Stressfri og Stærk forløb / Torsdage 17.30 – 19.00

kr. 900,00

Stressfri og Stærk Yoga-forløb

De to absolut vigtigste ting du kan gøre for din krop for at vedligeholde den og trives i den, er at blive: Stressfri og Stærk. De to ting ses ofte som en modsætning, styrketræning lyder hårdt og derfor stressende. Men min yoga er langsom, sej, stærk, dyb, mindful og stressreducerende. Der er ikke noget modsætningsforhold, at føle sig stærk og groundet i kroppen er i sig selv beroligende, og at træne musklerne i en yogatime, bringer stresshormonerne ned og lykkehormonerne op.

 

Forløbet gennemgår hele kroppen med fokus på styrke, velvære og bevægelighed. Der sker en udvikling med din krop undervejs, og derfor vil der også være progressioner i øvelserne, så alle får et mærkbart udbytte.

Funktionel yoga bygger på nyere forskning om nervesystemet og bindevævet og inddrager bla. elementer fra mobilitytræning. Vi arbejder med mobilitet, stabilitet og styrket kropsbevidsthed, aktive stræk og en masse props. Der indgår også almindelige yogastillinger og balancer og vi aktiverer hele tiden krop og nervesystem på nye måder. Du bliver stærk og smidig på den seje måde, hvor du kan bruge din krop i yderstillingerne. 

Vi arbejder med åndedrættet, nervesystemet, mindfulness-teknikker og det åbne hjerte for at finde dyb ro og kropslighed – glæden ved at være til.

Functional yoga er en inkluderende yogaform, der både er relevant for rutinerede yogaudøvere og begyndere, samt folk med diverse skavanker og fysiske udfordringer. Alle er velkomne!

Priya Shala hos Grace Tours på Østerbrogade er et smukt rum med højt til loftet, smagfuldt indrettet, i en kæmpe herskabslejlighed.

Når du køber dette produkt beder webshoppen om din adresse og siger at den sender din tilmelding med DAO – det passer selvfølgelig ikke, men er en automatisk funktion man ikke kan slå fra.

PRIS & TILMELDING

TID: Torsdage 17.30 – 19.00

DATOER: 122.8, 29.8, 5.9, 12.9, 19.9, 26.9, 3.10

STED: Grace Tours, Østerbrogade 52, 1. sal

PRIS: 900 kr. (7 gange)

 

Når du har betalt skal du ikke gøre yderligere, så er du meldt til og du får en infomail nogle dage før holdstart.

LÆS MERE OM SISSE SIEGUMFELDT

8 på lager

Varenummer (SKU): 35420 Kategori:

Yderligere information

Vægt 0,1 g