AFLYSTYoga-retreat i Grækenland med Blid Yoga, Ansigtsyoga og Funktionelt Flow.

AFLYST i 2021 – ny dato i 2022 er på vej – Med Sisse Siegumfeldt 

En uges yoga, meditation og fordybelse på den smukke græske ø Lesbos. Giv slip på hverdagens krav, lad stressen blive hjemme, og giv dig selv en uge til at ånde nuet ind og mærke livsglæden boble. På yogaretreat kan du gå virkelig i dybden med yoga og meditation og opleve den frihed og forandring det kan medføre.

De sidste 11 år før covid-19 har jeg taget til Lesbos og Milelja Retreat Center. Så skønt, roligt, dybt og nærende et sted finder man sjældent på denne jord. Vi har hele stedet for os selv, der er ikke andre gæster, kun fred og ro.

Vi starter dagen med guidet Meditation efterfulgt af Funktionelt Flow hvor vi går op i at styrke typisk svage områder, virkelig lære leddene godt at kende, udfordre kroppen på nye måder, og have det sjovt samtidig. Bevægelserne er noget af tiden kædet sammen i et flow, og niveauet tilpasses den enkelte deltager – begyndere som øvede er velkomne.

Tidligt på aftenen laver vi Hatha-yoga med fokus på tilstedeværelse, åndedræt, at komme helt ned i tempo og mærke hver eneste fiber i kroppen slappe af. Her er der flere lange stræk, liggende og siddende stillinger, ro og genopladning.Vi slutter af med afstressende og foryngende Ansigtsyoga og Afspænding. Hver dag har et tema, og vi arbejder med tankerne bag yoga i forhold til en almindelig hverdag og som et led i en personlig udviklingsproces.

Midt på dagen er der mulighed for at gå på stranden, vandre i naturen, stirre ud over det Ægæiske hav, eller nyde nuet i poolen hjemme på yogahotellet Milelja. En eftermiddag er fri, så man kan tage på en længere tur, hvis man har lyst, istedet laver vi meditativ yoga i stearinlysenes skær sent om aftenen.

Det er tiende år i træk at jeg afholder retreat på Milelja – der er bare perfekt. Milelja Retreat Center er et lækkert og hyggeligt hotel der specialiserer sig i yoga-kurser. Der er store, luftige enkelt- og dobbeltværelser, klorfri pool med vand fra stedets egen mineralske kilde, varm jacuzzi, wellness-spa, god massage, en overdådig morgenmadsbuffet og fantastiske omgivelser. Den smukke Yoga-sal er rund og med udsigt over bjergene og den lille middelalderby Molyvos, se www.milelja.com. Stedet hylder den enkle græske stil, men med alle moderne bekvemmeligheder, såsom air condition, wifi osv.

Stranden nær Milelja er et af mine yndlingssteder på denne jord: der er helt fredeligt, ikke andet end vand, himmel, horisont og lyden af bølgerne. Den er dog stenet, men der er fine sandstrande lige i nærheden. Molyvos, som ligger 15 min. gang væk, er en hyggelig havneby på Lesbos’ nordøstlige spids, med udsigt til Tyrkiet. Alle husene er bygget i natursten og byen slanger sig op af bjerget, med små stejle gader på kryds og tværs. Byen er fredet, hvilket vil sige at det ikke lovligt at bygge i moderne materialer, så der er ingen store hoteller eller discoteker. Molyvos har i gennem mange år været et yndet rejsemål for yogaentusiaster på grund af den smukke natur, de hyggelige små cafeer og tavernaer og den varme stemning.

I løbet af de sidste år er øen blevet mere forbundet med flygtninge end med yoga – men ruterne har ændret sig og der kommer ikke flygtninge ind ved Molyvos længere, og flygtningelejren på sydøen er over 100 km væk. Desværre er turisterne også udeblevet i stor stil siden sommeren 2015, så vi støtter lokalsamfundet og de fantastiske mennesker på øen ved at blive ved med at komme. Lokalbeboerne er et særligt folkefærd – de er blevet nomineret til Nobels fredspris for deres måde at tage imod flygtningene på dengang i 2015.

Namaste Sisse

INFORMATION

Ankomst:
Afgang:
Underviser: Sisse Siegumfeldt
Undervisningssprog: Dansk

Tilmelding
For mere info: info@blaahimmelyoga.dk
Tilmelding sker ved indbetaling af depositum kr. 2000,- Tryk på knappe herunder, eller indbetal på reg. 8125 konto. 1250051898 eller Mobile Pay 26230917. Depositum tilbagebetales ikke ved afmelding fra deltagers side. Restbetalingen sker 8. juli. Man kan stadig tilmelde sig efter denne dato, hvis der er pladser. Prisen kan ændre sig, men den pris du har tilmeldt dig til gælder uanset hvad.

Covid-19
Det er selvfølgelig umuligt at se ud i fremtiden, men vi håber på, at det er nemmere at rejse til august. Skulle covid-situationen forhindre os i at komme af sted, aflyses retreatet og pengene tilbagebetales. Men vi krydser fingre og håber på det bedste!

Milelja Retreat Center
Værelse er inkl. stor, lækker morgenbuffet hver dag og to gange fælles aftensmad på Milelja, samt brug af alle faciliteter: pool, spabad osv. Man kan som enkeltperson ønske delt værelse, men kommer der ikke andre deltagere der vil dele, betaler man for enkeltværelse. Vi er de eneste på Milelja, og der er et begrænset antal værelser i hver kategori. Man kan ikke bo andre steder i byen og deltage på retreat på Milelja.

Flyrejse
Vi flyver direkte med Apollo rejser, der har en ugentlig direkte flyvning, det tager kun 3,5 time, plus ca. 5 kvarters taxa. DU KØBER SELV BILLETTEN HOS APOLLO, PT ER PRISEN ca. 2800,- (Kan ændre sig, søg i anonymt vindue). Sisse arrangerer taxaer til Milelja fra lufthavnen. Start og slut dag er rejsedage, uden program, og ønsker du ikke at flyve direkte med Apollo, så kan du vælge en anden rute. Husk at købe rejseforsikring. Blå himmel YOGA er medlem af Rejsegarantifonden (nr. 2549) hvilket beskytter dig i tilfælde af konkurs og lignende. Al fysisk udøvelse er på eget ansvar, som altid efter dansk lovgivning.

PRISER

Undervisning, ca. 25 timers yoga og meditation med Sisse Siegumfeldt

Logi på Milelja Retreat Center inkl.:

  • Brunch hver dag
  • 2 x Aftensmad i løbet af ugen.
  • Brug af faciliteter: pool, spabad, gratis the og kaffe, billig selv-service vin og sodavand, wellness-salon på stedet

Kategori A Stort, dejligt værelse med terrasse med delvis havudsigt og eget bad, eller: Stort, dejligt værelse med stor balkon, havudsigt og bad delt med et andet rum.
Dobbelt, pr. person:          5.500,-
Enkelt:                                 6.600,-

Kategori B  Stort værelse med delt bad med indirekte adgang til terrasse.
Dobbelt, pr. person:          5100,-
Enkelt:                                 6100,-

Kategori C Supercharmerende enkeltstående hus, der ligner en cirkusvogn (men lækker), eget køkken og bad.
Dobbelt, pr. person:         6100,-
Enkelt, pr. person:            7200,-

Kategori D 40 m2 lejlighed med terrasse, bad og køkken
Triple, pr. person:             5500,-
Dobbelt, pr. person:         6500,-
Enkelt, pr. person:            7800,-

Kategori E Meget luksuriøs lejlighed på 36m2 med terrasse på toppen af Milelja. Helt nybygget, med designmøbler og fantastisk udsigt.
Dobbelt, pr. person:         7800,-
Enkelt, pr. person:             9900,-

“Turen til Lesbos var en gave ikke kun for mig selv, men for mine nærmeste – Jeg kom hjem fuld af overskud! Du er en fantastisk underviser, som har plads, overskud og rummelighed til at se og mærke alle på tværs af vores forskellige niveauer og personlighed.”

“Sisse må være verdens bedste yogalærer! Udover at være dygtig, er hun klog og som balsam for sjælen at være i nærheden af. Yogaferie i smukke Milelja på Lesbos med Sisse er det bedste man kan gøre for sig selv! God variation i yoga-undervisningen – fra det blide, mere meditative, til det mere fysisk krævende”

“Mileja er et lille forunderligt og smukt paradis med plads til den fineste yogaboble. Når man lander mærker man roen brede sig. I en uge kan man fordybe sig, inspireres og forsvinde langt ind i Sisses fint varierede og stærkt sammensatte yoga program. Sisse udfordrer alle og har samtidig et skarpt øje for den enkeltes niveau og behov. Jeg lærte meget om yoga og fik samtidig den første fine introduktion til meditation. Det hele vil jeg tage videre med mig på min vej. Samtidig ved jeg at det ikke er sidste gang jeg vil med.”

“Hjemme i Norge igjen og lever på minnene etter fantastiske Yoga dager på Lesbos, Milelja med Sisse. Sisses Yoga er utrolig.Yoga timen er systematisk og individuelt bygget opp. Hun utfordrer deg, du gjør øvelser/stillinger du trodde du ikke kunne gjøre, og du føler deg helt topp etterpå. Gruppen er inkluderende og det passer helt fint å reise med en venn eller alene. Milelja ligger vakkert  og rolig til, har store deilige rom og gode senger.”