Ind i Hjertet – Workshop med Sisse Siegumfeldt d. 28.11.

DKK 350,00

Scroll ned for at læse om workshoppen.

17 på lager

Varenummer (SKU): 519 Kategori:

Beskrivelse

Søndag d. 28. november, kl. 10.00-12.30

Med Sisse Siegumfeldt

På Ind i Hjertet workshop, går vi ind i hjertet, før julen, hjerternes fest. Tag denne workshop for sig selv, eller  kombiner den med Aerial Restorative workshoppen der kommer lige efter, og lav din egen retreatdag.

Hjertet er porten til vores Væren. I hjertet møder vi os selv, som vi er. Gennem et åbent hjerte kan vi tage livet ind og opleve verdens skønhed. Og gennem hjertet kan vi give af os selv til verden. Verden har brug for mere hjertevarme i øjeblikket – kom og lad os sammen dykke indad!

Hjerteåbnende yoga vækker kroppen til live, både på det fysiske og energetiske plan og hjælper med at smelte de barrierer vi sætter op om hjertet. At øge smidigheden i det øverste af rygraden giver frihed til at ånde, at ranke sig op og stå ved hvor meget
vi fylder, at løfte hjertet mod himlen og smile til vintersolen!

Program

Ved hjælp af yoga, selv-massage med bolde, dybe stræk og åndedrætsøvelser finder vi nænsomt vejen ind og en måde at være i hjertet på. Vi skal arbejde målrettet med at løsne op i ryg og skuldre, og med bagoverbøjning med omsorg for lænden. Vi vil arbejde med stabilitet og mobilitet, en stærk kerne og en smidig ryg, styrke omkring skulderbladene og hele bagsiden, for sundere holdning, et bredere bryst og friere bagoverbøjning.

Ind i Hjertet er helt uden vurdering og præstation. Der kræves ingen forkundskaber, eneste forudsætning er villigheden til at møde dig selv, som du er.

Vi har al udstyr, men en flaske vand er god at have, måske dit yndlingstæppe eller tørklæde, eller hvad der lige gør dagen ekstra rar for dig. Vi serverer lidt the før og efter workshoppen.

TID: Søndag d. 28. november, kl. 10.00-12.30

PRIS: 350,-

Læs mere om Sisse Siegumfeldt