Velkommen i Blå Himmel Yoga

Blå himmel Yoga ligger nu hos Kula Yoga i Værløse, hvor Sisse underviser sine kurser, uddannelser, og hold for børn og voksne, i forskellige former for yoga.
Yoga er en stresshåndteringsteknik der gennem bevidst, detaljeret arbejde med kroppen styrker sindet. Du bliver roligere og mere klar i hovedet, og dit nervesystem bliver mere modstandsdygtigt over for stress. Kroppen retter sig ud og du bliver bliver stærk og smidig.
Yoga føles godt – at være fuldt til stede i kroppen, ligesom da man var barn, er naturligt og giver et dybt velvære. Livet bliver lidt mere simpelt og fyldt med glæde og spontanitet.
Blå himmel Yoga hos Kula

Hjertebarn Børneyogalæreruddannelse

Blå himmel Yoga Børneyogainstruktøruddannelse
Blå Himmel Yoga tilbyder kurser for yogalærere, lærere, pædagoger, forældre og alle, der har børn på hjerte.
Børn i dag har travlt og får tusindvis af indtryk dagligt. Børneyoga og BørneMindfulness giver dem mulighed for at finde større ro, fokus og glæde i en hektisk hverdag.
Kropsbevidsthed, styrke og smidighed øges, og børnene får redskaber til selv at finde ro. Yoga er utrolig alsidigt og sprog, kognitive evner, sociale kompetencer, og personligt værd trænes og styrkes også i Børneyoga.
Hos Blå Himmel Yoga har vi en 4 dages uddannelse (Hjertebarn)

Uddannelse i Aerial yoga

Uddannelsen foregår i de smukke højloftede lokaler hos KULA Yoga i Værløse.
Aerial Yoga er en ny, mere og mere populær yogaform der foregår delvis i en særlig slynge/hængekøje. Stoffet man ligger i minder om det man bruger i cirkus, og Aerial Dance, men formet som en slags hængekøje, der gør at man ikke behøver at være cirkusartist for at dyrke Aerial Yoga.
Aerial Yoga har legende og akrobatiske elementer, men man kan også lave meget blid Restorativ Aerial. På uddannelsen får du indblik i de mange måder man kan bruge slyngen, du lærer at undervise Aerial Yoga sikkert og med variation.
Blå himmel Yoga Aerial Yoga Teacher Training

Retreats

På yogaretreat er der tid og plads til bare at være til.
Der er intet bedre end den dybe fred og glæde som yoga og meditation giver, når man fordyber sig i det over flere dage eller en uge.
Siden 2009 har Sisse Siegumfeldt afholdt over 30 retreats i Danmark, Sverige og Grækenland, både ugelange kurser og weekendture. Hun siger:
“Det er så fantastisk hvad sådan en tur kan udrette, hvordan man kan nulstille krop og sind og virkelig starte på en frisk, fuld af glæde og overskud, når sanserne folder sig ud og sindet falder til ro.”