KLIK FOR INFO: Børneyoga og de fem sanser – online

kr. 0,00

OBS. DU KAN IKKE KØBE DETTE PRODUKT HER I WEBSHOPPEN, DET GØR DU I SIMPLERO

Kom godt i gang med Børneyoga med fem små træningsvideoer med yoga for børn, samt tre afspændings-lydfiler, to børnemassager og en intro om hvordan du gør.

Programmet er for børn ca. 5-10 år og deres forældre, venner og søskende – alle må være med!

Med udgangspunkt i sanserne fører Sisse og yogabørnene os gennem fem sjove og poetiske fortællinger med hoppende ninjaer, ildspyende drager og faldskærmsudspringere der svæver på en sky. Bevægelse, afspænding og åndedræt, alt sammen roligt formidlet lige i børnehøjde med historie og sjov, i et fint, drømmerisk univers.

Mindfulness, afspænding og børnemassage giver de bedste betingelser for ro, egenomsorg og selvregulering, på børnenes præmisser.

Videodelen af dette program udkom oprindeligt som en DVD, og blev en kæmpe bestseller med fire oplag. Den er perfekt til yoga med dine børn derhjemme, og bliver også brugt flittigt i institutioner. I dette program er der så tilføjet lydfiler, børnemassager og en intro, så det hele er lige til at gå til.

PRIS: 349,-

 

KØB DEN I SIMPLERO: https://blaahimmelyoga1.simplero.com/purchase/196130-Boerneyoga-og-de-fem-sanser?fbclid=IwAR0degBsD6VYaerRy7cVyLXBOG1D8DDF6xGkOTr74_1QsCU5oVLwhVt2TmU

 

 

Kategori:

Yderligere information

Vægt 0,1 g