ONLINE: Yoga for en sund ryg med Ditte Parby d. 21.3.

DKK 300,00

Søndag d. 21. marts kl. 13.00-15.30

Med Ditte Parby.

Workshoppen afholdes via STREAMING via Zoom hvor Ditte kan se dig på hendes skærm og rette og hjælpe. Denne workshop egner sig godt til online, da man skal nogle gange skal tæt på for at se teknikken i de forskellige øvelser. I kan selvfølgelig stille spørgsmål og vi prøver at lave det fuldstændig som en rigtig workshop.  I får også en optagelse af workshoppen (kun med Ditte),  til jeres personlige brug. Vi streamer via Zoom og ved tilmelding får du udførlige instrukser og et link tilsendt, samt tlf. support på dagen, hvis du har brug for det.

En lækker workshop med Ditte Parby, der ene og alene handler om, hvordan du med yoga kan passe bedre på din ryg. Vi undersøger muligheden for at skabe mere mobilitet og bevægelsesfrihed langs rygsøjlen, og vi vil lige del styrke og afspænde ryg- og lændestykket samt bindevævet relateret hertil.

Vi kigger også nærmere på, hvordan en balanceret kernemuskulatur og en rankere kropsholdning kan bringe en oplevelse af mere stabilitet og lethed langs hele ryggen.

Du kan deltage uanset, om du har kendskab til yoga eller ej. Ditte Parby er en erfaren, kærlig og omsorgsfuld yogalærer med 15 års erfaring. Ditte er desuden uddannet pilateslærer og inddrager naturligt sin viden fra pilates i yogaundervisningen på denne workshop.

Du kan læse mere om Ditte her: https://www.blaahimmelyoga.dk/laerere/

TID: Søndag d. 21. marts kl. 13.00-15.30

PRIS: 300,- kr. eller 4 klip

TILMELDING: Brug knappen nedenunder ELLER

TILMELDING MED KLIP: Gå til Skema og book

Tilmelding er bindende.

10 på lager

Varenummer (SKU): 527 Kategori: