STREAMING-WORKSHOP: Restorativ Yoga og Yoga Nidra med Arenze Fischer d. 25.4

DKK 300,00

Lørdag 25. april kl 14.30-17.00

Med Arenze Fischer

Workshoppen afholdes via STREAMING (eller hvis vi er heldige både live og streaming, valgfrit for deltagerne). Vi har derfor begrænset pladserne til 9 deltagere, så Arenze kan se deltagerne ordentligt på hendes skærm og rette og hjælpe. I kan selvfølgelig stille spørgsmål og vi prøver så vidt muligt at lave det som en rigtig workshop.  I får også en optagelse af workshoppen (kun med Arenze),  til jeres personlige brug. Hvis det skulle være muligt at deltage live, så laver vi workshoppen både med live deltagere i studiet og som stream. Dem der foretrækker at blive hjemme eller har symptomer skal selvfølgelig have lov til det. Vi streamer via Zoom og ved tilmelding får du udførlige instrukser og et link tilsendt, samt tlf. support på dagen, hvis du har brug for det.

Fra gøren til væren.

Mange mennesker lever et liv med alt for lidt tid til ro og hvile. Dette belaster nervesystemet og resulterer blandt andet i stress, dårlig søvn, depression og nedsat immunforsvar.

Restorativ yoga er en yogaform, som skaber balance i nervesystemet.

En restorativ yogaworkshop byder på en sekvens af opbyggende yogastillinger, der er designet til at skabe balance i nervesystemet. I stillingerne strækker kroppen sig blidt, mens den er støttet af bolstere, tæpper og klodser. Stillingerne holdes i 7-20 minutter, hvor du intet skal præstere.

Derved aktiveres den del af nervesystemet som har med afspænding, hvile og fordøjelse at gøre.

Gennem simple mindfulnessøvelser og fokus på åndedrættet får du bedre forbindelse til din krop og dens helbredende kræfter.

Du vil måske opleve at restorativ yoga hjælper dig til at berolige sindet og komme i en tilstand af dyb afslappethed.

Stillingerne tilpasses den enkelte deltager for at minimere muskelspændinger. Restorativ yoga handler ikke om at have det godt – men om at have det allerbedst!

Til slut bliver du guidet igennem dybdeafspændingen Yoga Nidra.

Workshoppen undervises af Arenze Fischer, som har været yogalærer siden 2002 og udover sine langt over 1000 timer yogalæreruddannelser også er antropolog og fortæller. Hos Blå Himmel underviser hun gravide, efterfødselshold og børneyoga.

Læs mere om Arenze under fanebladet Lærere

TID: Lørdag 25. april kl 14.30-17.00

PRIS: 300,- kr. eller 4 klip

TILMELDING: Brug knappen nedenunder, eller

TILMELDING MED KLIP: Gå til Skema og book dig ind på holdet.

MEDLEMSPRIS: 250,- betal til Mobile Pay 26230917 og send mail til info@blaahimmelyoga.dk (KUN for medlemmer med fast månedligt abbonement i BHY.)

Tilmeldingen er bindende.

7 på lager

Varenummer (SKU): 511 Kategori: