Anemone og Sisse inviterer: Aerial Restorativ Yoga, Lydhealing, Ceremoniel Kakao og Chanting d. 17.12.

kr. 500,00

Med Sisse Siegumfeldt og Anemone Aurora
17. december kl 10-13

Aerial Restorativ Yoga efterfulgt af afspænding med Anemone på syngeskåle, derefter Cacao, og fælleschanting.

Kom og find JuleFRED med alt det bedste vi har at tilbyde:
Sisse guider dig i Aerial Rest Yoga, hvor slyngen hænger kun 30 cm. over gulvet og fungerer som en slags yogapølle. Slyngen gør det muligt at flyde lidt i den restorative stilling og gør oplevelsen helt unik. Samtidig krammer den hele kroppen og vugger dig blidt til ro. Nervesystemet falder ned, og stilheden overtager sindet, selv-healingen går i gang.

Under den lange afspænding i slyngerne spiller Anemone magiske toner på syngeskåle fra Nepal. Vibrationerne fra de syv syngeskåle korresponderer med de 7 chakraer og afbalancerer krop og sjæl.

Så serverer vi en ceremoniel Kakao. Kakao er en mild form for plantemedicin, som sætter gang i blodcirkulationen og åbner for hjerteenergien. Når hjertet åbner sig har vi nemmere ved at slippe kontrollerende tanker, og komme i kontakt med vores dybere sandhed.

Herefter løfter vi vores stemmer (frivilligt, naturligvis, du kan også bare lytte) i Chanting, hvor man synger et mantra igen og igen. Chanting er for mange en dejlig og direkte vej ind i en meditativ tilstand, hjertet smelter og åbner sig og mange oplever en dyb forløsning og lykkefølelse.

Til sidst en meditation med fokus på at finde freden og hjertevarmen i julen, hjerternes fest.

Workshoppen afholdes på Kula Yoga, Kirke Værløsevej 26A, 3500 Værløse

TID: Lørdag d. 17. december kl. 10.00-13.0

PRIS: 500,- kr.

TILMELDING: Brug knappen

4 på lager

Kategori: