Fuldt medlemsskab

DKK 550,00 / måned

FULDT MEDLEM

Med et Blå himmel YOGA-medlemskab får du ubegrænset yoga for 550,- om måneden. Beløbet bliver det trukket automatisk hver måned på den dato du købte det, f. eks. d. 17. i hver måned. Klippene bliver sat ind på din bookingprofil, som du skal lave i vores bookingsystem her: www.blaahimmelyoga.dk/skema  Det sker i løbet af en dags tid, hvis du gerne vil booke hold med det samme, så ring eller sms evt. til Sisse 26230917 så hun kan sætte dem ind hurtigere.

BETINGELSER:
Du betaler en måned frem i tiden og vil du afmelde dit medlemskab så gør det senest en uge før din faste betalingsdato. Der er dog en to måneders bindingsperiode fra den dag du køber medlemskabet.

Med et fuldt medlemskab booker du hold som sædvanligt, og kan afmelde indtil 7 timer før, ligesom med et klippekort. Hvis du udebliver uden at afmelde vil du blive opkrævet 40,- i bøde. Medlemskab kan ikke bruges på workshops og forløb såsom Børneyoga og Gravidhold. Du må heller ikke booke og tage en ven med med medlemskab-klip. Til gengæld får du rabat på de fleste workshops (f. eks. 250 kr. istedet for 300,-).

Varenummer (SKU): 300 Kategori: