Ansigtsyoga 30.08.2024 – på Brooker Healing i Næstved

kr. 0,00

Med Sisse Siegumfeldt

Fredag d. 30. AUGUST 16:45 – 19:00

AnsigtsYoga Intro Workshop – KAN IKKE KØBES I BLÅ HIMMELS WEBSHOP! Klik på linket længere nede og tilmeld dig hos Brooker Healing

Hvad er ansigtsyoga?

Ansigtsyoga (eller Face Yoga) er præcis som det lyder: Det er træning for ansigtets 57 muskler – med helt specifikke øvelser, der ofte får hjælp af hænderne som modstand eller “vægte”. I ansigtsyogaen strækker og afspænder vi, så ansigtet glatter sig ud, og styrker musklerne, så hele ansigtet løftes.

Ansigtet afslører nemt om du er bekymret, udmattet og træt, eller om du er glad og fuld af energi. Ansigtsyoga kan hjælpe dig med at se yngre og friskere ud, det kan løfte hele dit ansigt og tone huden, men det kan så meget mere: Hvis du lider af spændingshovedpine, kæbespændinger og skævhed, tænderskæren, tinnitus eller asymmetri i ansigtet, så er ansigtsyoga også løsningen.

Samtidig er ansigtsyoga afstressende for hele kroppen, og dejligt at lave, og når du først har lært det, kan du lave det hvor som helst, i bilen, på arbejde, mens du ser fjernsyn med børnene, osv.

Ansigtsyoga er både Egenomsorg, Hudpleje og Slow Aging – at tage vare på sig selv og vise sit sande ansigt. Efter fire uger kan du både se og mærke en stor forskel!

 

Sisse Siegumfeldt – min ansigtsyogahistorie:

Jeg har et utal af yogauddannelser bag mig, men min første uddannelse var som skuespiller, på Lee Strasberg Theatre Institute i New York, da jeg var ganske ung. Her blev jeg opmærksom på de spændinger jeg havde i mit ansigt og hvordan det påvirkede min stemme og mimik.

Siden har ansigtet været på landkortet hos mig – i 00’erne var jeg optaget af Facercise og igennem sangundervisning blev jeg introduceret til selv-massage og stræk af ansigtet. Med Ansigtsyogaen har jeg fundet en omfattende og metodisk tilgang til styrkelse og afspænding af ansigtet, der virkelig virker.

TILMELDING: https://system.easypractice.net/event/ansigtsyoga-en-workshop-med-sisse-siegumfeldt-0627c

Praktisk: Der er yogaudstyr til rådighed på stedet, men ønsker du at bruge dit eget er du velkommen til at medbringe. Workshoppen slutter kl 19, men dørene er åbne frem til 19.30 hvor du kan nyde en kop te som afslutning på aftenen – hvis du har tid og lyst.

Har du spørgsmål til workshoppen er du velkommen til at skrive til Maria på mail: brookerhealing@gmail.com

100 på lager

Varenummer (SKU): 717-1 Kategori: