Vegansk Tagine i ovnen

Til 4 personer

 

2 gulerødder i skiver

1 rød peber i terninger

Persille, hakket

1 knoldselleri skåret i terninger

1 ds. Økologiske kikærter

En håndfuld økologiske svesker

1/2 kop grønne oliven

1/2 citron skåret i terninger

 

Sovs:

4 spsk. jomfru olivenolie

1 tsk. kanel

1  tsk. gurkemeje

1 tsk. spidskommen

1 tsk. ingefærpulver

2 tsk. agavesirup

1 tsk. chilipulver

1 tsk. sød peber pulver

1/2 l. kvalitets grøntsagsbouillon

 

Læg de skårne grøntsager i et dybt ildfast fast /ildfast gryde med låg, bland alle ingredienserne i sovsen sammen, og hæld over. Bager cirka 30 minutter ved 200 grader med varm luft. Rør rundt engang i mellem. Server med salat og bulgur.

Skriv et svar