Vinter-retreat med Aerial Yoga, Hatha og Egenomsorg i Tisvildeleje

24. – 26. FEBRUAR 2023

Kom med på retreat med hatha og aerial yoga på det smukke, luksuriøse Stuebjerggård Refugium lige opad Tisvilde Hegn. Der er frisk luft i lungerne, ro i sindet og sved på panden og Hatha Yoga, Aerial Yoga og Meditation to gange om dagen. En weekend med fokus på genopladning, ny begyndelse, selvomsorg og varme i hjerte.

 

Kom helt ned i gear og find energi og glæde, med supersund mad, leg i slyngen og meditation. Vi dyrker yoga og meditation flere gange hver dag. Om morgenen Hatha-yoga med fokus på at komme helt ned i tempo og mærke hver eneste fiber i kroppen slappe af. Der bliver brugt pøller, bolde og også slyngen som redskab. Om eftermiddagen den mere legende og dynamiske Aerial-yoga, der foregår delvis i en særlig slynge/hængekøje der hænger ca. 1 m. over gulvet.

Aerial Yoga

Yogaslyngen er et nyt banebrydende redskab indenfor yoga og ret fantastisk. Den omslutter kroppen som en slags puppe og giver en helt utrolig beroligende og støttet afspænding, der krammer og sætter gang i lykkehormonerne. Den opfordrer til at lave mere yoga med hovedet nedad hvilket er sundt og foryngende for både krop og sind.

Aerial  Yoga er velegnet til alle nysgerrige yogaudøvere og kan f.eks. give en intens træning uden at lægge så meget vægt på armene hele tiden. Men, hvis du i forvejen bliver svimmel af yoga eller ikke kan lide at have hovedet nedad er det nok ikke for dig (endnu). Niveauet tilpasses den enkelte deltager, og vi tager os god tid, så alle kan vænne sig til slyngen i trygge rammer. Begyndere som øvede er velkomne.

Vi mediterer ifm. med hver yogatime, meditationen er guidet hele vejen igennem, ud fra enkle mindfulness-teknikker.

Midt på dagen er der mulighed for at vandre ved havet, eller i skoven eller bare slappe af. Stuebjerggård Refugium er en smuk gård, midt i naturen, med hegnet og stranden indenfor gåafstand. Den er gennemistandsat, meget lækker og indbydende og  den store yogasal har plads til at svinge sig i de fritliggende bjælker. Der er mulighed for enkelt- eller dobbeltværelse og hyggelige fællesarealer. Spisningen foregår i den smukke åbne stue/alrum.

Maden er vegetarisk, økologisk og superlækker, så du kan blive opladet og udrenset og finde ny energi. Vi spiser et overdådigt morgenmåltid kl 9.45 efter morgenyoga og meditation, en let frokost kl. 13.30 og et superlækkert aftensmåltid kl. ca. 18.30 efter eftermiddagsyoga. Vi har selv kok med, og deltagerne hjælper lidt til, med afrydning og opvask.

Underviser Sisse Siegumfeldt

Jeg har afholdt over 25 retreats siden 2009 – jeg elsker det simpelthen! At se mennesker “tø op”, slappe af, og komme til sig selv, tilbage til deres naturlige væren er ret fantastisk. Mine retreats er afslappede, hyggelige, sjove, vi lader livsglæden blomstre.  Man kan deltage der hvor man er, både hvad angår kropsligt niveau, eller hvor “dybt” man har i sinde at gå. Om det er egenomsorg, wellness eller mere dybtgående arbejde – det er op til dig, og det er alt sammen lige godt. At passe på sig selv er et meget vigtigt arbejde.

LÆS MERE OM SISSE SIEGUMFELDT

Deltagerne siger:

"Det er lang tid siden jeg er vågnet op en kold mandag morgen og tænkt: Yes, hvor er livet dejligt!"

"Så skønt at være i arialland sammen med jer 💖 En weekend til hjertelig påmindelse om at kaste sig ud i livet og bare prøve 💖"

"Stor inspiration og meget hjertevarme. Dit nærvær er gødning for min sjæl. Den fantastisk spændende og udbytterige weekend har præget hele ugen."

"Aerial yoga er virkelig så glædesfyldt og dybt forløsende på samme tid. Første gang jeg vendte på hovedet skete der et eller andet og nu er jeg hooked! Jeg troede egentlig ikke at jeg turde, men jeg følte mig tryg og taget hånd om hele vejen igennem."

Information

Underviser: Sisse Siegumfeldt
Start: Fredag d. 24. februar kl. 15
Slut: Søndag d. 26. februar kl. 13
Max deltagere: 14

PRIS For ca. 12 t. yoga incl. kost og logi:
Dobbeltværelse pr. pers. 3900,-
Enkeltværelse pr. pers. 4500,-

Tilmelding

Betal depositum 700 DKK via betalingsknappen herunder. Depositum refunderes ikke ved afmelding fra deltagerens side. Restbetaling forfalder 24. januar.

Blå himmel YOGA er medlem af Rejsegarantifonden (nr. 2549) hvilket beskytter dig i tilfælde af konkurs og lignende.

Transport

Transport til Stuebjerggård er ikke incl. og arrangeres selv. Adressen er: Stuebjerg Alle 19, Tisvildeleje.

1,2 km fra Tisvildeleje station / 900 m. fra Godhavn station.

Al fysisk udøvelse er på eget ansvar, som altid efter dansk lovgivning.