Blå Himmel Yoga
Strandboulevarden 75
2100 København Ø

Firmainfo
Blå Himmel Yoga ved Sisse Siegumfeldt
CVR: DK32919774

   info@blaahimmelyoga.dk

   +45 26 23 09 17

Om os & Kontakt

Blå himmel YOGA ligger lyst og hyggeligt på Strandboulevarden 75, ml. Nordre Frihavnsgade og Århusgade. Vi har små hold og højtuddannede lærere og lægger vægt på nærvær og personlig instruktion. Der er god stemning, ro og ægte kvalitetsyoga - og du kan komme lige som du er.

Vi har 16 drop-in hold med Hatha, Flow, Begynder-hold, Blid Hatha, Aerial Yoga og Yin Yoga. Du kan vælge mellem klippekort, medlemskab, og hold-medlemskab - tag den løsning der passer dig og dit liv bedst. Se mere under PRISER.  og YOGAHOLD.

Vil du mere i dybden med specifikke emner, så har vi ofte WORKSHOPS om fx. stress, søvn, holdningsproblemer, skulder/ryg, Aerial workshops, osv.

Derudover har vi Byens Bedste BØRNEYOGA med 11 ugentlige hold i alle aldersklasser. Yogabørn er glade børn!

Har du en baby på armen eller i maven har vi også GRAVIDYOGA og EFTERFØDSELSYOGA med Arenze Fischer, som er særdeles veluddannet og erfaren på området.

Hvert år holder vi YOGARETREAT i Grækenland og på Samsø og Møn med indehaver Sisse Siegumfeldt der har undervist siden 2004 og dyrket yoga siden 2000.

Og så har vi verdens bedste elever i alle aldre og på alle fitnessniveauer - fælles for dem er at yoga og en god stemning betyder noget for dem. En glad elev udtaler:

“I Blå himmel Yoga er der ægte yoga, et trygt sted der krammer dig og støtter dig til at blive stærkere og gladere - en bedre version af dig”