Funktionel Yoga-forløb (Live-stream)

Onsdag 8.00 - 9.15 Funktionel og hjertelig Sisseyoga

Onsdag morgenholdet, som jeg har haft igennem flere årtier nu, fortsætter som streamhold efter Blå himmel flytter til Værløse d. 1. august.  Det bliver som et forløb på 8 gange, med et nyt område og tema hver gang. Vi går gennem kroppen efter en plan og der er en progression ift. at styrke og mobilisere.

Holdet afvikles via Zoom, jeg kan se deltagerne lidt, hvis de ønsker det, man kan spørge undervejs, og man får adgang til optagelserne bagefter (kun af Sisse). Ved tilmelding får du et link tilsendt - det er det samme link i hele forløbet.

Funktionel yoga bygger på nyere forskning om nervesystemet og bindevævet og inddrager elementer fra mobility, proprioceptiv træning og fysioterapeutisk træning. Vi arbejder med mobilitet, stabilitet og styrket kropsbevidsthed, aktive stræk og en masse props. Der indgår også almindelige yogastillinger og balancer og vi aktiverer hele tiden krop og nervesystem på nye måder, så du bliver stærk og smidig på den seje måde, hvor du kan bruge din krop i yderstillingerne. Functional yoga er en inkluderende yogaform, der både er relevant for rutinerede yogaudøvere og nybegyndere, samt folk med diverse skavanker og fysiske udfordringer.

PRIS & TILMELDING

Forløbet starter 25. august og slutter 13. oktober.

650 kr. indtil efterårsferien (8 gange)

Når du har betalt skal du ikke gøre yderligere, så er du meldt til og du får en infomail nogle dage før holdstart.

LÆS MERE OM SISSE SIEGUMFELDT HER