KLIK FOR INFO: Functional Flexibility workshop d. 17. 3. på NOR

kr. 0,00

Søndag d. 17.3.  kl. 10:00-12:30

Med Sisse Siegumfeldt

KAN IKKE KØBES I BLÅ HIMMELS WEBSHOP, FØLG LINKET HERUNDER OG TILMELD DIG HOS NOR:

Denne funktionelle fleksibilitets-workshop er en gave til dine led og dit bindevæv!

Vi går i dybden med hele kroppen og nørder igennem i forhold til at stabilisere og mobilisere. Vi arbejder med åndedrættet, nervesystemet og at åbne hjerte for at finde dyb ro og kropslighed  – glæden ved at være til.

Funktionel yoga bygger på nyere forskning om nervesystemet og bindevævet og inddrager blandt andet elementer fra mobilitetstræning. Vi arbejder med at styrke klassisk svage områder og med at aktivere hele kroppen. Vi kommer dybt ind i leddene og skaber øget bevægelighed via bevægelse, aktive stræk, boldmassage og en masse props. Vi aktiverer hele tiden krop og nervesystem på nye måder, så du bliver stærk og smidig på en måde, hvor du kan bruge din krop i yderstillingerne – det er ikke “splatte-ud smidighed”;) Samtidig leger vi også i stillingerne, og prøver kroppen af – der er ingen forbudte bevægelser.

Hvem er workshoppen velegnet for?
Workshoppen er relevant for alle, der gerne vil have et større bevægelsesrum. At kunne bruge kroppen med sikkerhed, også i yderstillingerne, er en stor frihed og fornøjelse.
Workshoppen er også relevant, hvis du føler, at du er gået lidt i stå i eksempelvis din Vinyasa-praksis, eller Aerial yoga-praksis –  smidighed kan nemlig være noget, der holder dig tilbage i yoga og gør, at du arbejder hårdere, end du egentlig behøver. Der bliver ofte ikke arbejdet målrettet med smidighed i almindelige yogatimer, hvilket heller ikke er meningen, så dette er til dig, der for eksempel gerne vil lære at gå i split, spagat eller bro.

Funktionel yoga
Funktionel yoga er en inkluderende yogaform, der både er relevant for rutinerede yogaudøvere, nybegyndere og folk med diverse skavanker og fysiske udfordringer. Mange af de funktionelle øvelser er måske nye for dig, (hvilket er godt for dit nervesystem) og peger hen imod mere komplekse yogastillinger og hjælper din krop med at forstå og udføre dem bedre og mere hensigtsmæssigt. På den måde er funktionel yoga meget pædagogisk, idet det lærer dig om bevægelse.

Der vil løbende på workshoppen være teori om, hvorfor vi gør, som vi gør samt rig mulighed for at stille spørgsmål.

TID: Søndag d. 17. marts kl. 10-12.30

TILMELDING: https://nor.house/events/functional-flexibilty/

4 på lager

Varenummer (SKU): 1011-1 Kategori: