Restorativ Yoga og Yoga Nidra med Arenze Fischer d. 7.11

DKK 300,00

Lørdag 7. november kl. 14.30-17.00

Med Arenze Fischer

Fra gøren til væren.

Er du træt af at være træt? Har du for travlt til at mærke dig selv? Trænger du til at komme hjem i din krop?

En eftermiddag med ren forkælelse til krop, nervesystem og sjæl. Restorativ Yoga handler om at falde helt til ro ved at ligge i støttede, blide yogastillinger. Til Restorativ Yoga skal man ikke gå ned på udstyr – du bliver støttet af puder og pøller og pakket ind i tæpper. Der er god tid til at tilpasse hver stilling til netop din krop, for hver stilling holdes i mindst 5 minutter. Gennem den dybe fysiske afspænding, du opnår, forbedres blandt andet søvn og fordøjelse.

Eftermiddagen slutter med den magiske pause i Yoga Nidra, en afspændingsteknik, der hjælper dit sind til at falde helt til ro, og som Arenze er mester i at guide.

Workshoppen undervises af Arenze Fischer, som har været yogalærer siden 2002 og udover sine langt over 1000 timer yogalæreruddannelser også er antropolog og fortæller. Hos Blå Himmel underviser hun gravide, efterfødselshold og børneyoga.

Læs mere om Arenze under fanebladet Lærere

TID: Lørdag 7. november kl. 14.30-17.00

PRIS: 300,- kr. eller 4 klip

TILMELDING: Brug knappen nedenunder, eller

TILMELDING MED KLIP: Gå til Skema og book dig ind på holdet.

MEDLEMSPRIS: 250,- betal til Mobile Pay 26230917 og send mail til info@blaahimmelyoga.dk (KUN for medlemmer med fast månedligt abbonement i BHY.)

Tilmeldingen er bindende.

8 på lager

Varenummer (SKU): 511-1 Kategori: