Yoga mod hovedpine og nakkespændinger med Ditte Parby d. 21.2

DKK 300,00

Søndag d. 21. februar kl. 13.00-15.30

Med Ditte Parby.

En nærende yogaworkshop med Ditte Parby, hvor du vil blive introduceret til en række vidunderlige og magiske afspændende stillinger og bevægelser for hoved, nakke og skuldre.

Årsagerne til hovedpiner og nakkespændinger kan være utallige. Men faktum er, at alt for mange mennesker døjer med smerter, ømhed, anspændthed og stram energi omkring hoved, nakke og skulderområdet. Særligt når hovedet er fuld af tanker, ideer, projekter og hvirvelvinde, og kontakten til kroppens sanselighed måske ikke er så god.

Når muskler, bindevæv og nervesystem i området omkring hoved og nakke afspændes og åndedrættet falder til ro, så begynder vores stressrespons i hele kroppen at regulere sig, tankestrømmene lægger sig, og en ny oplevelse af lethed og frihed i og omkring hovedet begynder måske at se dagens lys.

Øvelserne på workshoppen er enkle, så du nemt kan få dem indført i din dagligdag. Både for at forhindre smerter og ømhed, men også når hovedpinen allerede niver og tynger, og du har brug for lindring.

Du kan deltage uanset, om du har kendskab til yoga eller ej. Ditte Parby er en erfaren, kærlig og omsorgsfuld yogalærer, og hun er senest certificeret yogalærer i yoga mod stress.

Du kan læse mere om Ditte her: https://www.blaahimmelyoga.dk/laerere/

TID: Søndag d. 21. februar kl. 13.00-15.30

PRIS: 300,- kr. eller 4 klip

TILMELDING: Brug knappen nedenunder ELLER

TILMELDING MED KLIP: Gå til Skema og book ELLER

MEDLEMSPRIS: 250,- betal via Mobile Pay 26230917 og send en email til  info@blaahimmelyoga.dk (KUN for medlemmer med et månedligt abonnement)

Tilmelding er bindende

8 på lager

Varenummer (SKU): 523 Kategori: