbevidsthed, dybe vejrtrækninger og fysisk balance i kroppen. Det mærker jeg hver dag på min egen krop, og det giver mig stor glæde at se andre forlade yogalokalet betydeligt mere afslappede, end da de kom. Derfor skaber yoga mening i mit liv, og derfor elsker jeg at undervise yoga.

Ida Hjære Langkjær (vikar)

Jeg elsker yoga. Ja, faktisk så elsker jeg bevægelse og at mærke kroppen i bevægelse. Yoga har været en af mine vigtigste og mest direkte veje til at mærke mig selv og vende hjem i mere end 12 år. Jeg føler et stærkt kald til at give dét videre, der har haft så stor betydning for mig – og at dele gaven, der er yoga. Selve formidlingsdelen ved at undervise i yoga interesserer mig meget, og jeg forsøger hele tiden at forædle den måde, jeg formidler yogaen på. Ord, intention, stemning, musik og et trygt rum betyder så meget for oplevelsen af stillingernes effekt og hvordan de lander i kroppen.
Jeg er uddannet yogalærer ved Simon Krohn i 2018, samt Living Yolates underviser ved Mikkala Marilyn Kissi i 2015. Derudover har jeg beskæftiget mig med og undervist i restorativ yoga. Jeg har brugt værktøjer i min egen praksis fra yoga, pilates, dans, intuitiv bevægelse og Qi Gong. Jeg er vild med at nørde kroppens vanvittige evner og potentiale, og har stor interesse for blandt andet alternativ medicin, akupressur, zoneterapi, meditation og energiarbejde. Jeg brænder for at videregive kærlige redskaber og en fornemmelse af at vende hjem til sig selv til alle niveauer og aldre. Jeg glæder mig til at undervise dig.

Lara Ghibril (vikar)

I have been practicing yoga since 2010, and in January 2016, I got my official Yoga Teacher Training certification from Yoga District in Washington DC, and in 2018 I received my Aerial Yoga certification from Athens based school “Aerial Life”.

I am a true believer of the power of yoga on both the body and mind, and I am passionate about getting as many people to try yoga as possible! I believe yoga is for everyone, all ages, bodies, injured and with special conditions–

instagram: @yogalalalove