Holdmedlemskab

DKK 315,00 / måned

HOLD-MEDLEMSKAB

Med et hold-medlemskab får du et enkelt fast ugentligt hold for 315,- om måneden.

Denne løsning er god til dig, der synes at klippekort-systemet gør det for nemt at blive hjemme, og som kan lide sammenholdet i et hold der kender hinanden. Du sparer penge ift. klippekort-ordningen og får lavet mere yoga. Du behøver heller ikke at booke på forhånd med et Hold-medlemskab, du skal bare dukke op samme tid, hver uge. Samtidig sikrer du dig en plads, hvis det er et meget populært hold. Beløbet trukket automatisk hver måned på den dato du købte det, f. eks. d. 17. i hver måned. Skriv en mail til sisse@sisseyoga.dk om hvilket hold det er du vil tilmeldes.

BETINGELSER:
Du betaler en måned frem i tiden og vil du afmelde dit medlemskab så gør det senest en uge før din faste betalingsdato. Der er dog en to måneders bindingsperiode fra den dag du køber medlemskabet.

Hold-medlemskab koster 315,- for et fast ugentligt hold, f. eks. torsdag morgen kl. 7.20. Det kan ikke bruges på andre hold, heller ikke hvis du misser en time. Hvis læreren bliver nød til at aflyse og ikke kan finde vikar, får du en valgfri anden time. Hold-medlemskabet kan sættes i bero ved længere ferie en gang om året.

Du mangler at angive, hvilket hold du vil tilmeldes

Varenummer (SKU): 302 Kategori: