Betingelser & Levering

GENERELT

Når du køber yogatimer, workshops, eller varer hos Blå himmel YOGA siger du samtidig ja til vores købs- og betalingsbetingelser, så læs dem venligst grundigt. Alle priser er i danske kroner, DKK. Dine oplysninger bliver krypterede og er sikre, inklusiv dine bankoplysninger, se mere under Persondatapolitik.

WEBSHOP OG SHOP

Betaling i vores Webshop foregår med Dankort eller kreditkort (MasterCard, Visa, JCB, UnionPay og American Express), der er ikke gebyr. Alle priser er i danske kroner, DKK. Priserne vises uden forsendelsesomkostninger. Dine oplysninger bliver krypterede og er sikre, inklusiv dine bankoplysninger. Vi beholder ingen oplysninger.

Du kan også købe varer i cafeen, med kort, kontant eller Mobile Pay.

Offentlige institutioner kan anvende EAN-fakturering som betalingsmulighed ved at udfylde EAN nr., institutionens navn, kontaktpersons navn og så vælge bankoverførsel. Vi sender så en EAN-faktura (shoppen understøtter det ikke automatisk).

FORSENDELSE

Levering sker med PostNord hjem til dig eller med CoolRunner til en Pakkeshop i nærheden (eller ved små pakker, direkte til dit hjem). Udgiften for levering er typisk 39,- (gavekort kr. 19, workshops kr. 0,-) og lægges til varens pris, hvilket fremgår tydeligt i indkøbskurven. Pakker over 5 kg. koster 120,- Mindre pakker, såsom tøj, sendes typisk direkte til dit hjem, lidt større pakker sendes til en pakkeshop. Dette er for at holde prisen på levering nede.

Institutioner: Plejer at foretrække direkte levering i stedet for Pakkeshop, og her følger forsendelseomkostningerne PostNords takster. Forsendelse udenfor Danmark, også til Grønland og Færøerne, er dyrere.

Når en ordre er afgivet, går der 3-5 hverdage før du har dine varer. Penge for varerne trækkes først fra din konto når alle varer er sendt afsted. Er varen forsinket vil du få besked via e-mail.

FORTRYDELSESRET FOR VARER

Hvis du fortryder købet, kan du inden for 14 dage meddele os det. Herefter har du yderligere 14 dage til at returnere varen hvorefter du vil få pengene retur. Varen skal som udgangspunkt være ubrugt, dvs. som i en butik, man må godt prøve tøjet og kigge på varerne, men tags osv. skal være på. Hvis varen er i en stand vi kan sælge den igen refunderer vi det fulde beløb du har betalt (incl. fragt), men du betaler selv portoen for at sende varen retur. Efter den nye forbrugerlov kan man også fortryde et køb hvor varen er taget i brug, det er her op til os at vurdere hvad varen evt. vil kunne sælges for som brugt. Denne vurdering sker først efter vi har modtaget varen og gennemgået den og returportoen er stadig for egen regning. Print din faktura ud og læg i pakken, som skal pakkes omhyggeligt og sendes til: Strandboulevarden 75, 2100 Kbh. Ø.

REKLAMATION

Vi pakker vores varer meget grundigt ind, men er din vare alligevel blevet beskadiget i transporten, skal du kontakte os på info@blaahimmelyoga.dk hvorefter vi aftaler nærmere ang. ny vare. Dette skal ske indenfor rimelig tid af varens modtagelse. Opstår der indenfor 2 år problemer eller fejl med varen, udover hvad man kan fovente ved alm. brug, skal vi ligeledes kontaktes, med faktura og grundig beskrivelse af manglen. Hvis manglen skyldes fejl eller beskadigelse under transport får du en uskadt vare istedet, såfremt varelager haves.

WORKSHOPS / KURSER / UDDANNELSE / RETREAT

Betaling for workshops og kurser foregår med kreditkort online. Købet er bindende. Ved de længere kurser gives der evt. kredit ved aflysning pga. sygdom (lægeattest). Hvis der skulle komme lockdown igen, flyttes kurser, workshops og retreats og din tilmelding til en given event vil blive flyttet. Det foregår rent praktisk ved at du bliver tilbudt nye datoer og vælger hvornår du vil tage det relevante kursus, workshop eller retreat. Det er ikke muligt at tilbagebetale, den bindende tilmelding gælder.

KLIPPEKORT

Købes over nettet i fanebladet Skema med MasterCard, Visa, JCB, UnionPay og American Express.

At købe klip er at forpligte sig til et forløb, f. eks. 5 måneder ved et 10-turskort. Du bestemmer selv hvordan forløbet skal sammensættes, men efter 5 måneder er det slut. Og ligesom hvis du var tilmeldt et 5 måneders forløb på en aftenskole, får du heller ikke her penge tilbage for ubrugte gange. Klippekort kan dog sættes i bero ved sygdom eller ferie (1 gang om året, i min. 1 måned) - men vi skal have besked før dit klippekort udløber. Er klippene slettede, er det for sent. Hvis der kommer lockdown igen vil vi hurtigt gå over til at streame de fleste hold, hvorfor vi IKKE refunderer klip der udløber under en lockdown.

Fortrydelsesret på klippekort:  har du ikke taget dit klippekort i brug, kan du indenfor 14 dage efter købsdatoen meddele os det og få prisen refunderet.

Klippekort er personlige og må ikke deles. Dog må man gerne invitere folk med en enkelt gang og klippe på deres vegne, så de kan lære os at kende 🙂 Du kan simpelthen booke dig på et hold to gange og tage din ven under armen. Klippekort gælder et bestemt antal måneder fra købsdatoen, ikke fra den dato du tager det i brug.

YOGAHOLD og BØRNE/TEENYOGA

Ved en evt. ny lockdown streames yogaholdene, der kan forekomme ændringer i skemaet pga. praktiske udfordringer og deltagertilstrømning.

PRØVETIME

Køb af prøvetime er begrænset til én prøvetime per person. Herefter kan man benytte sig af de andre betalingsmuligheder, hvis man ønsker at fortsætte med at gå til yoga hos Blå Himmel.

MEDLEMSKAB og HOLD-MEDLEMSKAB

Betaling for medlemskab foregår gennem Epay. Der er intet gebyr. Medlemskab er abbonnement på ubegrænset yoga, der trækkes på en fast månedlig dato, som er den samme dato du oprindelig købte medlemskabet. Hold-medlemskab er tilknyttet et fast ugentligt hold, ligesom aftenskoletilmelding, bortset fra at man betaler måned for måned.

Medlemskabet træder i kraft fra købsdatoen, ikke den dag du tager det i brug. Medlemskab er bindende de første to måneder og kan så opsiges senest en uge før din næste betaling. Hvis du får nyt kreditkort og vil bruge det til dit medlemskabs-abonnement, skal du selv ændre det her: https://www.blaahimmelyoga.dk/min-konto/

BOOKING

Bookning af hold, hvad enten du har medlemskab eller klippekort, foregår her på hjemmesiden, under Skema. Bookningen af et givent hold er bindende, men kan dog afmeldes indtil 7 timer før. Hvis du har klippekort og udebliver fra et booket hold, bliver klippet trukket alligevel. Har du medlemskab og udebliver uden at afmelde, vil du blive opkrævet 40,- i bøde pr. hold.

Medlemskab og klippekort kan ikke bruges til forløb såsom Børneyoga og Gravidhold. Visse workshops kan betales med klip, men ikke med medlemskab.

VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER

Blå himmel Yoga ved Sisse Siegumfeldt

CVR/SE-nr.: 32919774

Strandboulevarden 75

2100 Kbh. Ø.

Tlf. +45 26 23 09 17

Sisse@sisseyoga.dk

Spar Nord Bank reg. 8125 konto. 1250051898

IBAN DK7081251250051898 SWIFT/BIC SPNODK22