Solskin i hjertet – Yogaretreat på Samsø (UDSOLGT)

27.  –  31. juli 2020 – med Sisse Siegumfeldt

Luk solskinnet ind i hjertet, fordyb dig i Hatha, Flow yoga og Meditation og tag med på retreat på Mellem-Rummet, det fantastisk gennemførte og lækre retreat-center. Fem dage med ro i krop og sjæl, indblik i hjertet og udsyn over det samsøske landskab.

Vi dyrker yoga og meditation to gange om dagen, i 2-2½ times forløb. Om morgenen Hatha-yoga med fokus på at komme helt ned i tempo og mærke hver eneste fiber i kroppen slappe af. Om eftermiddagen en mere flydende og dynamisk yoga, der også udfordrer kroppen, og hvor alle bevægelser er kædet sammen i et legende flow. Niveauet tilpasses den enkelte deltager, og man vælger selv om man vil hvile sig eller gå på hænder. Begyndere som øvede er velkomne.

Midt på dagen er der mulighed for at bade, vandre i naturen, slå vejrmøller eller stirre på en sten.

Mellem-rummet er et kursuscenter i en smukt istandsat trelænget gård – lys, imødekommende og fuld af harmonisk energi. Den gamle lade er forvandlet til en utrolig smuk yogasal hvor de fritlagte bjælker er bevaret og masser af ovenlys trænger ind. Værelserne er, med deres enkle, lyse og æstetiske indretning, et skønt sted at trække sig tilbage til når man har brug for en pause. Desuden er Mellem-rummet omkranset af en stor dejlig have, stier og naturskønne åndehuller med en lille sø og bålsted. Stranden ligger i gåafstand fra gården mod vest.

Maden er vegetarisk, økologisk og superlækker, vi har selv vores superkok med og deltagerne hjælper til med lidt madlavning og opvask efter et skema.

Yogaferie-info:

Underviser: Sisse Siegumfeldt
Start: Mandag d. 27. juli 2020 kl 11
Slut: Fredag d. 31. juli 2020 kl 11

PLADSER: ca. 18-20

For ca. 18 t. yoga incl. kost og logi:
UDSOLGT: Enkeltværelse 6200,- 

UDSOLGT: Dobbeltværelse pr. pers. 5200,- 

UDSOLGTStort 4-mands-værelse pr. pers. 4400,-

Tilmelding/Betaling:

Skriv til til sisse@sisseyoga.dk for program. Indbetal depositum 700 DKK på reg. 8125 konto. 1250051898 eller betal på knappen herunder. Depositum refunderes ikke ved afmelding fra deltagerens side.

Restbetaling sker d. 1. juli, ved afmelding herefter tilbagebetales beløbet ikke, medmindre pladsen tages af en fra ventelisten. Prisen kan ændre sig, men den pris du har tilmeldt dig til gælder uanset hvad.

Blå himmel YOGA er medlem af Rejsegarantifonden (nr. 2549) hvilket beskytter dig i tilfælde af konkurs og lignende. Al fysisk udøvelse er på eget ansvar, som altid efter dansk lovgivning.

Transport-info:

Addressen er:
Mellem-Rummet, Holmslund

Holmevej 3, Tanderup
8305 Samsø

Transport til Samsø er ikke incl. og arrangeres selv.

Færge fra Sjælland: www.samsoelinjen.dk

Færge fra Jylland: www.tilsamsoe.dk

Se også Mellem-Rummet