Anemone og Sisse inviterer: Aerial Rest Yoga, Lydhealing, Ceremoniel Kakao og Chanting d. 16.4.23

kr. 575,00

Med Sisse Siegumfeldt og Anemone Aurora
16. april 2023 kl 10-13

Aerial Restorativ Yoga med Sisses guidning, mens Anemone spiller på syngeskåle til. Derefter Cacao ceremoni, og så fælleschanting.

Kom og find FRED med alt det bedste vi har at tilbyde:
Sisse guider dig i Aerial Rest Yoga, hvor slyngen hænger kun 30 cm. over gulvet og fungerer som en slags yogapølle. Slyngen gør det muligt at flyde lidt i den restorative stilling og gør oplevelsen helt unik. Samtidig krammer den hele kroppen og vugger dig blidt til ro. Nervesystemet falder ned, og stilheden overtager sindet, selv-healingen går i gang.

Mens vi ligger i de nydende stillinger i slyngerne spiller Anemone magiske toner på syngeskåle fra Nepal. Vibrationerne fra de syv syngeskåle korresponderer med de 7 chakraer og afbalancerer krop og sjæl.

Så serverer vi en ceremoniel Kakao. Kakao er en mild form for plantemedicin, som sætter gang i blodcirkulationen og åbner for hjerteenergien. Når hjertet åbner sig har vi nemmere ved at slippe kontrollerende tanker, og komme i kontakt med vores dybere sandhed.

Herefter løfter vi vores stemmer (frivilligt, naturligvis, du kan også bare lytte) i Chanting, hvor man synger et mantra igen og igen. Chanting er for mange en dejlig og direkte vej ind i en meditativ tilstand, hjertet smelter og åbner sig og mange oplever en dyb forløsning og lykkefølelse.

Til sidst en meditation med fokus på at finde fred og klarhed.

Workshoppen afholdes på Kula Yoga, Kirke Værløsevej 26A, 3500 Værløse

TID: Søndag d. 16. april kl. 10.00-13.0

PRIS: 575,- kr.

TILMELDING: Brug knappen

8 på lager

Kategori: