Yogaslynger i flere farver

Fås pt. i farverne Turkis, Sort og Månesten. Andre farver kan bestilles. Se beskrivelsen længere nede på siden.
Slyngen er færdiglavet med knuder, justerbælter, og der er en monteringsvejledning lagt ved. Du får også en video med introduktion til slyngen, der ligger på vores Facebookside.

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Varenummer (SKU): 1111 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Vores slynge er udviklet igennem de sidste to år med eksperimenter og består af stof og daisychains – karabiner behøves ikke hvis du bruger en gyngekrog (se billede), men kan tilkøbes. Gå ikke på kompromis med din yogaslynge, der findes billigere slynger derude, men ofte er stoffet inferiørt og alt for blødt, det holder ikke, og så er der faktisk ikke sparet noget som helst.

Vi laver selv vores Yogaslynger af det bedste Aerial silk der er 3 m. bredt og passer i længden til lofter ml. 2,25 – 4 meter – det vil sige næsten alle lofter. Man kan selv justere både længden af stoffet (ved at flytte knuderne), og man har yderlige 2 x 120 cm. daisy chain at justere med. Stoffet er i slægt med det der bruges til akrobatik og cirkus, men er specielt til yoga, ikke-elastisk og strækker sig kun i bredden. Det er ikke egentlig silke men et nylonprodukt der er utrolig stærkt og kan tåle op til 200 kg. og fald fra mange meter. Slyngen er beregnet til to-punkt-ophæng, men kan sagtens bruges til en-punkt med en karabin (mest relevant ved lofter over 3 m. og til mere øvede aerialister).

De to justerbælter (daisy chain), er hver ca. 120-140 cm. så alle i familien kan få glæde af yogaslyngen. Stoffet er bundet på en særlig måde, der er sikkerhedsgodkendt i Tyskland og længden svarer til en 6-7 yard slynge bundet traditionelt, dvs. der er virkelig meget stof at boltre sig i.  Det tyske system gør dig at vi bruger mindre stof pga. simplere knuder der er nemmere selv at ændre. Hvis du skal hænge på hovedet og lave almindelig Aerial yoga, så sættes yogaslyngen i en højde der ca. passer med hoftebenet. Slyngen monteres i loftet, og afstanden imellem de to kroge er ca. 10 – 40 cm. (eller din numsebredde), jo tættere krogene er på hinanden, jo mere vil du dreje rundt. Krogene medfølger ikke, da de afhænger af loftet. Hvis du bruger lukkede kroge, øskner, skal du tilkøbe to karabiner, hvis du bruger S-kroge/gyngekroge er det ikke nødvendigt, der sætter du justerbæltet direkte på krogen (se billede).

Slyngen kan vaskes (uden daisy chains) i hånden eller maskinen ved 30 grader, og hænges til tørre eller tumbles på kølig indstilling.

Advarsel: Sæt dig ind i hvordan man bruger slyngen, tag undervisning og prøv ikke tricks alene. Lad ikke børn lege i den alene og giv dem et blødt underlag. Tag altid smykker af før brug og hold slyngen væk fra skarpe genstande der kan beskadige stoffet, også jeans og lynlåse er forbudt i slyngen. Stoffet falmer hurtigt i solen ved udendørs brug og kan blive beskadiget af grene og bark. Skulle stoffet få et hul og “løbe”, så put neglelak på ligesom med en nylonstrømpe.

 

Yderligere information

Vægt 1500 g
Farve

Månesten, Frostblå, Sort, Turkis