Detox-dag med yoga, Aerial og juicefaste. Med Sisse Siegumfeldt d. 24.5. (2. pinsedag)

DKK 850,00

Mandag d. 24. maj, kl  9:00-15:00 (2. pinsedag)

Med Sisse Siegumfeldt

Har du lyst til at nulstille krop og sind og komme ind i foråret med en let fornemmelse i maven og gode vaner? Denne endags urban retreat med juice-faste giver dig mulighed for at starte på en frisk og mærke efter, hvad kroppen har brug for.
Ofte ved vi udemærket, hvilken kost der giver energi, styrker immunforsvaret, og holder os slanke og friske, men det kan alligevel være svært at holde sig til den. På detox-dag kigger vi på, hvad der skal til af motivation for at vi giver os selv den omsorg, en levende kost er. Sisse er fortaler for at man mærker efter og finder sin egen vej i spisejunglen, og når man giver fordøjelsessystemet en lille pause, kan det være nemmere at mærke hvad kroppen egentlig trænger til. Sisse underviser på Louise Bruuns Akademis uddannelse “Yogainstruktør med fokus på intelligent mad og bevægelse”.  Hun har desuden haft et nært forhold til både blender og juicepresser siden sin tid som cocktailbartender i New York i halvfemserne.

Saftkure kan noget helt særligt, da de tilfører kroppen ren flydende grøntsagskraft. Vi drikker flere friskpressede juicer med ekstra udrensende egenskaber i løbet af dagen, hvor der ikke indtages noget fast føde eller andre drikkevarer end vand, urtete og juice.

Programmet veksler mellem en flydende og varmende yogapraksis, selvmassage ved hjælp af bolde og slyngerne, over meditation omkring emner som motivation, egenomsorg og sundhed.

Du bestemmer selv om du vil bruge dagen som startskud på en længere udrensning, eller blot som en pause for dit fordøjelsessystem. Sisse er udogmatisk og sund fornuft-orienteret omkring kost, og du kan deltage uanset, hvilken kostretning du bekender dig til 😉 For at modvirke udrensningsgener kan det være en god ide at trappe ned i tre dage før især mht. kaffe, kød og sukker.

Læs mere om Sisse Siegumfeldt under Lærere

PRIS: 850,- kr. inkl. juice

TID: Mandag d. 24. maj, kl. 9:00-15:00

TILMELDING: Brug knappen nedenunder

MEDLEMSPRIS: 600,- betal til Mobile Pay 26230917 og send mail til info@blaahimmelyoga.dk (KUN for medlemmer med fast månedligt abbonement i BHY.)

Tilmelding er bindende.

6 på lager

Varenummer (SKU): 526 Kategori: