Aerial yoga

Aerial Yoga Uddannelse

12.,  13. , 26. , 27. maj 2022 (incl. St. Bededag og Kr. Himmelfart)

samt valgfri mulighed for Aerial Retreat d. 20. - 22. maj på Møn Retreat Center

Jeg udbyder nu for 11. gang Aerial Yoga Uddannelse, for yogalærere, fitnessinstruktører, poledansere, dansere eller nysgerrige sjæle. Uddannelsen foregår i de smukke højloftede lokaler hos Kula Yoga, 600 m. fra Værløse St.

 

CLICK HERE for the English version of this page.

Aerial Retreaten, der ligger mellem de to moduler, er helt valgfri og åben for alle, den betales og bookes seperat hvis du ønsker det, du får 10 % rabat. Her har du mulighed for at træne og blive rigtig fortrolig med slyngen, samtidig med at du er på retreat.

Aerial Yoga er en ny yogaform der bliver mere og mere udbredt, også i Danmark. Det foregår delvis i en særlig slynge/hængekøje der hænger ca. 1 m. over gulvet. Stoffet man ligger i minder om det man bruger i cirkus, i disciplinen silks, men formet som en slags hængekøje, der gør at man ikke behøver at være cirkusartist for at dyrke Aerial yoga. Slyngen bruges både samlet, som et slags bælte, og bredt ud, som en hængekøje.

Slyngen opfordrer til at lave mere yoga med hovedet nedad hvilket er sundt og foryngende for både krop og sind. Den konstante udfordring af balancen gør at man arbejder meget dybtgående med kernemuskulaturen, hænderne og overkroppen, samtidig med at man stimulerer sin rumlige sans. Aerial yoga har legende og akrobatiske elementer, men man kan også lave meget blid Restorativ Aerial. Afspændingen til sidst er endnu en grund til at så mange elsker Aerial: slyngen omslutter kroppen som en slags puppe og giver en helt utrolig beroligende og støttet kramme-vugge-fornemmelse.

Aerial yoga er således mange ting (og kaldes også AntiGravity, AeroYoga, Unnatta, etc.) og bevæger sig i krydsfeltet mellem dans, akrobatik, træning og yoga. Vores tag på Aerial yoga her i Blå himmel Yoga er  at slyngen først og fremmest er et nyt og banebrydende redskab som vi bruger til at lave yoga med. Vi beholder fordybelsen og kropskontakten som vi har i "rigtig" yoga, men tilsætter et element af leg, akrobatik og sjov. Uddannelsen foregår både som teori og praksis for at give dig helt konkrete redskaber til at undervise sikkert i Aerial Yoga.

På uddannelsen får du:

- en grundig, praktisk indføring i Aerial yoga

 • Lær at udføre og undervise alle de mest brugte stillinger.
 • 100+ sider manual med grundige instruktioner og billeder (originalt materiale).
 • Samt flips, tricks og legende stillinger på brugerniveau.
 • Aerial conditioning: styrketræning med slyngen.
 • Blid yoga i slyngen, med slyngen tæt ved gulvet.
 • Partneryoga og massage i slyngen.

- teoretisk viden om Aerial yoga

 • Indføring i sekvensering og flow.
 • Aerial yoga pædagogik og etik.
 • Hands-on adjustments.
 • Sikkerhed i undervisningen. Gruppeundervisning, open-level fifs, begyndere, osv.
 • Teori om det vestibulære system, og hvorfor det er godt at hænge på hovedet.
 • Praktisk anatomi.
 • Sikkerhed og hvordan man binder og hænger en yogaslynge/ rigger et studie.

Forudsætninger

Kurset henvender sig bla. til yogalærere, Pilates-, pole-, fitness-intruktører, dansere, men er åben for alle interesserede. Da Aerial yoga ikke er særlig udbredt herhjemme kan det være svært at øve sig og tage timer i det, og det har vi fuld forståelse for. Hvis du ikke har mulighed for at tage timer i et studie, så anbefaler vi at du køber en slynge og træner hjemme ud fra videoer på fx Youtube. Hvis du er tilmeldt uddannelsen får du 5 aerialtimer på Sisses forløb i Blå himmel (som nu bor hos Kula Yoga i Værløse), samt 10% rabat på vores yogaslynger og vi sender forslag til gode videoer. Vi forventer med andre ord ikke at du er en ørn til Aerial Yoga, men blot at du har prøvet det og fået en vis tilvænning til slyngen. Som noget nyt ligger der en Aerial retreat i mellem de to moduler, den kan du vælge at deltage på (den er ikke incl. i prisen på uddannelse), og her er masser af tid til at øve i slyngen.

Underviser

SISSE SIEGUMFELDT har levet af at undervise i yoga siden 2005, og har flere Yogalæreruddannelser bag sig, samt Børneyogalæreruddannelse, to Aerial Yoga uddannelser, Mindfulnessuddannelse mm. Hun har også en skummel fortid som cirkusprinsesse. Hun har desuden udgivet bøgerne "Yoga et kvarter om dagen" (Gyldendal 2013) og  "Yoga for børn - og deres voksne" (Gyldendal 2016). Hun siger:

"Første gang jeg prøvede Aerial Yoga var det for at prøve det der nye gimmick med at man nu skulle lave yoga i en hængekøje. Jeg tænkte det nok ville blive sjovt, og havde på ingen måde forestillet mig at jeg ville ligge stortudende i slyngen i slutningen af timen. Aerial yoga er altså mere end bare sjovt, det er dybt og forløsende og trygt og ægte yoga. Jeg elsker det."

LÆS MERE OM SISSE SIEGUMFELDT

Sisse er registreret hos Yoga Alliance med:

Udtalelser:

“I 4 dage trænede jeg ariel yoga hos Sisse Siegumfeldt i Blå Himmel Yoga. Det er fantastisk hvad sådan et stykke stof kan gøre. Legetøj til fordybelse i yoga stillinger, til muskel træning, til kraft præstationer, til total afslapning.
Legen er lige begyndt og der er mange sjove, totalt anstrengende og fuldkommen afslappende timer at se frem til.
Tak Sisse og Constanza for jeres rejse med os gennem dagene. I er super skønne og dygtige og holdt os godt til ilden 🙂”

 

“Tusind tak for den skønneste uddannelse, det har været hårdt, sjovt, og bare dejligt <3 I underviser begge med stor viden, kyndighed og tålmodighed, og jeg er dybt misundelig over jeres legende lethed i slyngerne, haha. Der kommer jeg til! Jeg føler mig rigtig godt klædt på til at undervise sikkert i Aerial Yoga, og har et kæmpe bagkatalog at trække på, så jeg kan lave varierede programmer. Manualen er guld værd!! Tak.

E-RYT 200 Yoga Alliance Mark
RCYT Yoga Alliance Mark
YACEP Yoga Alliance Mark

Inkluderer

Fire dages undervisning på et lille hold

10 % rabat på Aerial-retreat d. 20.- 22. maj (valgfri deltagelse)

5 gratis Aerial-timer i Blå himmel Yoga i Værløse på Sisses forløb

Manual (ca. 100 s. Originalt materiale)

10 % rabat på yogaslynge

Lukket Facebook-gruppe med kollegial sparring

Diplom (ved fuld deltagelse og deltagelse i prøveundervisning på kurset)

 

PRIS : 5500,-

 

Har du yderligere spørgsmål eller er du i tvivl om kurset er for dig, så skriv på sisse@sisseyoga.dk

Information

Torsdag - fredag d. 12. - 13. maj kl. 10:00-17.00 (fredag er St. Bededag)

Torsdag - fredag d. 26. - 27. maj kl. 10:00-17.00 (torsdag er Kr. Himmelfart)

Valgfri deltagelse i Aerial retreat på Møn d. 20. - 22. maj (ikke incl. i prisen her)

Tilmelding

Ved at betale første rate, eller det fulde beløb på knapperne herunder.

Adresse

KULA Yoga

Kirke Værløsevej 26A

3500 Værløse