Info om Børneyoga-kurserne

Vi tilbyder et endags-inspirations-kursus om at undervise børn i yoga; YOGA ER EN LEG samt en uddannelse til BørneYoga og Børne-Mindfulness-instruktør på 4 dage (plus praktik og lidt skriftligt arbejde); HJERTEBARN  samt nogle TEMADAGE om specifikke Børneyoga-emner.

Sisse Siegumfeldt tager også ud og underviser pædagoger og skolelærere mv. i at undervise børn i yoga, se mere om det her: KURSER FOR PERSONALE I BØRNEHAVE/SKOLER

Kurserne henvender sig til yogalærere, lærere, pædagoger eller forældre. På Hjertebarn-kurset især, lægges der også vægt på at deltagerne får integreret yoga og mindfulness i deres egen hverdag, og derved får de bedste betingelser for at videreformidle det til børnene.

Sisse Siegumfeldt er exam. Yogalærer, Børneyogalærer og Mindfulness instruktør. Hun har undervist i Børneyoga siden 2005 – formentlig som den første herhjemme. Hun har undervist tusindvis af børn i yoga og mindfulness og hundredevis af skolelærere og pædagoger i at undervise børn i yoga. Hun afholder de populære kurser Yoga er en leg og Hjertebarn, der giver yogalærere, skolelærere og pædagoger konkrete redskaber til at videregive yoga i børnehøjde. Hun har desuden udgivet DVD’en “BørneYoga og de 5 sanser” (SisseYoga 2011) og bogen “YOGA – et kvarter om dagen for en glad krop og et stærkt sind” (Gyldendal 2013).

“Siden 2005 har jeg haft den store fornøjelse at undervise i børneyoga. Børnenes fantasi og åbenhed går lige til yogaens hjerte. Børn i dag har travlt – de får utrolig mange input og stimuleres konstant. Børneyoga muliggør de dybe, poetiske øjeblikke af rent nærvær og fokus som ligger så naturligt til børn.”

Klik her hvis du søger AERIAL YOGA UDDANNELSEN

Sidste dag med mit kursus i Børneyoga og børnemindfulness – Det har været en fantastisk rejse gennem mindfulness og yogaens verden. Det har været grænseoverskridende, spændende, følelsesladet, powerfuldt og et kæmpe boost. Jeg glæder mig så meget til at give det hele videre.
 
Sisse underviser med sådan en fin levende fantasi og eventyrlighed at man glemmer sit voksne hjerte og den lille legende pige indeni folder sig ud. Hun skaber en smuk tryghed og rumlighed i hendes undervisning, så man kan ikke blive andet end inspireret og glad – især over at se hendes åbne ansigt og dejlige smil.
 
Tusind tak for sidst☺️ var helt høj på smil og leg da jeg kom hjem – TAK for 4 vidunderlige smukke sjove dage, skøn uddannelse du har fået lavet. Jeg føler jeg er kommet et endnu dybere lag ned i min egen yoga praksis. Jeg har fået mere leg og nysgerrighed, det helt fantastisk:) Jeg har haft mine 2 første timer med børne yoga og det gik bare vildt godt:) og det var SÅ fedt at undervise dem og se dem lege med på eventyrerne og være nysgerrige på det hele. 
Endnu engang tak for at bringe nyt liv til mit Yoga Liv.