Ansigtsyoga enetimer

Sisse Siegumfeldt tilbyder enetimer i Ansigtsyoga i yogastudiet eller via Zoom:

    • Vi kigger på de forskellige udfordringer dit ansigt har, og hvilke ønsker du evt. har kosmetisk.
    • Vi laver øvelser der vækker musklerne til live, strækker og bevidstgør vævet.
    • Du får også et ansigtsprogram som du kan lave selv, med en lille video jeg laver specielt til dig, med instrukser. ⁠ Hvis du ønsker et synligt resultat skal du helst lave programmet (ca. 15 min.) 4-7 gange om ugen.
    • Når du har lært de første øvelser og begynder at kunne styre din ansigtsmuskulatur, har vi en ny tid og du lærer nye øvelser.

Pris

LIGE NU RABAT: 3 x ansigtyoga enetime: 1000,-

Eller en enkelt intro-time: 450,-

(Normalpris: 600,-)

Ansigtsyoga er meget velegnet til online undervisning, da man kan komme helt tæt på, uden at overskride hinandens grænser. Når vi får lov at dyrke indendørs yoga igen, vil det selvfølgelig også være muligt at tage timer in person.

Ansigtsyoga

Ansigtsyoga er præcis som det lyder: Det er træning for ansigtets 56 muskler - med helt specifikke øvelser, der ofte får hjælp af  hænder og fingre som modstand eller "vægte". I ansigtsyogaen strækker og afspænder vi, så ansigtet glatter sig ud, men vi styrker også musklerne, så hele ansigtet løftes. Du kan få stor glæde af det hvis du fx. har spændingshovedpine, trætte øjne eller skærer tænder (megaeffektivt!), eller hvis du har tunge øjenlåg, spændingsrynker mellem øjenbrynene, eller Resting Bitch Face (ser bister ud, selv når du er glad).

Ansigtsyoga er altså også en naturlig måde at forholde sig til ansigtets ældningstegn, både spændingsrynker, indfaldne rynker og tyngdekraftsrynker - det virker inde fra og ud, ved at aktivere musklerne og stimulere gennemstrømningen, og derved collagendannelsen, i huden. På den måde giver ansigtsyoga et smukt, udtryksfuldt og levende ansigt og en effektiv og langsigtet slowaging.

Og så er det også bare dejligt og beroligende at lære sin ansigtsmuskulatur at kende indgående. At udfordre nervesystemet ved at lære en "ny" del af kroppen at kende vil altid være spændende, nogen gange udfordrende, men også utrolig behageligt, i det man med det samme mærker den opfriskende effekt. Spændinger i ansigtets muskulatur påvirker ofte vagusnerven, der regulerer hele kroppens stressrespons, så når der kommer bedre plads og gennemstrømning i ansigtet, kan det mærkes beroligende overalt.

Ansigtet er den del af kroppen vi kommunikerer med, og der flertallet af vores sanser sidder. Det afslører nemt om du er bekymret, udmattet og træt, eller om du er glad og fuld af energi. Ansigtet viser  også typisk tegn på stress længe før de andre dele af kroppen får smerter eller dårlig funktion. Det kan altså blive din advarselslampe der lyser før mere alvorlige symptomer på langvarig stress viser sig.

Sisse Siegumfeldt, indehaver af Blå himmel

Gennem de sidste 20 år er yoga i høj grad blevet den røde tråd i mit liv, og jeg har undervist på fuld tid siden 2004.  Min tilgang til at undervise yoga er at se folk i øjnene og formidle yoga, så enhver kan forstå det. Alle skal have en varm og god oplevelse og en glad krop (- og ansigt!) med hjem. Jeg har et utal af yogauddannelser bag mig, men min første uddannelse var som skuespiller, på Lee Strasberg Theatre Institute i New York, da jeg var ganske ung. Her blev jeg bevidst om de spændinger man ganske ubevidst kan bære rundt på i sit ansigt og hvordan det påvirker ens stemme, mimik, ja hele ens udtryk.  Siden har ansigtet været på landkortet hos mig - i 00'erne var jeg optaget af Facercise og igennem sangundervisning blev jeg introduceret til massageteknikker og stræk. Men først for nylig, med Ansigtsyogaen, har jeg oplevet en omfattende og metodisk tilgang til styrkelse og afspænding af ansigtet.

Jeg har taget yogauddannelser hos: Hatha Yoga hos Claus Hagen 2004-05, og efterfølgende Vinyasa Yoga hos Yoga Arts Teacher Training 2007. Anusara Immersions 1-3 hos: Desiree Rumbaugh, Jordan Bloom, Neesha Zollinger 2009-2010 og Det Lille Yogahus’ Børneyogalæreruddannelse 2012-2013, Mindfulness- instruktør uddannelse 2014, Aerial Yogauddannelser hos Aerial Yoga Berlin 2016 og Om Factory New York 2018, Yoga Detour om mobility-orienteret yoga 2019, Ansigtsyogauddannelse hos Ditte Parby her i Blå himmel.

Jeg har desuden skrevet bogen: “YOGA – et kvarter om dagen” (Gyldendal 2013) og “Yoga for Børn – og deres voksne” (Gyldendal  2016), og lavet DVD´en “BørneYoga og de 5 Sanser” (SisseYoga 2011).

Jeg er medlem af Yoga Alliance som E-RYT 200, RCYT og YACEP. Derudover medstifter af Danske Yoga- og Meditationslærere (DYOM) og medlem af bestyrelsen.