Sund og stressfri med Yoga med Ditte Parby d. 14.9

DKK 300,00

Lørdag d. 14. september kl. 13.00-15.30

Med Ditte Parby.

Sund og stressfri med yoga
En nærende og styrkende yogaworkshop, hvor vi kigger nærmere på yogateknikker, der kærligt stimulerer og på samme tid beroliger nervesystemet. 
Vi sænker tempoet og arbejder roligt og grundigt med krop, sind og åndedræt for på den måde at få (gen)etableret kontakten til os selv og frigøre os selv fra spændinger og indre virvar. 
Du bliver introduceret til enkle meditationsteknikker, åndedrætsøvelser og asanas (fysiske yogastillinger) der alle kan sænke dit stressniveau og skabe mere lethed og frihed i krop og sind, så du har mere overskud til at være god ved dig selv og din omverden. 
Ditte Parby er erfaren yogalærer gennem mange år og er tilmed uddannet i Yoga mod Stress ved Amame Yoga og Mindfulness samt sundhedscoach fra Pro Academy. Ditte har tidligere udviklet og afviklet forløb mod stress i såvel forskellige yogastudier, i private hjem og på arbejdspladser.
Du kan deltage på denne workshop uanset om du har erfaring med yoga eller ej. 

TID: Lørdag d. 14. september, kl 13.00-15.30

PRIS: 300,- kr. eller 4 klip

TILMELDING: Brug knappen nedenunder ELLER

TILMELDING MED KLIP: Gå til Skema og book ELLER

MEDLEMSPRIS: 250,- betal via Mobile Pay 26230917 og send en email til  info@blaahimmelyoga.dk (KUN for medlemmer med et månedligt abonnement)

Tilmelding er bindende

15 på lager

Varekategori: