Stressfri Sommer med Ditte Parby d. 3.7.

DKK 325,00

Lørdag d. 3. juli kl. 11.00-13.30

Med Ditte Parby

Start din sommerferie eller sommerweekend med denne dejlige afstressende workshop med Ditte Parby. Vi skal ned i tempo, slippe angsten og utrygheden, og lade op med bevægelse og åndedrættets energigivende og meditative potentiale. Krop og sind skal næres og styrkes i denne tid, og  vi vil bruge yogateknikker, der kærligt stimulerer og på samme tid beroliger nervesystemet. Vi sænker tempoet og arbejder roligt og grundigt med krop, sind og åndedræt for på den måde at få (gen)etableret kontakten til os selv og frigøre os selv fra spændinger og indre virvar.

Vores gode, trofaste åndedræt tages ofte for givet, selvom det fortæller så meget om, hvordan vi i grunden har det. Ved at trække vejret grundigere, dybere og friere skal der faktisk kun få ind- og udåndinger til, før krop og sind forandres og på én og samme tid vitaliseres, opløftes og beroliges. Man kan nærmest sige, at du med åndedrættet kan få kontakt til kroppens og sindets indre landskab. Når vi fokuserer på vores åndedræt bliver vi opmærksomme på, at vi lever. Vi bliver nærværende. Og vi vender tilbage til nu’et. Ganske enkelt. Tilstede i verden og tilstede i dig selv.

“Når vejrtrækningen er uregelmæssig, er sindet uroligt. Når vejrtrækningen er stille, er sindet stille, og yogien får stilhedens kraft”
(Citat fra Hatha Yoga Pradipika)

Du kan sagtens deltage på workshoppen, selvom du ikke har et kendskab til yoga. Yogalærer Ditte Parby er uddannet i yoga mod stress, og hun vil med nærvær og varme guide dig trygt gennem workshoppen. Læs mere om hende her: Lærere

Lørdag d. 3. juli kl. 11.00-13.30

PRIS: 325,- eller fire klip.

TILMELDING: Brug knappen nedenunder. Eller

TILMELDING MED KLIP: Gå til Skema og book dig ind på holdet. Eller

MEDLEMSPRIS: 275,- betal til Mobile Pay 26230917 og send mail til info@blaahimmelyoga.dk (KUN for medlemmer med fast månedligt abbonement i BHY.)

Tilmeldingen er bindende.

12 på lager

Varenummer (SKU): 1024 Kategori: