Yoga i det blå – Udendørs Yoga I Fælledparken

Findes der noget bedre end yoga omgivet af grøn natur under den blå sommerhimmel? I sommermånederne rykker Blå himmel Yoga ud under den (forhåbentlig) blå himmel, på to ugentlige hold, og når vejret tillader det.  Vi har altid yogastudiet som backup hvis det regner.

Vores søde og dygtige undervisere Constanza Julio del Rio og Ditte Parby guider dig igennem en vidunderlig yogatime i Fælledparken hvor du kan komme i kontakt med dig selv og naturen.

Vi er som udgangspunkt udenfor i det dejlige sommervejr men hvis vejret ikke er godt nok rykker vi ind i studiet.

Hvis timen bliver afholdt indendørs, dvs. i vores lokaler i Blå himmel Yoga, Strandboulevarden 75, 2100 Kbh. Ø, skriver vi det tydeligt i skemaet 1 time før holdstart.

DATOER & TIDER:

Torsdage fra d. 13. juni, kl 07.20-08.30 Hatha med Constanza (ENG)

Lørdage fra d. 29. juni, kl 10.00-11.15 Hatha med Ditte

STED:

Undervisningen foregår i Fælledparken. Vi mødes 10 minutter inden holdstart VED PAVILLIONEN.

TILMELDING OG BETALING:

Tilmeldingen foregår som til en normal time i skemaet med enten medlemskab eller klip. Du kan også deltage uden klippekort eller medlemskab og betale 100,- enten kontant eller med Mobile pay på 26230917. I så fald behøver du ikke bruge bookingsystemet men dukker bare op. Du kan dog stadigvæk bruge skemaet til at se om timen bliver afholdt udendørs eller indendørs.

PRAKTISK INFO:

Deltagerne skal tage deres egne måtter med! Tag også en trøje eller tæppe med til afspænding.

TJEK SKEMAET 1 TIME FØR HOLDSTART! Er vejret godt mødes vi VED PAVILLIONEN I Fælledparken, men er vejret for dårligt til at være ude mødes vi i yogasalen i Blå himmel Yoga. Om timen bliver afholdt i Fælledparken eller i yogastudiet finder du ude af ved at kigge på skemaet på den pågældende time 1 time før holdstart.

MØDESTED: PAVILLIONEN (klik på billedet for at forstørre det)