fbpx

Oplev ægte
kvalitetsyoga

Book en prøvetime hos Blå Himmel Yoga for  39 kr. og kom til yoga med nærvær, personlig instruktion og en uhøjtidelig stemning, hvor alle kan være med.

Yoga-lotus-ikon

Yoga hos Blå Himmel

Blå Himmel Yogas logo
Alsidigt udvalg-ikon

Alsidigt udvalg

Leder du efter et yogahold, hvor du kan komme helt ned i gear og stresse af, eller et hold, hvor du kan mærke dine muskler og få pulsen lidt op? Vi har holdet, du leder efter. Med klippekort eller medlemskab kan du altid prøve dig lidt frem, da der kan være stor variation fra dag til dag og fra lærer til lærer.
Du kan læse mere om de enkelte hold længere nede på siden.

Yogastudie-ikon

Hyggeligt, ægte yogastudie

I dag kan man dyrke yoga mange forskellige steder, f.eks. i fitnesscentre. I Blå himmel handler det kun om yoga, og vores yogahold er for det meste små og altid hyggelige. Det skaber nærvær, fokus og en mere intim stemning, hvor læreren giver sig tid til at hjælpe den enkelte på holdet, så alle kan være med på deres eget niveau.


Cafe-ikon

Vores egen cafe

Indgangen til yogastudiet sker gennem vores hyggelige lille café, Blå Engel Cafe. Her kan du sidde enten før eller efter din yogatime og få en god kop økologisk kaffe, en bolle med ost, noget koldt at drikke eller hvad du nu skulle have lyst til. Du kan se cafeens åbningstider på vores hjemmeside.

Yogalærer-ikon

Dygtige undervisere

Vores yogalærere er alle højtuddannede og har masser af erfaring. De vil derfor kunne hjælpe dig med at komme i gang (eller komme videre) fra lige netop dit udgangspunkt. Har du skavanker eller andre fysiske begrænsninger, vil de ligeledes kunne rådgive og vejlede dig, så du undgår skader og får allermest ud af din yoga.

Tilmeld dig nu og kom nemt og hurtigt i gang

Vores Yogahold

"Hvilken yogastilart skal jeg vælge?"

– dette er et typisk spørgsmål fra folk, der er nye til yoga, og der er desværre ikke et nemt svar. Sagen er jo, at vi som mennesker er så forskellige, har forskellige temperamenter, kroppe og behov, også i de forskellige livsfaser. Jeg anbefaler altid, at man prøver sig rigtig meget frem og forsøger at finde den stilart, og den lærer, der taler allermest direkte til ens krop og sind.

Sisse Siegumfeldt

"Hvilken yogastilart skal jeg vælge?"

– dette er et typisk spørgsmål fra folk, der er nye til yoga, og der er desværre ikke et nemt svar. Sagen er jo, at vi som mennesker er så forskellige, har forskellige temperamenter, kroppe og behov, også i de forskellige livsfaser. Jeg anbefaler altid, at man prøver sig frem og forsøger at finde den stilart, og den lærer, der taler allermest direkte til ens krop og sind.

Sisse Siegumfeldt
Hatha yoga-ikon

Hatha yoga

...

Blid hatha-ikon

Blid hatha

...

Hatha flow-ikon

Hatha flow

...

Aerial yoga-ikon

Aerial yoga

...

Yin Yoga-ikon

Yin yoga

...

Begynderyoga-ikon

Begynderyoga

...

Blå Himmel Yogas logo

Om os

Vi er Københavns hyggeligste yogastudie, med yoga for både børn og voksne, vores egen cafe og en uhøjtidelig stemning.
Vi ligger lyst og lækkert i hjertet af Østerbro, på Strandboulevarden mellem Nordre Frihavnsgade og Århusgade. Vi har små hold og højtuddannede lærere og lægger vægt på nærvær og personlig instruktion. Hos os er der stemning, ro og ægte kvalitetsyoga.
 
Find os her:

Hvad siger andre om Blå Himmel Yoga?

Andreas S Jensen
Andreas S Jensen
Læs mere
Jeg har gået til yoga fire-fem forskellige steder, og for mig er Sisse bare den bedste. Man føler sig meget velkommen (også som nybegynder) og hun har en afslappet, men meget fokuseret og rolig stil, som bare passer super godt til det jeg forventer af en yoga lærer. Jeg ville ønske jeg kunne lokke hende til London hvor det vrimler med overfyldte yogastuer -og overspirituelle lærere......
Kaya Liv Christensen
Kaya Liv Christensen
Læs mere
Fantastisk og inspirerende instruktør - alt er nede på jorden, og hun formår at lege med yogaen, gøre det sjovt og nemt og tage det “op på et lavere niveau”🙏 Kh Kaya
Torben T Frandsen
Torben T Frandsen
Læs mere
Nærværende, opmærksomt og uhøjtideligt. Dygtige undervisere, rare mennesker, hyggelige lokaler og rigtig god stemning. Hygge-ånd. 🙂
Nina Eklund
Nina Eklund
Læs mere
Et skønt sted i hjertet af Østerbro. Elsker den hjemmelige atmosfære og det alsidige yoga program
Annie Elkjær Ørum-Kristensen
Annie Elkjær Ørum-Kristensen
Læs mere
Hyggeligste lille hule i byen. Genialt koncept!
Hanne Nøhr Madsen
Hanne Nøhr Madsen
Læs mere
Min søster og jeg , var til flow hos en virkelig helt fantastisk god og sød instruktør. Efterfølgende en super lækker brunch. Det smagte fantastisk. Rigtig skønne lokaler, fedt sted. Kommer helt sikkert igen.
Tidligere
Næste

Klar til din prøvetime?

Udfyld formularen herunder og kom hurtigt i gang

* Da din ordre først skal behandles, kan der gå op til 24 timer, før du modtager dit login. Dette afhænger dog af tidspunktet for din bestilling, og behandlingstiden vil typisk være betydeligt kortere i dagtimerne på hverdage.

VIGTIGT: Du modtager automatisk en info-mail efter dit køb med alle de praktiske informationer omkring din prøvetime. Hvis du fravælger at modtage mails fra os, vil du IKKE kunne modtage denne mail! Du kan derimod nemt afmelde fremtidige mails, hvis du ikke ønsker at modtage særlige tilbud eller nyhedsbrev.

Åbningstider

Yogastudiet

Cafeen er vores reception, udover dens åbningstid, åbner vi et kvarter før hvert hold.

Blå Yoga Café

Cafeen har åbent mandag, tirsdag og torsdag kl 15-18

Du kan se alle vores yogahold i vores skema

Kontakt

Besøg vores hjemmeside:

Adresse

Blå Himmel Yoga
Strandboulevarden 75
2100 København Ø

Firmainfo

Blå Himmel Yoga ved Sisse Siegumfeldt
CVR/SE/VAT:DK32919774

Privatlivspolitik

Handelsbetingelser

Prøvetime

39 kr.

Vi har gjort det let for dig at komme i gang med at dyrke yoga!

Opret dig ved at udfylde formularen
Tilmeld dig
Modtag email med bruger og login inden for 24 timer*
Få din bruger til vores bookingsystem
Book din første time
Så er du klar

* Da din ordre først skal behandles, kan der gå op til 24 timer, før du modtager dit login. Dette afhænger dog af tidspunktet for din bestilling, og behandlingstiden vil typisk være betydeligt kortere i dagtimerne på hverdage.

VIGTIGT: Du modtager automatisk en info-mail efter dit køb med alle de praktiske informationer omkring din prøvetime. Hvis du fravælger at modtage mails fra os, vil du IKKE kunne modtage denne mail! Du kan derimod nemt afmelde fremtidige mails, hvis du ikke ønsker at modtage særlige tilbud eller nyhedsbrev.

Hatha yoga

Hatha er egentlig betegnelsen for al yoga, hvor man bevæger sig. I denne sammenhæng er det yoga, hvor man holder stillingerne i længere tid. Der indgår liggende, siddende og stående stillinger, og der er tid til at gennemgå stillingerne grundigt og teknisk. Hvor hårdt det er, afhænger af underviseren og dagen.

Velegnet for:

Hatha er velegnet for begyndere, såvel som øvede – indenfor yoga arbejder man kontinuerligt med grundstillingerne og kommer med tiden dybere og mere grundigt ind i dem. Der er tid til og fokus på, at du udfører hver enkelt hatha yoga-stilling korrekt og på dit niveau.

Blid hatha

Består af blide bevægelser, hvor kroppen løsnes og styrkes lige så stille og blidt. Vi går i dybden med de klassiske problemområder: Skuldre, nakke og ryg og arbejder stille og roligt igennem de fleste liggende og siddende klassiske stillinger.

Velegnet for:

Blid hatha er velegnet for folk, der har skader, er stressede, lige har født (og får baby passet), er helt ude af form eller bare har brug for at slappe af.

Hatha flow

Også kaldet Vinyasa flow. Som navnet antyder, indgår der en del flow, dvs. yoga i konstant bevægelse fx med mange solhilsner. Varmen i kroppen hjælper med at smidiggøre og udrense kroppen, og de konstante instrukser fokuserer sindet. Med tiden lærer man bevægelserne og sekvenserne at kende, og man lærer yoga, nærmest som et sprog. De flydende bevægelser og repetitionerne er ganske meditative, og man flyder på en glad bølge af varme.

Velegnet for:

Hatha flow er for dig, der godt kan lide at blive varmet rigtigt op, som kan lide at bevæge dig og ikke er bange for at blive udfordret lidt.

Aerial yoga

Foregår delvist i en særlig slynge/hængekøje, der hænger ca. 1 m over gulvet. Stoffet, man ligger i, kan holde personer på op til 200 kg. Yogaslyngen er et nyt banebrydende redskab indenfor yoga og er ret fantastisk. Den omslutter kroppen som en slags puppe og giver en helt utrolig beroligende og støttet afspænding. Den opfordrer til at lave mere yoga med hovedet nedad, hvilket er sundt og foryngende for både krop og sind. Og den gør, at man arbejder meget dybtgående med kernemuskulaturen, idet man hele tiden skal holde balancen.

Velegnet for:

Aerial er velegnet til alle nysgerrige yogaudøvere og kan f.eks. give en intens træning uden at lægge vægt på armene hele tiden.

Yin yoga

Yin yoga handler mere om væren end gøren og er den mest afstressende form for yoga. Her fokuseres der på at mærke efter og skabe ro gennem dybe stræk og liggende stillinger, der holdes i lang tid. Dette giver dig muligheden for at give helt slip i krop og sind, reducere stress og få større vitalitet. 

Velegnet for:

Dig, der gerne vil have en indre ro og en dybere kontakt med dig selv. Derudover kan yin yoga også være godt for dig, der i forvejen dyrker anden hård træning pga. det større fokus på afspænding og stræk.

Begynderyoga

Selvom man ikke har prøvet yoga før, kan man stadig sagtens melde sig på et af vores andre hold. Vi har dog også et decideret begynderhold, der til hver time fokuserer på et bestemt område på kroppen og de dertilhørende stillinger og teknikker. Efter 4 gange vil man have været det hele igennem, men man er velkommen til at gå på begynderholdet så længe, man har lyst.

Velegnet for:

Begyndere (sjovt nok), men også letøvede, der kunne have brug for at få genopfrisket teknikken eller har lært flere teknikker og gerne vil have en klar linje.