Glad krop med selvmassage med Lotte Barrett d. 6.6.

DKK 350,00

Søndag d. 6. juni 2021, kl. 15.00-17.30

Med Lotte Barrett Thomsen.

Rul dig glad og spændstig og lær at give dig selv dybdemassage med de lækre øko siliconebolde. I denne workshop arbejder vi  med bindevævet via Myofascial release-teknikker (MFR). Ved hjælp af bolde og blokke masserer vi stramme og ømme punkter og løsner, hydrerer og udglatter bindevævet. Vi bevæger kroppen i rolige styrkende flows og mærker effekten af MFR-øvelserne.

Workshoppen veksler mellem praktiske øvelser og teori, og du vil også få indblik i den nyeste forskning indenfor fascia, og om hvilken betydning bindevævet har for vores fysiske og psykiske velbefindende. Vi kigger også på din ROM = Range of motion, og hvordan MFR kan være en gavnlig teknik i forhold til at forbedre din yogapraksis eller anden bevægelsesform.

Efter MFR og flow grounder vi yderligere med restorative øvelser, der nærer det parasympatiske nervesystem. Vi giver efter for tyngdekraften for at forbinde med jorden og finde ind til den rolige stærke kerne. Til sidst en dejlig savasana/dybdeafspænding, der hjælper nervesystemet med at lagre de nye indtryk, kroppen har modtaget, samt sende dig roligt og trygt videre i din færden.

Workshoppen er for alle, uanset om du om du dyrker yoga eller ej. Den er også relevant for f. eks. yogalærere, fysioterapeuter og kropsbehandlere. Har du skader, arvæv, spændingshovedpine, ømhed i nakke, skuldre og ryg, kan MFR være ekstra interessant at udforske.

Læs mere om Lotte Barrett under Lærere

Tid: Søndag d. 6. juni 2021, kl. 15.00-17.30
Pris: 350,- per person

TILMELDING: Brug knappen nedenunder.

TILMELDING MED KLIP: Gå til Skema og book dig ind på holdet. Eller

MEDLEMSPRIS: 300,- betal til Mobile Pay 26230917 og send mail til info@blaahimmelyoga.dk (KUN for medlemmer med fast månedligt abbonement i BHY.)

Tilmelding er bindende.

9 på lager

Varenummer (SKU): 508 Kategori: