Event med Aerial Yoga

Prøv Aerial Yoga

Har du et firmaarrangement eller en polterabend, eller bare en veninde/venne-komsammen? Så er Aerial Yoga virkelig sjovt, tilgængeligt, afslappende og helt specielt.
Jeg har mulighed for at booke lokale i Kbh. NV. i NOR: Nordic Health House (alt. Værløse i KULA YOGA)

Aerial Yoga er en blanding af yoga/dans/cirkustræning men hvor alle kan være med. Det foregår delvis i en særlig slynge, et stort stykke stof, der hænger en meter over jorden. Slyngen er både fantastisk til en mere wellnessagtig og afslappende session, eller til en mere udfordrende træning, hvor man også laver nogle tricks og flips. Som regel laver vi et program der kombinerer de to, efter jeres ønsker - alle kan lære at hænge på hovedet, hvis I ønsker det (det er fantastisk).  Det hele er grundigt og sikkert instrueret af Sisse Siegumfeldt, der har undervist i Aerial yoga i en årrække.

Arrangementets forløb

Man behøver ikke at have nogle særlige forudsætninger for at deltage, bare et nysgerrigt sind. Hvis der er deltagere med alvorlige fysiske skader eller begrænsninger skal vi selvfølgelig have det at vide. Er du gravid vil du blive nød til at springe en hel del stillinger over, men du kan være med som fotograf 🙂

Vi laver en opvarmning i slyngen, og bliver fortrolig med den og dens bevægelser. Derefter forskellige yogaøvelser i slyngen, og prøve at hænge omvendt (hvis man har lyst).

Tid kan være fra 1 til 2,5 time alt efter hvad jeres ønsker er. Aerial yoga er meget alsidigt og man kan også lave partnerøvelser og flyvende massage a la acroyoga. Det kan evt. afsluttes med en Ansigtsyoga intro session, hvis I virkelig skal forkæles (se box).

Faciliteter

NOR: Nordic Health House er et stort yogastudie med tilhørende cafe, der ligger i Nordvest, med barer og cafeer i nærheden. Der er et lille omklædningsrum og et enkelt bad. Der er 16 slynger.

Kula Yoga er et stort smukt lokale med højt til loftet, her er virkelig smagfuldt. Vi har mulighed for omklædning, så I har mulighed for at skifte til træningstøj inden arrangement, men desværre ikke bad. Der er mulighed for 18 (20) slynger. 

 

Priser

Der er 17 slynger på NOR.

1 times Aerial yoga og koster 175,- pr. person (dog min. 1600,-) 

1,5 times Aerial event koster 250,- pr. person (dog min. 2000,-)

2 timers Aerial event koster 325,- pr. person (dog min. 2600,-)

Hvis der er en brud involveret er hun gratis 🙂

Dvs. hvis I er færre end 8-9 personer betaler I mere pr. person. Alt er incl. i disse priser. Andre pakker kan aftales.

På KULA: HUSK at aftale hvis I vil bruge stedet bagefter til at drikke champagne en halv time fx. - det koster tidsmæssigt det samme som undervisning. (Der er selvfølgelig mulighed for lige at klæde om efter).

HUSK at medbringe kontanter på dagen.

Vi glæder os til at se jer!

+ Ansigtsyoga

Kombiner din Aerial event med Ansigtsyoga for total gennemforkælelse. Ansigtsyoga er afstressende og opstrammende træning af ansigtet. Det er både en langsigtet slow-aging strategi, men også en hjælp mod hovedpine, tænderskæren osv. Og så er det sjovt at prøve at blive bevidst om de 56 muskler i ansigtet og bevæge dem - hvem kan rokke med ørerne?

Læs mere om Ansigtsyoga her - priserne er de samme som for Aerial events og kan kombineres med fx. en times Aerial Yoga og en halv times Ansigtsyoga.

Polterabend event
Polterabend event