Yogaslynge (Yogagynge) bundet, og med to justerbælter og to karabiner

kr. 1.290,00

Vi har pt. følgende farver hjemme: hvid, sort, sølvgrå, mørkeblå, champagne.

Andre farver kan bestilles: bare bestil en slynge og så skriv en note i bestillingen om hvilken farve du ønsker. Levering ca. 14 dage farver vi ikke har hjemme.

SCROLL NED OG LÆS beskrivelsen længere nede på siden. Slyngen er færdiglavet med knuder, justerbælter, og to karabiner. Du får også en video med introduktion til slyngen, der ligger på vores Facebookside.

Varenummer (SKU): 1111 Kategorier: ,

Beskrivelse

Vores slynge er udviklet igennem de sidste mange år med eksperimenter og består af stof med knuder, to justerbælter og to karabiner. Gå ikke på kompromis med din yoga-hængekøje, der findes billigere slynger derude, men ofte er stoffet inferiørt og alt for blødt, det holder ikke, og så er der faktisk ikke sparet noget som helst.

Vi laver selv vores Yogaslynger af det bedste Aerial silk der er ca. 2,5 m. bredt og 5 m. langt (men svarer til andres 6-7 yds. slynger, da vores knude bruger meget lidt stof). Den passer i længden til lofter ml. 2 – 4 m. – det vil sige næsten alle lofter.

Man kan selv justere både længden af stoffet (ved at flytte knuderne, som er en helt simpel knude), og man har yderlige 2 x 100 cm. justerbælte at justere med.

Stoffet er i slægt med det der bruges til akrobatik og cirkus, men er specielt til yoga, ikke-elastisk og strækker sig kun i bredden. Det er ikke egentlig silke (det er det aldrig) men et nylonprodukt der er utrolig stærkt og kan tåle op til 200 kg. og fald fra mange meter. Slyngen er beregnet til to-punkt-ophæng, men kan sagtens bruges til en-punkt med en karabin (mest relevant ved lofter over 3 m. og til mere øvede aerialister).

De to justerbælter er hver ca. 100 cm. så alle i familien kan få glæde af yogaslyngen, de er lavet af klatrereb, for et sikkert og rustikt look, der er pænere i hjemmet end de traditionelle daisy chains. Stoffet er bundet på en særlig måde, der er sikkerhedsgodkendt i Tyskland, og længden svarer til en 6-7 yard slynge bundet traditionelt, dvs. der er virkelig meget stof at boltre sig i. Det tyske system gør dig at vi bruger mindre stof pga. simplere knuder der er meget nem selv at ændre.

Hvis du skal hænge på hovedet og lave almindelig Aerial yoga, så sættes yogaslyngen i en højde der ca. passer med hoftebenet (når du står på flad fod, og breder slyngen fra hofteben til hofteben). Slyngen monteres i loftet, og afstanden imellem de to ophæng er ca. 25 – 50 cm. (eller din numsebredde), jo tættere ophængene er på hinanden, jo mere vil du dreje rundt. Du kan tilkøbe professionel kvalitet pladeøskener her i webshoppen.

Slyngen kan vaskes (uden justerbælter og karabiner!) i hånden eller maskinen ved 30 grader, og hænges til tørre eller tumbles på kølig indstilling.

Advarsel: Sæt dig ind i hvordan man bruger slyngen, tag undervisning og prøv ikke tricks alene. Lad ikke børn lege i den alene og giv dem et blødt underlag. Tag altid smykker af før brug og hold slyngen væk fra skarpe genstande der kan beskadige stoffet, også jeans og lynlåse er forbudt i slyngen. Stoffet falmer hurtigt i solen ved udendørs brug (især turkis) og kan blive beskadiget af grene og bark. Skulle stoffet få et hul og “løbe”, så put neglelak på ligesom med en nylonstrømpe.

På Blå himmels Facebook findes en lille 20 min introvideo til slyngen.

Yderligere information

Vægt 1500 g
Farve

Hvid, Lyseblå, Mørkeblå, Mørkegrå, Petroleum, Sølvgrå, Aqua, Champagne, Sort, Turkis